28

Анонимен

преди 3 години

Жената ти е недоклаттена; Питай комшиите, ако не вярваш

27

Аман от грешки

преди 3 години

на недоспали текстописци. Не ми се проверява целия текст, но вчера, четейки сводката, случайно обърнах внимание на броя на починалите, че . сме на път да влезем в 8-та стотица. затова днес забелязах, че в последното изречение авторът е пропуснал едно просто аритметично действие - събиране. 796 бяха починалите предното денонощие, а с новите 11 става нещо по-различно. Не очаквам скоро да си оправите гафа, ако изобщо го смятате за такъв.

26

Разгневена

преди 3 години

Носете маски безотговорни ***, носете защото ще стане така че ще стигнем Италия и Испания, това ли искате???Подкрепям "Ужасена" защото само маската може да ни спаси, вижте Япония, вижте Китай, вижте Корея.... всички се оправиха благодарение на маските а българооитека е безотговорен, нагъл и ***!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Не отричам вируса и съм за по-строги, но разумни мерки. То дойде ли и грипната епидемия ще станат две епидемии - с две думи, голямо мазало

24

Някой

преди 3 години

Много хубаво е, че непишете вече "починали ОТ коронавирус". Така наистина е вярно. Починали С потвърден коронавирус.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Главанак....Какво повтаряш, катоПапагал едно и също? Ако нямаше заразени щеше ли да има хора в интензивното? Второто е следствие на първото...

22

да,да ама не

преди 3 години

За 1 час няма и 25 коментара! Къде са ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена?! Някаква фалшива Ужасена се включи - какво прави оригиналната?!

21

Анонимен

преди 3 години

Андреа Кризанти, професор по микробиология в Университета в Падуа, заяви, че системата за тестване и проследяване на Италия работи отлично. Италианският подход е да тества всички в социалната мрежа на заразения човек семейството му, приятелите, колегите и съседите - независимо дали са били изложени на риск или не. Това позволи на Италия да разкрие хиляди асимптоматични случаи. За това Италия стои най-добре от всички в момента в Европа, докато у нас разчитат на платени тестове ако някои пътува.

20

Анонимен

преди 3 години

42 са в интензивно а бяха паднали до 36.От тях идва бройката на починалите.Колко са нови открити заразени няма значение всички ще се заразим въпрос на време е.

19

До ъжасена

преди 3 години

Нещо май ти липсват мъжки ласки

18

Анонимен

преди 3 години

''пия само зелен чай и чай от липа!''...................мурсалския чай е най-добър

17

Ф.С.В.

преди 3 години

до 18 -то чипът ти е повреден по принцип-Ужасена Наранена Златена Занемарена

16

Ужасена

преди 3 години

Кафе не пия, пия само зелен чай и чай от липа!И не общувам с хора без маска а вие до колкото усещам сте от тези българи отричащи вируса!

15

Percentage

преди 3 години

Гледайте процентно. Явно държава няма възможност да направи много повече от 5 хил теста. Но процента на заразените беше 4, стана 5, сега е 6.5. Ако минат 350 скоро, значи стават 7. Влизаме в сериозно покачване и до края на ноември ще я втасаме. Дано има разумни хора в този щаб, които да затворят барове, бардаци и училища. Иначе нямаме шанс да спасим старите.

14

Схемаджии

преди 3 години

Всички трябва да се заключат до март!! 30 милиарда ще разпределим към правилните шкафчета и март подаваме Оставка)) До март ще има по 50 лв за пенсионерите -родителите ще си гледат дечицата у дома -и така мирно и тихо ще си я караме)))

13

Анонимен

преди 3 години

До ужасена. намирам те много секси. Кой номер цицник носиш? Кога ще пием по едно кафе с тебе, а , душа?

12

Анонимен

преди 3 години

То в тоя сайт вече толкова думи излизат със звездички че накрая като напишеш текст целия ще е със звездички :))) въобще повече няма да влизам тук то не можеш да пишеш свободно:))

11

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

216 заразени от коварното заболяване в понеделник, а в неделя бяха под 100! Щабът да отмени дните от понеделник до петък и отново ще влезем в плато!

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Кметът на Бургас явно е почнал да "гравитира" до Цвък - и ето резултата!! направо 64 заразени е републикански резултат))))

9

Ужасена

преди 3 години

Има много бай ***, които наричат умните и интелигентни хора носещи маски - ***!Точно заради тези бай *** дето отричат вируса в момента имаме по 200-300 заразени и ако не се затвори държавата за два месеца ще пламнем!Точно заради такива бай *** умират хора!Затова съм писала на Щаба да въведат радикални мерки ако трябва и бой с пръчки както е в Индия, ако те видят извън дома да бъдеш публично бит с пръчки!