208

Анонимен

преди 3 години

През 80-те години България е изпреварвана само от СССР и ГДР по броя на учените си на глава на населението и съперничи на САЩ и Япония"-----------------------------------------Че то и сега сме много добре по този показател, може и на първо място да сме - толкова професори и доценти се нароиха, особено в последните години :)

207

селянин

преди 3 години

След като производството е на некачествен продукт,защо тогава се плаща на учителите като за 100% качество?

206

Анонимен

преди 3 години

"Учителите дават много, от децата зависи колко ще си вземат..."Дават единици.Някои нищо не дават, понеже нямат какво да дадат.На масата просто не й се занимава да обучава ученици.След като никой не я контролира колко качествено работи и какъв "продукт" изкарва.

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230"Ми къф продукт е "Правец" ? Занзибарски ли ?"Дериватен продукт е, на западни машини.Лелелелелелелелелелееееее. И вие ще ми обяснявате кой колко велик бил.Запътвайте се към нивата.

204

Анонимен

преди 3 години

ЕС пак с черна статистика: Учениците в България - сред най-неуките. Това показва годишният доклад за България за 2020 г.Гарантирано от ГЕРБ!

203

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално да има учители на 67-68 години! Както не е нормално и да има родители на 12-13 години. И родители на първокласници на 50-60 години! Не е добре, но какво да ги правим тези хора?

202

Анонимен

преди 3 години

До защо""Правец" е български продукт."Боже прибери си вересиите!Абе, откъде на най-големите неграмотници ви идва самочувствито по цял ден да ръсите мозък? КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР?

201

защо

преди 3 години

Nivalin е български продукт, калкулаторът/първият/ е български продукт, "Правец" е български продукт. Как мислите, че малка България може да се конкурира с Франция, САЩ и т.н.?

200

Анонимен

преди 3 години

До азЛичи ти с какво се занимаваш. :)))))Кой е казал, че въобще трябва да се гледа телевизия, или че трябва да се гледат тия "предавания"?

199

аз

преди 3 години

с тези брадъри, ферми, готварски предавания, бай брадър, слави трифонов, господари на ефира, карбовски, планета пайнер и тн, какво очаквате да порастне в БГ? и преди заплатите на училелите са били ниски, по комунизма са имали същата база и мизерия (даже доста по-зле от сега). разликата е в мотивацията на хората, а тя е = 00000, споделяйки простотията и ценнистите които заливат БГ ефира.

198

Анонимен

преди 3 години

Просто планът Ран-ът

197

Анонимен

преди 3 години

До Семейство защо защоИ аз се чудя, къде са ни патентите, къде са ни Нобеловите лауреати, къде са ни мощните научни фирми, ама, на, НИЩО!Явно в някоя паралелна реалност сме ги имали тия велики умове.

196

Семейство защо защо

преди 3 години

До защо"През 80-те години България е изпреварвана само от СССР и ГДР по броя на учените си на глава на населението и съперничи на САЩ и Япония"Я гледай!?И какъв продукт създадоха тези учЕни?Дори формулата на почистващия препарат известен като Веро беше крадена от запада.Много учени, много нещо а нищо не създадоха.Нищо, ама нищо!

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221"На никой не му трябват образовани хора, защото партии като ГЕРБ,ДПС и др. подобни ще изчезнат."Кой от сега съществуващите партии ще останат при образовани хора?

194

Анонимен

преди 3 години

На никой не му трябват образовани хора, защото партии като ГЕРБ,ДПС и др. подобни ще изчезнат. По-добре е народа да се държи *** и беден защото бедния човек без пари няма как да изчезне от страната а това е добре за партиите.ГЕРБ вече ни го показва.България е мъртва страна така че който може да бяга от тук.За съжаление мафията се бетонира във властта и едва ли ще настъпи някаква промяна към по добро.

193

Анонимен

преди 3 години

Така ще докато такива чалгари като Славчо Трифонов са им кумири

192

Анонимен

преди 3 години

Драги съграждани, ето до това води политиката на грабеж и чалга. Системно години наред учителите и обеазованите бяха гонени и мачкани. Голяма част от тях емигрираха други вече не са на този свят. Масовата липса на средства за учителите и новите учебни програми са с цел опростачването на населението, за да може цар Бибитко да е вечно на власт, а вие да робувате. Добре дошли в Бойколандия страната на ромите, чалгата и простотията !!!

191

Анонимен

преди 3 години

"Нашите деца са ненаучени"? Какво означава "ненаучени"? Обучението е ДВУСТРАНЕН процес. Ученикът трябва да положи УСИЛИЕ, да участва активно в процеса в училище, за да разбере, а после вкъщи да упражни, да повтори наученото колкото пъти трябва, за да го запомни и прилага без грешки. Без труд нищо не се постига! Учителите дават много, от децата зависи колко ще си вземат...

190

Анонимен

преди 3 години

До до WERПонеже наблюдавам от първа ръка положението в обастта на университетските науки в областта на софтуерните специалности, ще ти кажа, че българите, които се появяват да учат са в пъти по-зле от "машинално решаващите" задачи местни, тъй че не знам кои са тия митични "българи", но освен 15 деца, които мачкат по олимпиади и до ден днешен, всичко останало е доста по-зле от "машините" на запад ( а машините на запад те си имат гений, които пък съвсем не се занимават с олимпиади).

189

Ганьо

преди 3 години

Наистина са доста *** и повечето за нищо не стават.