90

Анонимен

преди 3 години

Какъв завършен *** трябва да си, за да си сложиш тази пришпорена ваксина с неясен състав и безброй неизследвани странични ефекти?!

89

Анонимен

преди 3 години

Чичо, как тъй става, че БЦЖ в западна Европа няма, а няма и туберкулоза? Как тъй става, че в България се бие БЦЖ за здрасти и сме на челно место по туберкулоза в Европа? Не ми отговаряй, знам отговора.

88

Анонимен

преди 3 години

Те така се изследва безопастността на ваксините - една ваксина срещу друга ваксина (плацебо) и понеже имат сходни странични ефекти, накрая в документа пише, че ваксината е безопасна, защото каквото се е случило на контролната група с "плацебото" (другата ваксина) се е случило и на другите. Т.е. ако във всяка група умрат равен брой души - няма страшно - безопасно е. Животът на хората са просто едни цифри за корпорациите. Тъжно е...

87

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Надевай се ку.....е на пияна пи......а

86

Чичо

преди 3 години

Абе ненoрмалници България е сред първите страни които въвеждат ваксината за едра шарка и още преди 1930 едра шарка няма! Една от първите въвела БЦЖ. В света изчезва едрата шарка едва 1980. И тогава ли са ги чипирали и тровили? Кой е тоя оли го френ искам да видя са излезе публично и да каже да не се ваксинираме. За да го плюят и внуците ми.

85

Игра на ваксини

преди 3 години

Ореваха орталъка, че Русия пуснала толкоз рано ваксина - не можело, не било възможно, а те пускат тяхната след ЦЕЛИ два месеца!

84

123

преди 3 години

Ваксината е отрова, която има за цел да ви съкрати живота. За това е цялата ковид истерия. Прочетете за Американския Стоунхендж. Там е написано че населението на Земята трябва да се поддържа под 500 милиона.

83

Анонимен

преди 3 години

Плацебото в случая е ваксина против менингит. Не е истинско плацебо. Явно е получил цитокинова буря от адюванта.

82

Анонимен

преди 3 години

До 92Аз пък съм чел,че руснаци казват,че вирусът е случайно изпуснат в Китай. И кво правим ся. Моята прочетена информация срещу твоята. Ти явно твърдиш,че Бил Гейтс го е пуснал вирусът. Явно е в комбина с китайците.

81

Анонимен

преди 3 години

Аз като гледам тия с теориите на конспирацията като теб, ако някой ви каже ,че не ви вярва и веднага се нахвърляте,че е бил платен,че е от онези тъмните сили. И то се получава,че или си длъжен да вярваш в конспирациите или ако не им приемеш измишльотините си платен от Бил Гейт шпионин. Малко смешно ми звучи.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Не можеш да ми кажеш, че отхвърляш цялата информация от кога и как Бил Гейтс си плете кошницата така, че да стане това, което става в момента и избираш да сложиш розовите очила и да вярваш, че нещата са случайни.... Макар, че трябва да призная, е възхитително.. За такава самозаблуда си трябват наистина силни воля и въображение... Които е жалко, че са впрегнати в самозаблуда, защото биха били много ценни...

79

Веселяка

преди 3 години

Като лъжете поне вярвате ли си?

78

Анонимен

преди 3 години

До 87И кои са тия от астрашитнека ,че не съм ги чувал. Явно са много авторитетни за теб. На Бил Гейтс явно много му е важно да контролира бай Петко от Каспичан и е решил да го чипира и контролира. Щото бай Петко е ценен кадър и от него ще зависят много неща.

77

Запозната

преди 3 години

Благодарение на г-н Борисов сте живи и вируса не ви е убил. Кой ви достави Ремдесивир,даде на пенсионерите пари да си купят хапчета и ви направи пътища да не лазите в кал. Кой ви направи топли блокове да не мръзнете. Има и починали да,но те сто процента са комунисти. Само ГЕРБ ще ни спаси!

76

Анонимен

преди 3 години

Като чета глупостите за чипиране, 5 g мрежи и прочие се изумявам. Има стотици начини да ти вкарат в организма каквото поискат и не им трябва тази болест и ваксина , за да го направят. Ако искат с храната,ако искат с водата,тъй че тия измислици,че е с ваксината са простотии. Истината винаги е най-простата. Китайците са изпуснали вируса от лабораторията случайно и сега всички се чудят как да го спрат. В момента икономически точно най-богатите страни страдат от него включително и Сащ.

75

Анонимен

преди 3 години

До 85Ето те и тебе, господин платенНе им вярвайте на такива. Прочетете му коментара който е във първа фаза шикалкавене и увъртане. Към последните си фази коментарите им ще са пъни с агресия и призиви да се тормозят неваксинираните.От сега ви казвам - пазете се от ваксинираните, ще са токсични и ще ръсят някакви "собствени вируси". Това не е шега, от астрашитнека го казаха официалнно.

74

Анонимен

преди 3 години

До 83Така ли? Я отвори малко да почетеш дали не *** от него в Африка. В ЮАР бая го бяха позакъсали по едно време.

73

Анонимен

преди 3 години

Те така ако са разсъждавали и преди вече всеки втори да е с туберкулоза . Има ваксини от които има полза. Има и такива като противогрипната срещу които съм против. Ковида вече съм го виждал и не е измислен-съществува. И със сигурност трябва да го спрем някак. Не всички могат да го преболедуват. Има и хора които имат слаба имунна система и за тях не е сигурно дали ще го изкарат. Тъй че ако има ваксина е по-добре с нея

72

Анонимен

преди 3 години

В Африка не знаят, че съществува такъв вирус и не *** от него. Ако знаеха...

71

Анонимен

преди 3 години

До БългаринАми скоро може и да проима и тогава шапката ти съвсем ще заспи.