34

:)

преди 3 години

Всичко е ПР. Тулупа е здрав като бик. Прави се на жертва, за да вдигне рейтинга, като началника Тръмп. И на двамата няма да им мине номера.

33

Бългериъ фърст

преди 3 години

Решението е едно - изпращаме пожарникаря в Брюксел и затваряме границите!

32

papa don't prea

преди 3 години

Бог високо, цар далеко,Папата ще гопогали леко.

31

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Борисов изпълнява, но чии нареждания изпълнява ?!Къде е учил, коя школа е изкарал за политик ?Поредния поставен от ДС !!

30

Най-висок клас

преди 3 години

Маска под носа. Само Меркел е виждала Тулупа с маска на носа.

29

Анонимен

преди 3 години

Според Вълчев в училищата има само единични изолирани случаи и били най-контролираното място в държавата, може би и на Балканите. За това всички без значени дали са от горният курс или начален трябва да са присъствено по 6 часа на ден в тесни и задушни класни стаи, пък големите после и още час с нередовен градски транспорт в пиковите часове, но важното е, че елита на нацията заседава онлайн и имат неограничен достъп до предпазни средства от най-висок клас и безплатни тестове.

28

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Да се оправя...бързо,че ще изтърве...дилижанса за Банкя.

27

Анонимен

преди 3 години

Кви "най-висок клас маски" като те маски почти не слагат.Айде сега нема да спите, че маските им са по-убави.А Мангъров нали ви каза, че маските са глупост?

26

Анонимен

преди 3 години

За елита има всекидневни безплатни тестове, най-висок клас маски, които изхвърлят на всяко ползване, лекарско наблюдение ако е необходимо, не им забавят нолничните от НОИ, но за бъдещето на нацията децата ни по 6 часа в тесни и задушни класни стаи, които даже не се и дезинфекцират и после час с градския транспорт. Пък ако се окажат положителни, контактите им, като мама, тати, баба и дядо, сами ще трябва да си плащат тестове, лекарства и да се надяват да не се влоши, че места за тях няма.

25

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Има нещо положителни и в това.Ще има време да сменят маслото на джипката, че обиколки има да се правят, накладки да не се утрепе златото на държавата.

24

Анонимен

преди 3 години

РЗИ да обясни защо му свалиха карантината.

23

ico

преди 3 години

Kонтактни лица: Пеевски, Пашата, Доган, *** и неква манекенка от Барселона

22

Щаба РеЗеИ

преди 3 години

От утре нямалеваме карнтията на боко на 2-3 дни.Наздраве

21

до 31

преди 3 години

Нямаш си и представа колко си прав!Сигурно де така мисля!

20

Анонимен

преди 3 години

Ооо, ясно, изобщо не е заразен.Явно го викат в Испания за разпит и се прави на умряло куче.На тоя лъжите му нямат край.

19

Дядо Петър

преди 3 години

Т.е. - ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ШМАТКА С ДЖИПКАТА НАЛЯВО И НАДЯСНО.Което е ОСНОВНОТО МУ ЗАДЪЛЖЕНИЕ от месеци насам.

18

Анонимен

преди 3 години

Сега чакаме Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Да не се притесняваме, нищо че вижда е болен. Децата спокойно ДС продължават да са по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

17

Браво

преди 3 години

В Перник изтезават хора без съд и присъда явно са секта с протекциин от властта,жалбите са пуснати във всички институции дори и международни!

16

Анонимен

преди 3 години

Споко! За тях има всичко необходимо.Всички сме равни, но някои са по-равни.Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията ги набутаха по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

15

д-р Нахутов

преди 3 години

От снимката личи, че го измъчват хемороиди.