45

Владо

преди 3 години

До Анонимен 33Братленце стаден имунитет не съществува! Моето предполение го казах вече. Твоето е да се заразяват всички, и който умре - умре, за да не си ти в "затвора". Не ти пожелавам близките ти да се заразят!

44

Бау

преди 3 години

Витамин Д балансира имунната, което е доста важно. Направиха се бая изследвания по света и Д-то наистина помага човек да изкара вируса по-леко. В слънчева Испания се оказа, че хората са с доста нисък Д по някаква причина. Явно само туристите седят на слънце. Витамин Д е сравнително евтин.

43

Мангърчов

преди 3 години

Не се патикьосвайте. Идва стадниат имунитет. Още има - няма към 10000 умрели и ще го постигнем!

42

Анонимен

преди 3 години

В Германия като са дисциплинирани и спазват всички мерки, да не би да са се преборили с вируса?Ако ставаше с маски и дистанция в Северна Корея нямаше да има болни в количество като из цял свят.

41

Анонимен

преди 3 години

ЗАГЛАВИЕ: Проба за ваксина срещу AstraZeneca COVID-19 - Бразилски доброволец УМИРА, пробата да продължи

40

Маски, дистанция и

преди 3 години

ДГД :)

39

питам колко?

преди 3 години

Колко заразени и умрели ви трябват за да затворите развъдниците на ковид, наречени УЧИЛИЩА?В Чехия им трябваха 4000 заразени на ден. Това ли чакаме? Ама в Чехия смъртността е доста по ниска от БГ. Не се ли поучавате от тях?

38

Анонимен

преди 3 години

Витаминът е само един и той е ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 3 години

Понеже нямат адекватно решение и ползват решения, видими за обществото - маски и дистанция.И от двете мярки няма полза никаква, но са видими са електората и създава усещане у него, че държавата се грижи за него, но всичко е на ужким.

36

До 21

преди 3 години

МНОГО ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА. ИМАМ ВИТ.Д ВКЪЩИ. НА ОПАКОВКАТА ПИШЕ 400UI. МАККИМАЛНА ДОЗА 1Т. ДНЕВНО. НЕ ЛЪЖИ!!!

35

витамин дрън

преди 3 години

Пак глуупости на тея умишлени неадекватници. Проблемът първо е с учениците. Има ли ученици има мъртви. Това е.След това маски но само на ЗАКРИТО. В шаба са тотално изкукали или нарочно го правят за да облекчат пенсионната система.

34

Анонимен

преди 3 години

Циркаджии, и с мерки и без мерки, резулата ще е един и същи, докато вируса не прехвърли 50 % нема да почне да намалява, в Испания от март месец маските са задължителни навсякъде, лятото даже и по плажовете ходеха с маски и резултат какъв е, абсолютно нулев имат 735 починали на 1 милион население, в Швеция немаше никакви мерки и имат 580 починали на 1 милион население, оказа се че тяхната стратегия е на-правилна, защото преминаха през пика в началото на лятото и от 3 месеца имат под 10 починали

33

факт

преди 3 години

Сетиха се , но късно , да не бяха затваряли парковете и планините , там на слънце е най-добрият Витамин Д.Съд за антимедицинските фашисти. Мерси

32

Анонимен

преди 3 години

А кога и 5-то,но най-ефективното "Д" - "Д"истанционно обучение?

31

5-6-7мо

преди 3 години

ДДДД ДГД

30

скрййте вит. D

преди 3 години

Прибавям към аптекарите ,който още не са го скрили !

29

M.I.C.

преди 3 години

Не знам за какво се дават леедите за пример. Една от най-високите смърности на глава от населението... за заразени същата работа (а тяхната гъстота на населението е доста малка). Евала. Супер са.

28

АК-47

преди 3 години

Само не разбрах, защо така наречения премиер винаги апострофира министрите си. Има издадена заповед от МЗ, но "корифеят"-султан веднага я коментира и поправя - устно. Днес по улиците на 20 човека, 1 беше с маска. По спирките с много хора, и почти всички с лигавчета за повръщане. Няма да намалеят заразяванията, докато не се спазват мерките Д, Д и Д. Дезинфекция, дистанция и дисциплина, а дисциплината означава спазване на заповедите, т.е.носене на маски. *** докато не го разбере, ще се сриваме.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами като е толкова важен витамин D, че чак го прибавихте към трите Д-та, защо през пролетта затворихте паркове и градинки, че и пейките откъртихте някъде, защо ни забранихте да ходим на Витоша и изобщо - да излизаме от вкъщи. Витамин D се "трупа" от слънцето. Аз пък към трите H-та : Некомпетентни, Некоординирани, Нелепи, добавям четвърто: Нагли.

26

Анонимен

преди 3 години

Шведите се "справят перфектно " ... 6 000 официално мъртви и 100 000 заразени. Много им завиждам...