68

03,2021

преди 3 години

ей, ама какъв смях пак ще падне след изборите с червените неудачници, а? хахаххахахахха с нетърпение чакам ГЕРБ пак да смачкат БСП и да се позабавляваме малко ххаххахахахахаххах

67

Фигурант Радев

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът Радев да изръси няколко кухи фрази, колко лоша е корупцията и мафията, без да споменава, че са рожби на неговата БСП !

66

Анонимен

преди 3 години

Купуванета на ромски гласове е запазен патент на БСП и ДПС, стига простотии.

65

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ама много е пораснало това момче!? Вече и от ,,български народ разбира"?

64

До 64

преди 3 години

До До Баба МараВИж сега, гербаджийче заблудено.Ще ти кажа нещо и ак оможе гербаджийската ти глава да го проумее, няма да е зле.Ние, които сме против мафиотската ви партия и мутрата ви лидер, НЕ СМЕ ЗА БСП.Просто сме демократични и честни хора, които мразят корупцията и мутрите в ГЕРБ.Против ГЕРБ, не означава ЗА БСП.Та, размърда ли си малко мозъка? Поосмисли ли това, което съм написал? Пак го прочети. Пак помисли, ако можеш и се опитай да го проумееш.

63

До 63

преди 3 години

Силата на ГЕРБ идва от манипулациите и фалшификациите.От купуването на административен,корпоративен и ромски вот.

62

бахуро

преди 3 години

Нещо не виждам статия за гласуването на поправките. Всичките 9 на фашугата алкохолик шофер Джамбаски са паднали.Отпданали са повечето поправки на оная кошница от ЕНП. Всичките значими поправки, трябващи да отбият номера са отхвърлени. Тотален резил за гроб. Следобяд финално гласуване и бой по боката. Яжтее хохохоя пекапета и герберюги!

61

Анонимен

преди 3 години

Силни са в краденето и в тоалетната

60

Тенгрианин

преди 3 години

Тази гадина от еврейското гестапо Шалом го гласят за някакъв. Ако завсии от тоя нечовек, ще вкара в затвора всеки българин националист, дръзнал да защити родината си. Същият се опитва да прокара едно законче да съдят всеки, казал нещо против евреите за антисемитизъм.

59

Анонимен

преди 3 години

Дори само заради ненужните нови 50 годишни самолети ще гласувам против мафията Гроб!Все едно за кой.

58

ВЕЛИКИЯТ

преди 3 години

До баба мараХВАНИ СЕ СКРИЙ И НЕ ИЗЛИЗАЙ.

57

До Баба Мара

преди 3 години

Това го плямпате от 10 години.След това на изборите друго става и вие все сте изненадани.Така и ще продължат нещата, колкото и комунистите да ви се иска да се докопате до властта.Просто сте показали че сте пълни ***-мотници и да всичко до което се доберете - се проваля и после ви гонят с камъни !

56

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, ще видят гербаджиите народната любов на следващите избори.Без значение кога ще са те.Некадърни мафиоти. Ще докарате отново БСП на власт. Заради мафиотското ви управление.И вече БСП или ГЕРБ няма да е дилемата. Всички ще са против вас. Ще си останете само с господарите от ДПС.

55

Анонимен

преди 3 години

Силата на ГЕРБ произтича от българския народ, който в по-голямата си част е дал подкрепа за тази политическа сила и го прави нееднократно, а в продължение на повече от 10 години.

54

Анонимен

преди 3 години

Защото народа ви пълни чекмеджетата, ама не се наядохте

53

Иван

преди 3 години

шегобиец, силата на герб е в овладяването на евросредтвата и изгражаденто на една примитивна корупционна схема...

52

Анонимен

преди 3 години

Оставка, мутри!

51

Анонимен

преди 3 години

Сила няма. Гербавата твар мре.

50

смотаняк

преди 3 години

Не мога да разбера народа ни.Едни озверели крадци са начело на държавата 11 г,окрадоха всичко,докараха ни до просешка тояга,но няма да гласувам за друг,дори да не харесвам гробаджийте.Ако е така,това се казва *** , оскотял о оглупял народ.И този народ си заслужава скотския живот.

49

до 123

преди 3 години

Защото едни из-роди като вас са си въобразили, че всичко им е позволено, някой ги е излъгал, че само тяхната позиция е единствената на света и въпреки че са шепа хора тероризират с наглоста си мнозинството нормални хора в България.Това е истината !Разбра ли най-после ?