253

баш герберски трол

преди 3 години

До до 301Какъв следващ път бе,пръдльо!?Ти виждал ли си пушка?Това да не са ти американските филми?Моментално ще изчезнете през терминалите по разните чужбини!А фандъчката ще се разчекне да ви мие осраното!:)))

252

До 302

преди 3 години

Що нежосновете една школа по приложна магия , че като ви.гледам отръки ви удват заклинанията и словесната логорея :) Яйца , простотии , подгряващи водещи/ шамани :) ше е весело се озовете във властта отново, то си имаше причина десет години да управлява герб. А именно.,че всички са шампиони ама само на приказки кога допре работата се свърши нещо реално и полезно нещата отиват у ряката. За това и сте на принципа ad himinem и strawman , щот като ви махне плюнките човек, какво остава? Нищо.

251

Анонимен

преди 3 години

Ако пукне една пушка, следващия път и ние ще дойдем с пушки......Зад пушката е оня с пипето който натиска спусъка! При вас протестиращите без алтернатива и ледер пипето го няма за съжаление! Това което постигнахме до момента е само в полза на Герб. Който има пипе нека се замисли!

250

Анонимен

преди 3 години

294 Заразата с ковид 19 расте главоломно в ЕС, а и по света.Очакват се високо ниво на зараза с ковид 19,след протестите на власт искащите, "сега и веднага" .Снемане на данните за самоличност и в карантина, за протестарите, веднага.

249

ЕВРОПА

преди 3 години

в Европа знаят и за решеников и за за престъпленията на фигуранта, само го изчеквет да ме мине мандата и да е съдебно отгворен и веднагически в кауша, койта прави метеж в стил октомврийска революция си *** е заслужил

248

Ха!

преди 3 години

До Анонимен 294Вие сте толкова смешни, че не заслужавате да ви се обръща внимание, камо ли някой да организира контрапротест!

247

до 301

преди 3 години

Ако пукне една пушка, следващия път и ние ще дойдем с пушки. Вие от едни яйца оревахте ортаклъка, какво остава като засвистят куршумите! Герб е история, и то срамна, да гледаме в бъдещето, което ще е без герб!

246

не ми ги хвали

преди 3 години

А бе видя ли някой,дето е готов на всичко само за да не работи,работата е ясна!А за тези "въстаници" една пушка ако пукне и ще осерат всичкия площад!

245

Анонимен

преди 3 години

В Европа знаят за синчетата и дъщеричките на родните БКПта от всичките кланове до момента - БСП, ГЕРБ, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ И УЖ НЕЗАВИСИМИТЕ!Доста обстойно знаят например за родословното дръвце на Елена Йончева и подобни на нея. Поради тази причина няма да се намесят на ничия страна!!!!!

244

отврат

преди 3 години

Череп,не е честно.За ББ 64 милиона,а за нас по 6.40 лв.

243

Анонимен

преди 3 години

Пълна лустрация за всички герберасти! Да ходят да бъхтят в частния сектор, да видят откъде идва хлябът! Ще ви изчегъртаме от соловете ви по министерствата и държавните комисии!

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 294 Стотици хиляди, не десетки! Аз даже преброих около два милиона, плюс минус трима пияни клошари и двама хомосексуалисти които се чегареха в една странична уличка, бе кажи ги направо три милиона ! пп. Нора Стоичкова, ти ли си?

241

Анонимен

преди 3 години

Сред протестарите има и заблудени, но те дали знаят, че за тях не е предвидено нищо от организаторите, след края на това шоу?Само че тях Черепа не ги слага в планове те си.

240

Анонимен

преди 3 години

Герберастите ако бяха някакъв фактор,щяха да направят поне един читав контрапротест...Снощи на улицата бяха десетки хиляди протестиращи срещу мафията,а ГРОБ разчита само на няколко трола,които никой не ги бръсне за слива...

239

Умник

преди 3 години

Пратете в Брюксел и снимките на бесилките, ковчезите, чувалите за трупове, изкъртени павета, залятата църква с червена боя

238

Анонимен

преди 3 години

Зад тези млади, които тропат с крак и искат"Оставка, сега, веднага", стоят бащите и дедовците им, от БСП и компания.Нямат търпение, да правят кариери в БСП, в управлението, дали България ще е в орбитата на Русия, не ги интересува.

237

Ами, да...

преди 3 години

НАПРОЛЕТ ПО ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ПАДА ГОЛЕМ СМЯХ!!!!САМО ГЛЕДАЙТЕ СЕИРИ... ХАХАХААА!!!!!

236

Наблюдател

преди 3 години

До Хахаха : Смях през сълзи , другарю !

235

Интелектуалец

преди 3 години

Последната новина от филмовия свят е , че режисьорът на сериала " Живите мъртви" е дошъл в България да снима продължение на филма си . Той казал, че ще му излязат без пари новите серии , защото всеки ден снимал безплатно истински живи-мъртви на протестите по площадите на София. Имал идея да сложи като венец сцена , в която Дионисий-Зарята предвожда "Големия въстанически ковчег" на протестиращите. Финаля ще бъде на гробищата , на 7 ноември. Тогава ще има топовни изстрели и заря.

234

Хахаха

преди 3 години

Плювалник.bgНай-добре се смее този, който се смее последен, тролчета!Оставка, съд и затвор за Борисов