49

Анонимен

преди 3 години

Той не ви ли беше патерица ?

48

Аз ако съм

преди 3 години

на мястото на Боко веднага ще се съобразя с порицанията на ЕС и ще вкарам всички бивши комунистически и ДПС управляващи в ареста и ще сложа на дневен ред в парламента приемането на Истамбулската конвенция. Нека им е гадно!

47

Въпрос

преди 3 години

Защо намесва коалиционния партнер на герб - ДПС в цялата работа. Те нямат нищо общо с Европа. Виж обаче като дойде да се гласува нещо по-важно у БГ парламента ДПС-то и ГЕРБ винаги са заедно.

46

Анонимен

преди 3 години

Евро дупетатите от ДПС се гласували въздържал се при гласуването на резолюцията. Биков пак лъже, да погледне справката как са гласували в ЕП. Едно е сигурно - ДПС и ГЕРБ са в коалиция

45

Анонимен

преди 3 години

Добре стана! Ярко лъсна петносаният европейски съюз! Разбрахме, че двойният стандарт, беззаконието и корупцията не са български патент.Разбрахме, че всичко е сделка! "Унижените и оксърбените" - да ядат пасти. За останалите е черният хайвер.

44

Анонимен

преди 3 години

До Бедняк Извинявай ама ти защо си беден ?! *** ли си или те мързи?

43

тотална лъжа

преди 3 години

"Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа."Сигурен ли е в думите си? Как да му вярваме в останалите приказки, след като изрича ГОЛЯМА лъжа.Как може депутат да лъже толкова нагло и безогледно?????

42

Ментора бай Иван

преди 3 години

Значи Бикче недорасло , да крадеш , да лъжеш , да говориш цинизми като каруцар , не е срамно , не е петно върху българина , но ако го разобличиш тоя престъпник ,било срамно петно?Ти чуваш ли се какви ги плещиш младежо?Явно сите от ГЕРБ сте имунизирани от срам и грях!

41

Анонимен

преди 3 години

Думите на този хамелеон,винаги са дрънчали на кухо.Смъкни си диоптрите от кратуната,върви на площада да видиш хората какво искат. Оставка,избори,съд и затвор за всички ограбвали държавата през последните 10-11 години.Не се показвай на публични места,за да започнат хората да мислят,че и ти можеш да бъдеш нормален.

40

Анонимен

преди 3 години

И това го казва един гробаджия.Освен да теглите заеми за да ги окрадете другоне научихте.

39

Анонимен

преди 3 години

Биков нали беше либерал от ДПС.

38

Анонимен

преди 3 години

значи не е виновен крадеца, а този, който го посочи

37

Анонимен

преди 3 години

Биков пак се из ходи неподготвен. Спрете му хапчетата

36

Анонимен

преди 3 години

Левицата от 200г си знае едно.Завладяване на някаква обща институция и чрез нея да осъществи преврат.В България чрез Радев и президентството ,а в Европа чрез общоизбрания ЕП.И в двата случая се променя смисъла на институцията и се ползва за завземане на властта.ЕП е създаден като символ на обединена Европа,но социалистите ще го ползват за саморазправа и замяна на "шмекерите" от ЕНП.Защото те видите ли били лъжци и предатели и се правели на консерватори ,а били фашисти(по Дайнов)А Радан е ***.

35

байселУ

преди 3 години

Само българин може да плюе собствената си държава ! 800 год. малко са ни били !

34

Анонимен

преди 3 години

"Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа."Аз съм даже МНОГО доволен!

33

Future

преди 3 години

Бъдещето на Евро-атлантическа България никога повече няма да бъде в ръцете на кремълските русо-роби, още повече, че след битката при Армагедон тези национални предатели ще изчезнат в небитието, а свободна и независима България ще пребъде във вековете.

32

Анонимен

преди 3 години

Агонията на гербавата твар е мъчителна за цялата държава и народ. Нищо, ще я изтърпим, накрая сме.

31

Калеко Алеко

преди 3 години

До ... до Калеко Алеко ... "Хайверната левица" са тези, които още ходят на Бузлуджа за да призовават призрака на комунизЪма, Честват 9-ти септември, горят Знамето на ЕС на яз.Копринка и честват "День Победы" в Денят на Европа ... !!!

30

Бедняк

преди 3 години

"Според него няма нито един българин, който да е доволеен от ....!". Как може тази креатура да говори и от мое име? Аз съм един от доволните и се радвам, че Европа малко по малко се събужда и научава детайли от това, към което ни тласкат Бойковвци, Биковци, Караянки ...