298

Елена

преди 3 години

БЛАГОДАРНОСТИ, ГОСПОДИН БОРИСОВ ! ЧОВЕК ОТ НАРОДА ! ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ И ФИГУРАНТА ГУМЕН ГАДЕВ !

297

Анонимен

преди 3 години

А кога ще почне да раздава златните кюлчета ?

296

Анонимен

преди 3 години

Може да са 50 лева ,но ги вземам днес .А не в светлото бъдеще на другарите.Тогав я камилата я камиларина.

295

ПроСоТо

преди 3 години

Насам,народе!..50 лв за глас,50 лв за глас!..Не се натискайте,има за сички...е,за едни 50 лв,за други-50 МИЛИОНА,но вий,"пенционере",сте предоволни и щастливи,нали?..и пенционерето крещат:-"Моритари те салутат,Цезар!"..

294

Христина В.

преди 3 години

Чест и признателност господин Борисов ! Бъдете благословен !

293

другаря

преди 3 години

Тролите ли другари, тролите ли, Чудесно, а аз ще полегна защото както на 99,9% от хората не ни пука какво ще напишете.

292

факти

преди 3 години

За последните 10г. БВП на България е нараснал с 50 % / Браво Тиква.../, а на Румъния с 200% ?!

291

факт

преди 3 години

За последните 10г. БВП на България е нараснал с 50% / БРАВО НА ТИКВАТА/, а на Румъния с 200% ?!

290

д-р Циц

преди 3 години

По 150 кинта на мен и бабата и има сделка! Само че за постоянно!!! Иначе ще си пущам хартийката пак за БКП-то...

289

До 319

преди 3 години

Точно хората работещи в обществения сектор би трябвало да свалят мутрите от власт, понеже държи заплатите им на доста ниско равнище. Обикновено за една и съща работа в обществения сектор получават два-три пъти по-малко пари, отколкото в частния сектор. Вярно е, че много от тези пари в частния сектор не се декларират, но това не променя крайния резултат. Примерно ИТ в държавна структура получава между 700 и 2500 лева, а в частния сектор в пъти повече.

288

До 317

преди 3 години

Изсилваш се. Пенсионерите са 2,1 милиона вкл. телкаджиите, както се изразяваш, и всяка година намаляват. Парите за пенсии не се взимат от бюджета, а от осигуровките ни за пенсии, както е по модела на немската осигурителна система на Бисмарк, който го има в България. Това, което те бърка е, че неправилно се наричат пенсии разни социални плащания, които наистина са от бюджета, но влизат в общия кюп на НОИ.

287

Анонимен

преди 3 години

значи боко с поне 2млн гласа на изборите от пенсионерите + още 850хл от каликите, държавните и *** при изборна активност 55-60% и ей го отново на власт. повръщам

286

Анонимен

преди 3 години

Ха така Бойко.Мачкай че р ве ни те милиардери.Вземай им крадените пари и ги давай на народа.Ко му ня ги те са без мозък.Водят се по ума на разни приватизатори и че р вени хвърчилковци.

285

Анонимен

преди 3 години

Тука всеки е много компетентен как трябвало да се направят пенсии европейски и да се излее изобилието върху бедния български пенсионер. Само дето никой не казва от къдде да се вземат парите. Повече от половината месечни пари за пенсии са директно от бюджета т.е от данъци на работещите в частния сектор. Имаме 2,5 милиона пенсионери и 700 хиляди телкаджии. Ако им направим пенсиите от утре 1000 евро, от къде ще се вземат парите - от рязък скок на данъците или от някое и друго милиардче заем от МВ

284

Анонимен

преди 3 години

Интересно ,защо никой не протестира против безумните сделки за самолети и постоянните заеми които взема вожда,против глупавите договори за ,,приятелство''и всички други простотии които сътвори ,та нали всичко това ще го платим и плащаме ние -овчето ,глупаво стадо наречено народ

283

Тонката

преди 3 години

Преди години наглите комунисти ограбиха пенсиите на възрастните хора и затова сега мизерстват с по 300лв на месец.Бойко и това се опитва да поправи:):):)Взима от Червените спонсорчета Божков,Миню,Ветко,Банев,Бобочкови като ги кара да си плащат данъците и да не крадат ДДС и дава на пенсионерите:):):):)Борисов4 *** на вратата протестантчета:):):)

282

Анонимен

преди 3 години

Тикво защо не обеща това в началото на мандата , освен да вдигаш данъци ,цени и такси друго не направи ,същия си като Лукашенко ,ти си за раиран костюм

281

Анонимен

преди 3 години

Оставка мутро

280

Анонимен

преди 3 години

Какво невероятно удоволствие е да почувствуваш как червенотиквеничковчетата бълват змии и гущери .

279

50 ПЕНСИОНЕРСКИ

преди 3 години

НЕ ИСКАХ ДА СИ ЦАПАМ РЪЦЕТЕ И СЪЗНАНИЕТО НО МЕ ПРЕДИЗВИКВАТ МЛАДИТЕ И НЕУКИТЕ БЕЗ ГРАМ ОПИТ В ТОЗИ САЙТ!КОГАТО МИНЕТЕ ПРЕЗ ЛУКАНОВАТА И ВИДЕНОВАТА -ЗИМИ ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ПРОТЕСТАНТИ ГЛУПАВИ!!!!