137

Ф.С.В.

преди 3 години

За първи път в Човешката история -Има тотално Световно заключване на хуманоидната раса!! Това ще доведе до огромни психически проблеми в Бъдеще и глад!! Богатите ще станат по богати -а бедните ще станат по бедни и повече на брой)

136

Анонимен

преди 3 години

Как така маската не ме предпазва от заразяване, Но предпазва другите около мен

135

Историк

преди 3 години

Как е оцеляло човечеството 100 000 години без тези мерки?

134

Анонимен

преди 3 години

Тази хибридна атака с маските е управлявана от онези... където искат да бутнат кабинета. Те не могат да бутнат по друг начин законно избранато правителство и чакат да се заразят голям брой хора.. да обвинят след това правителството.ТОВА Е ПЛАН. НЕНОСЕНЕТО НА МАСКИ ВИ ПОДТИКВА КЪМ НЕСПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ.ОНЕЗИ, КЪДЕТО ВИ ПРОБУТВАТ ТЕЗИ ТЕОРИИ СА ЧАСТ ОТ ЗАГОВОРА НА ЧЕ ГЕРАДЕВ - ВЕТОТО - ПАУЪР ПОЙНТА. ЕКС ШЕФА НА КАБИНЕТА МУ МЕТОДИЕВ СЕ ЗАРАЗИ НА ПРОТЕСТА.ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО СЕ ПОКРИ ТОГАВА-НЗ ЗАЩО.

133

Дядо Еби

преди 3 години

На времето Напальон само с маска е ходил. Гай Юлий Цезар също. А за Калигула Бесния, да не говорим - свалял я е само, когато е пиел и е правил оргии....... което е било постоянно.

132

Гошу тъпото

преди 3 години

Който мие пода на Ковид отделение -получава 1000лв бонус!

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Този вирус още не е разгадан." ми няма разлика с грипа. Когато обявиха "пандемията К19" и ВЪВЕДОХА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА 13 МАРТ то същност учениците и детските градини бяха в грипна ваканция тоест грипната инфлуенца премина в ковитодеветнайсе. Между другото това са мартенските *** както ги наричали римляните и дните когато е убит ЦЕЗАР.

130

Анонимен

преди 3 години

КОРОНАВИРОС НЯМА!!!! ТОВА Е ХРЕМА!

129

Професор Тръц

преди 3 години

Намерих една стара снимка в мазето -Прабаба ми 1890г е снимана с маска -(от слама)

128

Смешници

преди 3 години

Баба ви и дядо ви само с маски са ходили.

127

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 143- в Бразилия са намерили КОВИД в фекалните отходни води в няколко града - Знаеш ли КОГА??? 2019 г НОЕМВРИ месец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пробите на водите се пазят и са ги тествали за КОВИД 2020г !!

126

У бе!

преди 3 години

100 000 години, човечеството как ли е оцеляло без Щабове, без маски, без ваксини...Вие т.ъ.п.и ли сте?? Честно ви питам?В училище не сте ли били? Не знаете ли, че имате имунна система. Не знаете ли, че тялото ви е наплоловина съставено от микроби - т.е. микроорганизми? Не знаете ли, че пренасяте повече вируси от колкото мозъчни клетки имате във всеки един момент?Ама не сте умрели, нали?

125

Анонимен

преди 3 години

До 138.Смятам че е напълно логично да застрелям някой който не носи маска като акт на самозащита че той се опитва да ме убие чрез вируси. Умишленото заразяване е опит за убийство.

124

Анонимен

преди 3 години

До 143Никой не лови дикиш ...както се казва. Свободно, почеши коня.Хората са свободни.

123

до Ф.С.В.

преди 3 години

Затвориха да- и това бяха най-леките мерки в Европа.Нямаше нито една грешка.Затвориха защото имахме само 1 лаборатория.Нямаше аспиратори.Нямаше маски, шлемове, очила и дрехи за медиците.Нямаше нищо.Нямаше дори тестове.Някои страни от Европа рекламираха тестове опради грешки над 70%.Света се затвори.Трябваше да ви пуснат да излизате с смс като гърците и сърбите.А вие по цял ден обикаляхте до магазините и аптеките без ограничения.Пълно е с ***.Заразете се-никой не ви пречи да се заразите!

122

Щирлиц

преди 3 години

Пълни глупости.

121

Мръсен Говняр

преди 3 години

Обещавам.След малко отивам с едно столче, сядам на тротоара, разделям тефтера и започвам да ви броя.Маскираните - в графа глyпациНемаскираните - в графа нормалниСамо така ще се разбере кои са повече.

120

Анонимен

преди 3 години

Всички *** невярващи в пандемията ще повярват само когато те самите се заразят или техни много близки хора попаднат в капана на вируса. Доста не вярваха и в Италия и Испания. Вече нямат семейство без починал роднина.Повярваха,но късно.Криеха за заразаха още през декември има открити проби във водите на канализациите.Като се крият проблемите само се задълбочават.КОЙТО НЕ ИСКА МАСКИ - ДА ОТИВА ДА МИЕ ПОДА В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ 2 ДЕНА И ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ.В ПЛОВДИВ ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ УЖАСА УМБАЛ

119

Ф.С.В.

преди 3 години

В началото на Ковид март месец -Властта пренави "пружинката" и ни заключи по градове и апартаменти-Не можеше даже до Морската Градина в Бургас да се ходи! направиха ни затворници- Използваха ресурсът на Полицията с КППта и какво ли не -Но почнаха лятото Протестите срещу Олигарсите и Хунтата-Полицията се умори тотално -Командировани Стражари в София биеха хора--Сега народът е без работа -гладен и ядосан-Полицията също е ядосана и уморена-Бойко знае че сложи ли Карантина-директно ПАДА ОТ СТОЛА!

118

Анонимен

преди 3 години

Чакам на пенсията на баща ми и майка ми.За съжаление те починаха.И сега трябва да разчитам на себе си.То с тези заплати най ниски в ЕС парите стигат колкото да не ровиме по кофите за ***.