84

Помашки мелез

преди 3 години

Въпросът сАналОрманците се решава бързо със затваряне на КПП та.

83

Анонимен

преди 3 години

Путин не го е страх от Турция!Просто си има достатъчно проблеми и санкции покрай Украйна и Беларус.Освен това той в добри отношения и с двете страни ,който воюват.

82

Яcтpeб Оcманлията

преди 3 години

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

81

БС

преди 3 години

Моето мнение за шериата, или както там му казват:- подобно на Инквизицията в Европа през 15-16 век- Да но сега сме 21 векЗаключение:- Те са около 5-6 века назад в развитието си

80

Помашки мелез

преди 3 години

Защо всеки ни мрази?

79

Анонимен

преди 3 години

Чавушоглу: Турция ще продължи подкрепата си за Азербайджан, за разлика от Русия която заряза Армения насред блатото. За жалост все още има хора които вярват на Русия.

78

Анонимен

преди 3 години

До 112 Говоря за рязане на крака и ръце.Гледал съм клипове има в нета гадна работа.

77

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 104За какво осакатяване на жени и деца говориш? Наистина не разбрах. А убийстовото с камъни може да го дебатираме, което е за изневяра и знам много хора не могат да си представят един живот без изневяра. Все пак сме модерно общество, нали?!

76

Анонимен

преди 3 години

До 106 С смисъл? Кое му е простото на това ,което съм написал?

75

това е

преди 3 години

не ги харесвам турц. недоразвити същества,първобитният човек е повече от тях

74

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 100Ами щом след като Антон Дончев напише нещо автоматично става истина, защо аз като напиша нещо автоматично да не става истина?! Ето, написах го, и от сега нататъка това е истината! Ако има нещо в книгите в разрез с написаното от мене, да се изгорят!Казах!

73

Анонимен

преди 3 години

До ястреб -осмалията Ами не мога да приема законите на шериата за нормално нещо...Осакатяването на жени, деца убийствата с камъни..Ако бях мюсюлманин в ислямска страна щях да си хвана куфарите и към някоя държава на северозапад както много мюсюлмани са го сторили.Проблем е също ,че четейки Корана всеки си го тълкува сам за себе си и затова има такъв радикален екстремизъм.

72

Анонимен

преди 3 години

Ами не ги харесвам ,но факт е ,че се държат и открито си оказват няма тънга-мънга!

71

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 87Някой вярно не знае шериата, но продължава да се прави че го знае. Също не знае и история и етнография предполагам, иначе щеше да знае че помаците етнически са различни от българи, и физически, и като обичаи и традиции. Помаците са коренни славяни по балканите, приели исляма преди 856 година и преди турското племе на Аспарух да се омеши с другите славянски племена по балканите и се появи това чудо, което в днешно време се нарича "българин" - смесица между славяни и турци.

70

Юнал Джемилов

преди 3 години

Внемавайти много какво драштити пилянца

69

БС

преди 3 години

До Османлията 80:Добре, отивай си в Турция и там прави каквито искаш империи. Тук нямаш работа, България върви към по-нов свят и такива като теб които мислят 500 години назад ни пречат.И без това имате смешни имена.

68

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Анонимен 83Това беше тайна, но ти вече разгласи! Разбира се, че всичко е предвидено. Затова от 2 години Аселсан работеше върху подобна система с по-високи качества. Затова вчера Канада обяви за амбаргото, днес Турция обяви че започват серийно производство. Ще рече, че беше нещо очаквано и съответните мерки бяха предприети преди дълго време. Включително и складиране на критични компоненти. А бе какво да правиш, турците сме проЗсти хорица! ;-))

67

56

преди 3 години

Отдавна трябваше да ядат голямата обща сопа за да се научат да спазват някои норми.След Армения и Израел подхващат да си връщат Балканския полуостров.Тия търсят само външни конфликти за да избегнат вътрешните си тотални провали и изчезване от политиката.

66

Яcтpeб Оcманлията

преди 3 години

Първият cekc на турчина задължително е със баща му!Как да не се гордееш че си турчин!А npocтите бълrapaци още правят cekc със жени

65

БС

преди 3 години

До Номер 80:Не знам дали ме разбираш, защото Българският не ти е добър.По-добре си заминавай за Турция, сигурно там ще си по-добре приет.Не мога да ви разбера какво правите тук?