34

Анонимен

преди 3 години

Тиквите на БСП са на площада, трима пастири и малко стадо овце, викат беееееако застане начело на държавата, ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестима

33

Анонимен

преди 3 години

До сашоТи луд ли си бе. Срещнеш ли комунист веднага му удари шамар . Винаги има защо. А ти си готов да гласуваш за тях. Не те ли е срам?

32

Анонимен

преди 3 години

Цецо Цветанов идва на власт и почва да демонтира "Балкански поток" и да праща тръбите на скрап. Това е неговото предизборно обещание.Предизборното му обещание е пред САЩ и ЦРУ, да закрие Балкански поток и АЕЦ Белене.

31

Анонимен

преди 3 години

Крадецът Борисов загроби България в лицето на Булгартрансгаз ЕАД с 600 милиона долара за нещо което НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА-Блкански-Турски поток!

30

Кога ще го завършат?

преди 3 години

Прочетох цялата статия за да разбера кога все пак ще бъде завършена нашата част от газопровода. Всякакви подробности, но за крайният срок - нищо. А сръбската част, доколкото знам е вече готова.

29

Анонимен

преди 3 години

Борисов направи много за Българиядаже плати на Първанов централата която купи без да пита никойнакрая ще я подарим на БСП

28

Зозо

преди 3 години

Да добавя. За Северен поток са същите компресори :))))))))))))))))))))))))))))))))))))Без тях Путин ще надува тръбата от Сибир :))))))))))))))))))))))))))

27

сашо

преди 3 години

Гласувайте за БСП и Корнелия Нинова за да спасим страната от организираната световна мафия.Това е единственото решение.

26

Анонимен

преди 3 години

Като го направят, хунтата трябва да пърди в него, че да се напълни

25

Анонимен

преди 3 години

Така е някои градим, други само акъл дават и си приписват чужди заслуги, а на нас ни приписват техните си неуспехи.

24

Зозо

преди 3 години

Да припомня: самолетът Ф-16, Белене и руска тръба йок!!! :))))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 3 години

никакъв балкански поток няма...големият брат отвъд океана го спря.както и северен и южен и турски поток.ще получаваме втечнен газ през пристанището в александруполис чрез кораби от израел,катар и т.н.а що се отнася до саудитските гости искам да кажа,че те са тук не,за да инвестират в каквото и да било,а да строят джамии.така че видиш ли инвеститори от саудитска арабия знай,че с тях вървят първо джамиите и след това всичко останало.

22

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоДа, деТочно защото сме договорили американските компресори, се правят на разсеяни.А пък и няма как да наложат санкции на американска компания, защото ще бъде смешно.Баце не случайно ходи в бялата къща на инструктаж

21

Анонимен

преди 3 години

Браво на Борисов в това смутно време на световната политика съумя да изгради газова мрежа

20

Зозо

преди 3 години

Доставчик на турбините за компресорните станции "Расово" и "Нова Провадия" е базираната в Сан Диего, Калифорния. Тя е изцяло собственост на Caterpillar Inc. и произвежда най-използваната в света гама от средни по размер промишлени газови турбини. Няма абсолютно никаква възможност Solar да достави турбини в България дори само след изказването на държавния секретар на САЩ Майк Помпео.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе ти не разбрали,че"балкански,турски, руски поток"няма да има,потокът е пътник,ти също!

18

Анонимен

преди 3 години

Има една подробност, че дори и другата седмица да са готови с всичките тръби, ще се чака доставката на американските компресори.А те ще дойдат чак края на ноември, точно и заради това не наложиха на Баце санкции за паточето, пък и сега са в предизборна кампания и Баце лека полека си завърши и газопровода и хъбчето

17

Колю комуниста

преди 3 години

Тоя паток не трябваше ли да заработи декември 2019г.?

16

Зозо

преди 3 години

"...Проектът навлиза във финална фаза...." Хахахахааааааа, навлиза ама друг път. Без американските компресори, трябва Т.Ерменков и Р.Петков да надуват бузите в тръбата :))))))))))))))))))))))))))))))))))Отделно Турски поток е пълен на 10%. Ердоган започна да купува евтин втечнен газ от Африка.

15

Анонимен

преди 3 години

За кой срок става въпрос. Един от поредните.