182

Анонимен

преди 3 години

Всяко заинатяване от страна на премиера за ново затваряне довежда до още по-лоши резултати.Хайде да идва В.Мутафчийски, че от този щаб не стават за нищо, неадекватни мерки, всяка седмица нова област влиза в червена зона.България гори а премиера се инати и отказва lockdown

181

Анонимен

преди 3 години

Извинете, може ли и ние да видим някой болен или поне заразен? Ако не създава голямо неудобство. Ако не човек, то поне някоя заразена папая. И на това ще сме доволни.

180

Реалист

преди 3 години

Добре бе, след толкова информация, интервюта с лекари в спешите отделения по цял свят, и все още има имбеццили, на които не им се вярва, че се умира от ковид?! Сериозно ли бе? Едно нещо не мога да разбера - защо не се запишете доброволци в Пирогов или някоя друга голяма болница? И без това сте безработни несретници, вижте как се случват нещата. Вижте на живо, дали пък тези хора умират от нещо друго, а не от ковид. Ейй, с този "материал" на Кремъл наистина не им е трудно с пропагандата в Европа.

179

www

преди 3 години

Предишният пост беше до 204 ... ако пак не се смени нещо

178

www

преди 3 години

До Анонимен 204Предишният му тест бил отрицателен, защото по грешка обавили теста му за интелигентност вместо този за CoVID

177

Анонимен

преди 3 години

Важното е радев да е здрав и да си прави всеки ден писиартест

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А КПП-та кога? " - няма да има. *** се от яд :)

175

Анонимен

преди 3 години

До ЧЕСТИТОСпоко, до нова година умрелите от ковид няма да са толкова много. 2-3 хиляди максимум.

174

ЧЕСТИТО

преди 3 години

До Нова година минимум 300 000 заразени и 15 хиляди умрели... Ама то вирус уж няма, всичко е световна конспирация :D

173

Анонимен

преди 3 години

Лъжа на световно ниво на която не и се вижда краят....

172

Анонимен

преди 3 години

Смешници, 6-7 души четат бисерите ви, не виждате ли. Напъвате се за нищо, хората не се интересуват от пандемии.

171

Анонимен

преди 3 години

Новина от последните минути. След папаята и козите масово дадоха положителни проби. Очакваме млеконадоя силно да падне. Следва тестване на овцете. А, чакайте, те с тях започнаха.

170

Анонимен

преди 3 години

До 211По Коледа.

169

Анонимен

преди 3 години

Не виждам коментари, че се плаща по 2000 лв. да пишат 2569 души, че са с положителен тест. Защо така???

168

Анонимен

преди 3 години

А КПП-та кога? А затваряне на границите кога? А цялото простосмъртно населене кога ще бъде затворено по клилиикте си, разбирай домовете си и ще излиза само и единствено навън да се храни от магазина или да си купи лекарство от Аптека Магарешки? Това кога????

167

Хемус

преди 3 години

Майки,бащи,баби,дядовци,деца,аз помня умираха и преди вируса!Ей така,чакаха 'адекватна' лекарска помощ,ама не я дочакаха!Докторът гледаше какво му носиш....,ама много ви е къса памета!Айде стига вече с тези мелодрами,че не останаха оскари за раздаване!Изпържени са ви мозъците!

166

Пич

преди 3 години

"Омръзна ми да споря. Както беше написал някой преди мен - отказвам се да пиша, троловете ще си отсанете сами с пандемия в главите."Ами хайде отплавай към света на плоската Земя и световните конспирации. Няма какво да ти отровят ваксините, при теб липсва мозък. Пази се от 5G-то и от самолетите, които пръскат от въздуха. То бива, бива ...

165

Мишо Константинов

преди 3 години

"Мъртвите души" , с чиято помощ управляващите печелят изборите ,ги писахме че са болни от коронавирус.ТАКА ИЗЛИЗАТ ЧИСЛАТА !

164

123

преди 3 години

В Китaй щo нямa втoрa вълнa? Щoтo китaйчeтaтa нe прoтecтирaт и ca гoтoви зa вaкcинaтa. Caмo чe eврoпeйцитe нe ca изпълнитeлни рoбoти кaтo китaйцитe. Eврoпeйцитe и aмeрикaнцитe ce прoтивят нa кoвид мeркитe и тукa идвa втoрaтa вълнa. Прoмивaт мoзъцитe нa хoрaтa c кoвид вълни и мeрки дoкaтo ги прeчупят.

163

Анонимен

преди 3 години

Единственото положително нещо на Тиквата е тестът му за Коронавирус.