43

Само питам

преди 3 години

Клошарите осигуриха ли яйца и домати за ирландката?Ще я пазят ли отплюнки и соп.оли(не че няма да и отиват)?Ще я водят ли да блокирадвижението и да пречи на хората.Тя ще хвърля ли яйца по символитена ЕС?А останалите-двамата балканджии и нидерландецът готови ли сада бъдат отвратителни не само у нас,но и в страните си(нидерландецътняма какво повече да прави,защото най-отвратителните перверзии счовешката природа са патент на страната му).

42

Анонимен

преди 3 години

Да не ти е в къщата тая.

41

Анонимен

преди 3 години

Тая като я гледам доле има зъби.

40

До 33

преди 3 години

Честно казано няма да се учудя ако черепа или някой друг й плаща за да прави циркове, тази женичка има богат опит в тази дейност.

39

Ганю балкански!

преди 3 години

Абе ни знам сякам нии да га уодим по излганаций бря!

38

Анонимен

преди 3 години

Ако се направи проверка от институциите ще се окаже, че всичко е законно.

37

алекс

преди 3 години

аве ганъо къде скачаш да се караш, да не си общ работник в комплекса

36

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до До 20Знаеш ли колко милиона е днес дългът на Община Несебър ?!Знаеш ли колко хрантутници има назначени в Общината, на глава от населението тук ?Айде бЕгай, *** !

35

Така е ..

преди 3 години

До Анонимен 23 И евродепутатите са хора и те л...а ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Клеър Дейли евродепутат от радикалната левица, тоест комунист хипи либераст! И като стана въпрос за корупция, точно тя назначава бившия си съпруг и сина на свой приятел за свои помощници в Брюксел, с други дума да взимат пари срещу нищоправене. Ей това чуждестранния месия дошъл да се бори с корупцията.

33

Анонимен

преди 3 години

А храбрият лоен войник със Заешкото сърце от Хераково избяга чак в Брюксел.

32

Анонимен

преди 3 години

И тази ли е на издръжка на Черепа ?

31

юберашунгмахен

преди 3 години

в собстсения апартамент си като на гости че и плащаш за нещо което не ти дават информация за какво отиват тези псри, басейн, чистачки,охрана и общ ток и вода излизат не повече от 20-30хил лв на год за такъв комплекс , конкретно в Сънсета има към 150 апартамента общо към 10хил кв.м х 15евро=150 000 евро , даже 50 хил да отиват за поддръжка ,къде отиват другите ?! Ще ви кажа, строителя си обеспечава кредита с него АААААА сега разбрахте ли как стават нещата???!!! Тази схема я поддържат банките чрез

30

Анонимен

преди 3 години

Тая действа в съюз със селските и плебейски маси.

29

Анонимен

преди 3 години

Ирландска ПП !

28

До 26

преди 3 години

В Сънсет няма тенискорт и честно казано строителството не е нещо особено .... Комплекса първо го държава холандци. Викаха му холяндскато селище едно време ... После стана на въпросния господин и вече е само Сънсет...Този комплекс е сменил поне 3-*** собственика.

27

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Да продадат апартаментите ли, казвате ?!Ами те са толкова некачествени, че новия собственик трябва да е мазохист да си купи, да прави редовно ремонти после.А таксите ?!Високи са, разбира се ... спрямо това което получават насреща.

26

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не разбрахте ли, че правото е на "въстанниците", а задълженията са за Народа !

25

Анонимен

преди 3 години

Тая за каква се има да идва и да размахва пръст?

24

За 60 квадрата

преди 3 години

Такса поддръжка е 150 лв на месец. Плюс вода и ток, които се начисляват на база при липса на контролни уреди. Но ако искаш басейн, охрана, паркинг, тенис корт и фитнес зала, най-ниската такса поддръжка е 15 евро. Затова и апартаментите са толкова евтини.Както казват французите, la noblesse oblige...