119

Анонимен

преди 3 години

Живи и здрави да са ти, аз съм с две - учат.

118

Анонимен

преди 3 години

Божков не е просто голяма лъжица за устата на тиквата. Той е язовир! Много са се издавили в него. Ще се давят още. Тия антики дето ги купува, не се купуват от битаците. Те се купуват от световните акули. Демек познават се. Работят заедно.

117

СМЕХ....

преди 3 години

МАЛЕ, ЩО ОТПАДЪЦИ ИМАЛО У ТАЯ СОФИЯ... ХАХАХААА..

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138С три съм и трите вече работят. А ти с колко си, или да не питам?

115

Анонимен

преди 3 години

"Скоро г.робовното трио ще (по)връщат ресто."А пи.ите въшки на герп ще излязат на челото на началника

114

Анонимен

преди 3 години

Яд ме е само за едно, че жандармерията не им нашари гърбовете, бързо се усетиха и избягаха смеееех

113

до Протестиращите

преди 3 години

Слушайте, прибирайте се и повече не се показвайте че станахте за смях, бяхме на маса с комшиите когато жена ми пусна Алфа, ами посмяхме се от сърце!Сериозно ви говоря!!! Съжалявам ви, трима *** ви водят за носа за да върнат Божков от Дубай!

112

Анонимен

преди 3 години

Що, кюнцитe на Макрон ли ще му ги връчиш? Ти с колко деца си? Едно или две? А кюнeца знаеш ли с колко е? И след 20 години, когато твойте ще идат да гледат старци в Германия, а ти ще се опикaваш вече, кой ще се мота по тукашните улици?

111

Хохохоооо...

преди 3 години

УС РАНИЯ СБАБИКЯН МИНАВА В НЕЛЕГАЛНОСТ...ХАХАХААА.. СРАМ ГО Е ДА СЕ ПОКАЗВА ПО ТВ....!!!!! МИНАВА НА САБОТАЖИ И ДИВЕРСИИ.... ХАХАХААА...... РОТ ФРОНТ.... ХАХАХААА ..

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132"Чукундури"*** ще викаш на баща си. И ние не сме "утайката на Европа". Утайката на Европа са тия "евродепутати" дето днес дойдоха да подкрепят "протестърите" - затворничката корумпирана, двамата леви и анархиста и такива като теб, които сте неграмотни и некадърни и сваляте стандарта и репутацията на такива като мен.

109

ДО ВСИЧКИ ЛУДИ!

преди 3 години

Двамата трола на ГРОБ от централатаСпират ви парите, защото сте *** !

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126"...от тия 5 млн, 3 млн. ще са от твоя етнос. Останалите ще са пyйки и сбироток. А сега виж какво означава "пуйки". На сегашните българи в чужбина, децата им ще са забравили българския отдавна. Та какво казваш за бъдещето на племето...?"Българомразеца продължава ...Другарю, няма да са 3 милиона. И милион няма да са. А това какво ти се иска на теб да са, е друга тема. Трябва с нещо да се успокояваш, че задънената улица в която се намираш лично не е само за теб. Да, ама НЕ!

107

Анонимен

преди 3 години

Чукyндури! Разберете, че без промяна не може! Завинаги ли искате да сте утaйката на Европа? Абонати за последното място. Тия глави само за бръснене ли ги ползвате?!

106

Анонимен

преди 3 години

Тая пияница какво прави там.

105

Анонимен

преди 3 години

РЕМЕН РАДЕВ: "ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"

104

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

НИЩО НОВО И НА ТОВА СБЪРКАНО СБОРИЩЕ НАРЕЧЕНО..... ВНВ-5....ХАХАХАААКУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.... А, ГЕРБ СИ ВЪРВИ СПОКОЙНО. ПО ПЪТЯ...!!!ВЛЮБЕН. СЪМ В ГЕРБ!СТОМАНЕНИ СА!!!!!ТОВА СА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!

103

Анонимен

преди 3 години

...от тия 5 млн, 3 млн. ще са от твоя етнос. Останалите ще са пyйки и сбироток. А сега виж какво означава "пуйки". На сегашните българи в чужбина, децата им ще са забравили българския отдавна. Та какво казваш за бъдещето на племето...?

102

Анонимен

преди 3 години

И къде видяха че е Велико, къде видяха че Народно и къде видяха че е Въстание!????Бяха около 300 клошаря, алкохолици, членове на БСП и една платена агитка от олигарсите!

101

Анонимен

преди 3 години

ФИЧ отново са повишили кредитния рейтинг на Българската банка за развитие на най-високия рейтинг. Това е добре да се знае, за да опонираме на всички, които се опитват да казват, че в България нищо не се случва, добави Борисов.

100

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Бойко Борисов: Отново повишиха кредитния рейтинг на Българската банка за развитиеСега Радев пак ще се хвали с успехите на БОРИСОВ.Вчера се похвали пред Мицотакис с успехите на Борисов... а в България друго говори. На това се казва шизофрения.