83

Анонимен

преди 3 години

Нормално е за пропаганда на нацизма да вкарват в затвора нацизма проповядва омраза.А омразата разяжда всяко общество.

82

Анонимен

преди 3 години

Млади нацисти са лабави и срещу Рассия няма да тръгнат.Белите са малко цръните са мързеливи за война арабите не стават та с Русия ще се бият Сорос Олбрайт Бжежински и Хилари Клинтън може и Байдън да включат.Ще се казва армията на пенционерите.

81

Христо Христов

преди 3 години

До 61Пич, я кажи какви репарации плаща германия?България - да, но германия???!

80

Анонимен

преди 3 години

Тази реабилитация и това изключително внимание към режима на хахото Хитлер е проект на службите на САЩ с цел да подкокоросат младите срещу Русия. Това сработи идеално в Украйна и сега виждаме как става и в Беларус.Само дето онези от САЩ не са си направили сметката, че любители на Хитлер са тотални лузери, които никога няма да тръгнат да се бият с Русия защото са страхливци. Между другото, за повечето коментари тук в Германия затварят в кауша. Браузърът "Тор" не може да скри нищо от специалисти.

79

Христо Христов

преди 3 години

До ТОЙ БЕШЕ ПРАВ/83Да, губи... но я изброй кои точно "много" територии губи, щот май или си неграмотен, или си се обэркал или ръжеш.ПП. Да. И плаща 30 години репарации на Гърция, но не и на Югославия.

78

Прометеис Василакис

преди 3 години

МУСОЛИНИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ТОЗИ ХОД НА ИСТОРИЯТА, И ЗА РЕАНОСТТА ДНЕС !ТОЗИ ПУДЕЛ НЕ ВИДЯ БЪДЕЩЕТО..ТОЗИ ПУДЕЛ ЗАТРИ СРЕДИЗМЕНОМОРИЕТО .МОЖЕШЕ ДА ДОЙДЕ КАТО СЪЮЗНИК И ПРИЯТЕЛ , А НЕ КАТО ВРАГ НА ГЪРЦИЯ .ДНЕС ИСЛЯМСКИТЕ ПЛЕМЕНА СЕ ПЛОДЯТ КАТО МОЛЦИ...ТОВА Е ВИЖДАЛ ОЩЕ ТОГАВА ВЕЛИКИЯ ГРЪЦКИ ВОДАЧ МЕТАКСАС....И Е ПРЕДЛАГАЛ НА ФРААНЦИЯ И ИТАЛИЯ ----- ДА ЗАВЛАДЕЕМ АФРИКА И АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ....И ДА ЗАЛИЧИМ ИСЛЯМА И АРАБИТЕ НАПЪЛНО . ОЩЕ В 1940-СЕТТЕ ГОДИНИ !

77

Антифа юнайтед

преди 3 години

Кво се занимавате с този психично болен пдраст смоубил се преди 70 години.Де стига вече с него ни занимавахте и с психично болната германска нация от *** садисти.

76

Христо Христов

преди 3 години

До 23В онези години хората са се прекланяли пред силните, борбени личности с воля... такива каквито немската земя никога не е раждала.Затова и Хитлер е австриец, затова и немската система мачка волевите личносги и дава път на плазмодиите.ПП. Затова и балканският ***, който се кланя на плазмодиите ще си остане балкански ***.

75

Прометеис Василакис

преди 3 години

Италия направи огромна вековна грешка, като нападна ГЪРЦИЯ !!Генерал Йоаннис Метаксас ,който е начело на Гърция от 1936 год., три пъти праща писма на Мусолини -- ''НЕ ИДВАЙТЕ КАТО ВРАГОВЕ, НЕКА ДА НАПРАВИМ ОБЕДИНЕН ФРЕНСКО-ИТАЛИАНО-ГРЪЦКИ СЪОЗ, С БЪДЕЩЕ КЪМ ОБЕДИНЕНА СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ДЪРЖАВА.ЗА НАЧАЛО--БЕЗ ХИТЛЕР И ГЕМАНИЯ ДА СЕ МЕСИ В НАШИТЕ ДЕЛА.МЕТАКСАС ПРЕДЛАГА ТРИТЕ ДЪЖАВИ ДА ЗАВЛАДЕЯТ АФРИКА = ЦЯЛАТА !!, БЛИЗКИЯ ИЗТОК, ТУРЦИЯ, ИРАН И БАЛКАНИТЕ .ТОВА Е МОЖЕЛО ДА СТАНЕ НАПЪЛНО ПОСТИЖИМО

74

смЕх

преди 3 години

Много е смешно, по скоро трагично как нация, вече цигaнизиpaна, с омешани гени и празни кратуни се мисли за нещо зад останалите нации

73

Анонимен

преди 3 години

До ДО 85не бъркам виж кой са съдия Khan и съдия Azizy в Хамбург

72

Анонимен

преди 3 години

И комунизма и нацизма имат и плюсове и минуси .Еврогейзма е взел само минусите и от двете системи. А най лошото е че всяка следваща система е по лоша от предишната .Реже ръцете на хората ,а на вишата раса дава да строи работи които после носят огромни негативи.И не говоря за къщи за гости ф16 и другите *** глупости. Ако кажеш че от еднополовата любов не може да се възпроизвеждаме и като народ и като вид веднага цензура ,а това е не просто истина .А унищожителна за нас истина. Ценности ;)

71

българин

преди 3 години

Малко любителска статия, неточна и пълна със подвеждащи твърдения.Мое мнение.Значи първо, програмата Лебенсборн е била създадена по инициатива на Хайнрих Химлер, райхсфюрерът на SS, много по-луд и по-откачен от Хитлер.Накратко, идеята на Химлер е била, че германските войници са имали пълното законно право да се "праскат" като зайци с която мацка им падне, стига да е руса, синеока и с бяла кожа, тоест да прилича на арийка.Нещо, което е дошло в повече на иначе лудия Хитлер.

70

ДО 85

преди 3 години

Да не би да се обърка ?В Германия вкарват в затвора ако хвалиш фашизма , а не ако го критикуваш .мааш като жена без мъж или си пиян .

69

Хемус

преди 3 години

В Германия,Австрия,Белгия,Холандия,Швейцария ,те вкарват в затвора,ако се усъмниш в 'холокста' без да ти дадат правото да се обосновеш!Свободна Еврпа дръжки!Вкараха в затвора жена на 90 години,понеже зададе 'неудобни' въпроси относно 'холокоста' на немския министър на правосъдието!Скоро и при нас!

68

МНЕНИЕ

преди 3 години

Сега всички мюсюлмани , *** , гербери , плевнелиевчета , и подобна *** - ще започнат да отричат че Русия е освободила България от Турско Робство и ще започнат да твърдят че САЩ са победили Хитлер през ВСВ .

67

Анонимен

преди 3 години

Комунизма също е осъден в България ,но БСП още функционира???

66

Анонимен

преди 3 години

Докато не се изпълни законната заповед на практика,че фашизма и нацима са вредни и подсъдими идеологии и да ги вкарват в затворите,както правят в Германия и други държави,няма да се оправим!Спрете пропагандата в полза на Хитлер и си влезте в законите,като осъждате хората за насаждането на тези идеологии и ги вкарвайте ефективно в затвора,както е в нормалните държави!

65

Анонимен

преди 3 години

До ТОЙ БЕШЕ ПРАВБългария р разпокъсана чрез Ньойския договор од Франция и Англия .След втората световна война България не губи никакви територии .И с кой договор България губи територии ??? С талибанския ли ? Аве не ходите ли на училище ??? Англия и Франция разпокъсват България в Ньои . Баси неграмотниците .Тва да не знаеш че България единствено и само с Ньойския договор е била разпокъсана от Англия и Франция .И че след ВСВ не губи територии си е талибания антибългарска

64

Анонимен

преди 3 години

До ТОЙ БЕШЕ ПРАВНищо не ни е подарявал кадънке, просто с войската сме навлезли, както винаги са се разбягали :) Всички наши комшии знаят че това са български земи, обаче в БГ това е тема табу :)))