12

Анонимен

преди 3 години

До: номер 11Не можах всичко да схвана.Но като цяло си прав.Вирус се вижда само с електронен микроскоп.И не, той не е като електронна камера. Или нещо с електроника.Той представлява един гардероб тъпкан с електроника, който наистина струва милиони.Така че да, вярно казваш!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Ако имат достатъчно ледени пързалки и найлонови чували не е страшно, лошо е когато нямаш достатъчно ледени пързалки и найлонови чували Сега откак се изясни от щаба, че трябва да си носим маски на суратите и да си мием ръцете вируса не ни плаши и за труповете има достатъчно найлонови чували и гробища. Щаба си свърши работата и няма причини за паника дори и яко да измрем Мугафчийски ще ни прочете на брифинга и ще осведоми другите, че сме умрели и ще си обърше очилата със маската.

10

Ааа

преди 3 години

Тъй ли....

9

Сделано в Китае

преди 3 години

Нямо по-страшно от Био-Оръжие на Китайските К0мундета - Атомната Бомба е нищо!

8

Анонимен

преди 3 години

Короната е измама. Не носете маски!Колкото измрат - толкова. После ще Ви броя... ако искам...Аз се пазя. Сега сме демократично общество. Вие - както искате.5G? или пръскане от самолети? Или магии?Гледам ви сеира. Не съм предполагал, че има толкова *** народ... БОРЕТЕ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ!!!НЕ ХОДЕТЕ ПО ВРАЧКИНЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ!ИЗПОЛЗВАТ ВИ БКП и ГЕРБ + ДПС!

7

Анонимен

преди 3 години

"1 млн. смъртни случаи от вирус е...зашеметяващо.Не е нещо,което сме очаквали да видим докато сме живи",казва доктор......Защо не ви зашеметиха 10те милиона! смъртни случаи от началото на годината от други заразни болести-хепатит, грип, малария, морбили? Защо не ви трогнаха 6те милиона от рак?Защо не ви правят впечатление 1 милион умрели деца (част от които от недохранванe)? 4те милиона от цигари? 2та милиона от алкохол?..А,да защото зашеметяването от всичко,различно от ковид,не се осребрява.

6

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с оптимиста и песимиста, нали?Песимистът казва: Жертвите са много!Оптимистът казва: А! Жертвите от събитие Б са повече отколкото жертвите от (днешното) събитие Б!А Сталин е казал: "Просто статистика".

5

Анонимен

преди 3 години

Те си мислеха, че 90те когато Русия беше на колене им е в кърпа вързана, ще грабим както от Конго, ще си спретнем едно благоденстващо есе, а руснаците ще ни бачкат и ще ни доставят ресурси, а докато Русия рухне ще опоскаме източна Европа. Уви, събитията се развиха доста по различно. А сега въвеждайте мерки и всявайте паника от вируси и пандемии иначе гладните тълпи скоро ще излязат да плячкосват както в САЩ.

4

Анонимен

преди 3 години

Факт, за да видиш вирус ти трябва микроскоп струващ милиони. Толкова е малък, че като го подготвиш за наблюдение, ако някой тръшне в съседната стая вратата от вибрациите ти се разваля постановката. Затова могат да ни говорят каквото си искат, а ние сме длъжни да им вярваме. Защото няма как обикновен човек да им докаже, че говорят глупости.

3

x

преди 3 години

Стига с тия статии. *** е *** и не вярва на нищо. В главата му е каша от 5G, ***, планове за поробване, нановаксини и ковиди. Каквото и да му се обяснява не му ли дойде до главата няма да го проумее...то и тогава е съмнително.

2

Анонимен

преди 3 години

Уау, какво бомбастично заглавие! Продажни джyрнaля!

1

Анонимен

преди 3 години

***, не "нахвърлиха", а наДхвърлиха.