19

лорд Минчев

преди 3 години

До Анонимен12 Чакай краварите от Алабама с китка отзад да те познаят!Може да вземеш и жената и щерката.За всекиго по нещо!

18

Анонимен

преди 3 години

бивш избирател на герб съм, повече никога няма да гласувам за тези под-мет-ки

17

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Гледайте театър, ще има още много действия! Ти ще ми снимаш спалнята, а аз ще те клюкаря на чужденците! После следва:тука има тука нема вирусссс ... И така до изборите!

16

Анонимен

преди 3 години

Аз пък чух,че Кийт Райч,зам.секретар на сащ вчера е *** канчето на боко след балтията "Три морета",за да подсекат Радев.*** милиционерска акция,както винаги.Не,че Радев ми е симпатичен,но не сме датска градина,другарко учителке..

15

Долорес Ибакури

преди 3 години

Путягaтa е скроил този номер. Румбата да не гласува за Естония, че иначе много бие на очи.

14

ира

преди 3 години

Борисов нареди - от тази тънка няма да изкочи заек защото тий е наредил тази глупост да сме за смях в света То бива бива злоба и мрасотия ама тази на герб мина и хитлеровите удорми за величие

13

Анонимен

преди 3 години

Запада и НАТО прогониха с камъни руския агент радев, ние трябва да направиме същото!

12

Анонимен

преди 3 години

По БТВ днес казаха ,че американски войски от Германия ще се преместят в България! Треперете руски ***!!

11

идетрибунал

преди 3 години

Леле,леле-ДАНС,ДАР!И какво ще открият тез нефелници-нищо!Могат ли да сложат знак на равенство между националното предателство,чрез прокарването на антибългарските бръщолевения за три морета със защита на вечните интереси на държавата!Тиквоний сигурно мечтае за член в конституцията-надупването пред фа-ингтонските кравари е като слънцето и въздуха за всекигерберскиеничар!

10

Анонимен

преди 3 години

На кого е активно мероприятие лесно може да се разбере. Президента отиде тихомълком да лиже американски *** в Естония. Е осветлиха го, да се знае, че и двамата с Лойко са хвани единия, удари другия, когато става въпрос за продажба на национални интереси.

9

Анонимен

преди 3 години

Какви три морета,бе три пра сета.България е била на 3 морета само при Симеон Велики!На бокич ще му кажа евала,ако има кураж да скъса дипломацията с йес тония.Йес сър?

8

до 6

преди 3 години

не бой се... НИНОВА ще ги изгони и ще ги замени със *** войници, зер да ни пазят, нали

7

От

преди 3 години

НАКРАТКО 3Народ, протест, борба, блокада.Тиква, джип, гора, ливада.Басни, приказки, лъжи.Залъгалки, брой, пари. Доган, сарай, прасе, каскет. Парламент, слуги, разчет. Алчност, липса, опозиция. Граждани, арест, полиция. Държава, армия, бюрократи. Бюра, агенции, заплати. Рекет, данъци, джуджета. Фактури, разписки, ментета. Европа, поглед, резолюция. Зора, проблясък, революция. Смелост, мафия, отпор. Справедливост, съд, затвор.

6

ЗА КОЖАТА на едно че

преди 3 години

А защо не коментирате дадената зелена светлина от Борисов за предислокацията на част от американския ядрен арсенал от Германия в България? Не мислите ли,че по този начин Борисов си ,,откупува" кожата,като е готов да продаде България на американците? Не ставаме ли ние мишена на ответен руски удар,само заради един мафиот,на когото е надвеснал меч?

5

Терор в БГ

преди 3 години

Г-н Борисов вярно ли сте наредили да убиват хора в Перник район Профилакториум без съд и присъда!?

4

КОМУНИСТИ

преди 3 години

какво се правите, че не разбирате, това за COVID19 е само повод, не са искали Решетников да им надзърта при разговорите

3

ХЪРВАТСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ

преди 3 години

каза, че няма да даде и пукнат долар за тоя проект....

2

ТОЯ АНТИРУСКИ ПРОЕКТ

преди 3 години

няма как да се случи. Единствената цел на американците е да продават втечнен газ през полските терминали...За магистрали север -юг никой не обелва и дума освен нашите "мечтатели" , зомбирани до степен на неадекватност. Магистрала Черно море щеше да е готова още 1995 , ако нямаше ПРЕВРАТА 1989г от "Партньорите"

1

Анонимен

преди 3 години

Еха - проверки от ДАНС и разследвания, все едно онея са готвели атентати и прочие, бате. Разбрахте ли сега!