150

ще патим

преди 3 години

Много ще патим тепърва. Картите са лошо раздадени за малките държави в момента. Който каквото свари ще граби, а Турция не е от скромните.Никой няма да й се противопостави, помнете ми думата. Русия има нужда от съюз с нея, защото останалите държави я изолираха, Европа е много слама, а на амреиканците въобще не им пука за нас, има още преди години от техни политолози, че очакват като прогноза Турция да си възвърне някои от териториите , които е загубила като империя на Балканите.

149

глупак

преди 3 години

Каки окупирани територии бе, те са населявани даже от арменци. Това е спорна територия, която някой понеже има повече ресурси и Турция стои зад него иска да ги вземе. Арменците никога няма да се обединят с турците, които ги колеха. За разлика от нас има достойнство. Вземи почети малко история, как е извършен геноцида над тях, над жени и деца, без да са проявили ни най-малко насилие, живеели са както ти предлагаш и са търгували мирно. С турците мир не може да има, жестоки са и алчни.

148

Анонимен

преди 3 години

Арменците громят слабата турскоазерска армия по всички фронтове!

147

Алмендудук

преди 3 години

Къде точно трябва да плачем?Бойко 5г. чака митичния азерски газ по тръбопровода ТАНАП а сега арменците то вдривиха заедно с петролопровода Баку -Джейхан. Кой е приятел на България азерите или арменците? Първите са си чисти турски кумуняги а вторите са най-неблагодарник народ на земята. Преди 2 г цветна антируска революция направиха а днес - бащице Путин спасявай ни както винаги до сега. Защо не стрелят с Искандерите по Баку? Защото някой трябва да им даде кодовете за бойните глави.

146

не е смешно

преди 3 години

Много е прав. Днес се атакува територия, населена с арменци, за да се присвои. Утре какво им пречи на турците да посегнат към наши територии, в които между другото има от техния етнос?Да видяхте някаква намеса от Европа , Русия? Никой не смее да се опълчи на Турция, пък и тя е в НАТО. Добре, че няма да доживеем много хора да видим фереджетата тук как ще ги сложат. Младите да му мислят, те трябва да градят бъдещето си.

145

Анонимен

преди 3 години

До турчин Ми ти кажи в търки има много кюрди трябва да има Кюрдистан.

144

Анонимен

преди 3 години

Бих искал грандиозно обещетение заради военните действия в нагорниКарабах,понеже се ,чувствувам ощетен и омерзен задето ме заливат с дезинформация,инак съм за арменците!

143

Евроатлантик

преди 3 години

Не се борете за нас! Ние брюкселските евроатлантици желаем ислямските афроараби да ни подобряд скапания генофонд.

142

наблюдател

преди 3 години

Вълкът козината си мени, нрава не. Знаете кой е вълкът.

141

Анонимен

преди 3 години

Ама, че нагли арменци... За мен се били "борили". Смешници! Очакват съжаление и да им изпращаме помощ. Ама нямаааа!!! Сами си запалиха тоя конфликт, започнаха да убиват мирни хора. Азерите им дадоха да си живеят там в Карабах щом искат, а те започнаха да канят въоръжени сили от Армения и главорези кюрди и сирийски арменци от Сирия. Подготвяха се за тая война години по-рано и пак се оказаха накрая със свалени ***.

140

селото

преди 3 години

Днес Ердоган посяга на Армения а утре ще тръгне и към нас.Къде е Европа???За Косово всички бяха солидарни а за Нагорни Карабах мълчат.

139

era

преди 3 години

прав е лекаря и само бюрократичните плъхове в ЕС не "виждат" какво се случва в следствие на толерастката им политика.

138

Детектора

преди 3 години

Брех. Ти си бил голема работа бе момче. И да не си бил офицерин там?? Аз кюрдите не ги харесвам ама хич. И абсурд да се бият с карабахци. Арменците едва ли ще ги искат. По ред причини.

137

Хмм

преди 3 години

Абе не знам но явно кочинката ви не е наред, щом срещу нея се води партизанска война. Нормалните държави немат такива проблеми. Но разбира се ти нема си съгласен с мнението ми. И не ви стига това ами сега и с карабахци се заядохте. Но коронавируса ще ви прецака много яко. Ще ревете за помощи хаха. И суша ви очаква. Не мога ви мисля. Че сте и бая гърла. Ще стане маскааааа.

136

Анонимен

преди 3 години

До 505 журналистубичъм та

135

Кръстоносец

преди 3 години

Днес ще има протест пред караамджикското посолство. Ще стане забавно. Аз ще ида. А ако ми дадат по 3000 евро може и в Карабах да ида да пострелям малко с Драгунов по питекантропчетата на Алиев.

134

Край...

преди 3 години

станах с две дупки.....

133

Край

преди 3 години

Казва го човека, а българчетата се отказаха да имат армия. Колкото пъти се каже че за мъжете трябва Мин 6 месеца казарма и клета за защита на Родината - толко пъти се реве джендърски насреща

132

Анонимен

преди 3 години

Бабикяната да отива да оправя родината си, не да се бърка в нашите работа, крадлив арменец.Ама в Армения няма далавера, няма какво да се краде.

131

Анонимен

преди 3 години

Това ако не са арменците да се борят за нас досега да сме турили фесовете.