250

Анонимен

преди 3 години

До До 260 А сега ако си ,,демократ ,,значи хептен си изтрещял .

249

Анонимен

преди 3 години

До инж Цв. Владова да така не може некой да се има за интелектуалец и да взема страната на мутрите крадци дето изгониха децата ни, но те сега си искат страната, това е тяхното време, но дори и да не са те не може честен човек да подкрепя мутри и крадци и лъжци...

248

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка, това довежда до положение, при което по-голямата част от захарната промишленост се притежава от американски компании, а чуждестранни граждани са собственици на 70% от обработваемата земя. Репресивното правителство на Батиста започва систематично да се възползва от експлоатирането на търговските интереси на Куба, договаряйки си доходоносни отношения както с американската мафия, която контролира бизнеса с наркотици, хазарт и проституция в Хавана, така и с големите американски мултинационални компании.[7]

247

Анонимен

преди 3 години

274 спри да лъжеш. Не си на 25 а си стар ***. Специално за теб.Върнал се на власт и получаващ финансова, военна и логистична подкрепа от правителството на САЩ,[5] Батиста отменя конституцията от 1940 г. и премахва повечето от политически свободи, включително и правото за стачкуване. След това привлича богатите земевладелци, притежаващи най-големите захарни плантации, и управлява на фона на застояваща икономика, която увеличава дупката между богатите и бедните кубинци.[6]

246

Анонимен

преди 3 години

Кои са тея интелектуалци бе другарю Другарю.

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274Съмнявам се Тоничка, освен ако си братовчедка на Доган :)))

244

Анонимен

преди 3 години

Гледам тука някакъв се напъва с главни букви, с множествено число, от чуждо име и какви ли не тарикатлъци.

243

Анонимен

преди 3 години

На следващите протести тоя и редовните гербави плямпала ще говорят наобратно понеже калинките няма да са на власт.

242

Анонимен

преди 3 години

До 264Нищо лошо не съм казал за човека, но щом е интелектуалец и подкрепя Бокича, нещо не ми се вързва :))Както казах, всеки гледа мекото, жалко само че на стари години го е направил, както и да е :)

241

Анонимен

преди 3 години

263Анонименпреди 8 минути 1 0До Господин ПремиерЕдно време си е едно време, сега сме настояще :))) Миналото време няма да се върне, ако ще Нинчето да стане премиер, което граничи с zero :)))) Просто трябва да имаме интелегентен премиер и читав екип около него, не държа да имат по 2 купени висши, видяхме ги колко струват :))) Стига да знаят, че хората са ресурс, каквито и да са, когато им обясниш като #####Че ,какъв ви е проблема!?След 200 дни има избори.Спечелете ги и управлявайте.

240

До 249

преди 3 години

ако беше поне малко образован и "Ай-Кю"то ти да не съвпадаше с номера на обувките ти, щеше да схванеш кого ЛЕКО ПРЕФРАЗИРАМ.######То и твоето "Ай-Кю" ,ако беше повече,щеше да схванеш ,че не става въпрос за Вапцаров.Но с половин гънка,толкова.

239

инж Цв. Владова

преди 3 години

Стефане, Михаил , връстник, съученик те гледа от небето и се чуди,ти пак се нареди до мутрите управници! Колко много си изостанал от младите. Всичко си има протеста. Винаги младите са трудни за разбиране, но не и от интелектуалците. Младите, които се образоваха в чужбина си искат обратно от държавата, която ги прогони, дойде видовден. Сега е тяхното априлско време! Мълчанието е злато в този случай за Вас е по добротоИзложи се, когато не дойде на родовата среща 500 човека останаха излъгани

238

Анонимен

преди 3 години

До Господин ПремиерЕдно време си е едно време, сега сме настояще :))) Миналото време няма да се върне, ако ще Нинчето да стане премиер, което граничи с zero :)))) Просто трябва да имаме интелегентен премиер и читав екип около него, не държа да имат по 2 купени висши, видяхме ги колко струват :))) Стига да знаят, че хората са ресурс, каквито и да са, когато им обясниш като хората ще разберат, когато не прав им път :))))

237

Анонимен

преди 3 години

Нивото на радиото падна толкова ниско, че не мога да го опиша, но предполагам че е трудно да си слуга на много господа.

236

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко е годишен Стефан Цанев но едва говореше по радиото като човек без всякакви жизнени сили. Това обаче е лошо защото изморения човек не е от полза за никого.

235

Господин Премиер

преди 3 години

Едно време се знаеше, че над българска граница и пиле не може да прехвръкне, защото МВР и Гранична полиция ще разберат секунда по-късно. Носят се такива легенди и от бежанската вълна за настоящето - задавам въпрос - кой даде коридор на Фердинандско? Кой му позволи да излезе оттук отново? Брой до седем!!!

234

мдаа

преди 3 години

Мазен подмазвач- имащ се за интелектуалец. Само да обясни по кои критерии определя кой е и кой не е интелектуалец? Учените от БАН и преподавателите от СУ, изразили своята подкрепа за протестите към коя група ги подрежда изживяващия се от Живково време интелектуалец? О, да, разбрахме от интелектуалната му рядкост-те принадлежат към простаците.Как естетичната му душа приема думите ***- използвани срещу председател на НС, към президент- че к.р го оправя,изказани от властта ББ? Аха, няма против!

233

Анонимен

преди 3 години

Може и да е идеалист, но се е продал на дърти години, може би заради внучета и т.н :)Аз съм си просто момче и не разбирам :))) В един момент осъзнаваш че всичко е по мия, така че го оправдавам донякъде, не е лесно :)))Само че, (не съм приключил) щом си спечелил уважението на твоите възпитанници, не трябва да ги предаваш, това е !!!

232

Задачка, закачка:

преди 3 години

Има две места на света където негово нищожество не може да бъде намерен нито от Севера нито от Суртр. На едното не е със сигурност, защото там е "някой", но другото и единственото място, където може да се скрие е в ена точно определена гранична зона - пред очите и на едните и на другите.

231

sd

преди 3 години

протестът отблъсква интелектуалците дето си чуруликат с партията- като стефан цанев, изчуруликали писатели.