Общ преглед
На четвъртото „Велико народно въстание“ недоволните граждани за 87-ми път искат оставките на Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, честни избори и служебен кабинет.
Още по темата

Адв. Николай Хаджигенов от „Отровното трио“, организатор на протестите заяви, че колкото и да са много властта няма да ги забележи на площада.

„И няма да ни чуе, че сме тук, но всички, които сме тук и в целия свят 86 дни, ще знаете, че сме били тук. В Холандия вали проливен дъжд и там са се събрали 50-ина българи да протестират”, добави Хаджигенов, цитиран от БГНЕС.

„Европа ни чу и видя. В понеделник преди заседанието проф. Минеков ще бъде в ЕП, подготвяйки поредната диверсия. Резолюция относно върховенството на закона и основните права в България, така се нарича една от основните точки на заседанието в понеделник. Евродепутатите ще обсъдят продължаващите протести в България, посочи Хаджигенов.

„Нужни са ни уши и опашки не само свински крачета и в тенджерата към тях ще прибавим и тиквите на тези нещастници, бъдете сигурни, че скоро това ще бъде, каза проф. Велислав Минеков.

Заляхме ЕП с писма, фотоси и видеоматериали, нека да видят какво се случва в България. Ние наистина отворихме очите и ушите на Европа. Научихме ги да ни слушат, ние искаме да сме достойни членове на този съюз, а не нещастно племе за кой ли път. Ние сме народ, отбеляза още Минеков.

Хората решиха, че ще кацнат на Марс, а ние още се борим за асфалт, каза Арман Бабикян, след което прозвуча традиционно химнът на България.

След 21.30 ч. протестиращите тръгнаха на шествие към храм-паметника „Св. Александър Невски“, „за да се помолим за успеха и бъдещето на България и да забравим миналото, наречено Борисов“, подчерта още Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар