13

Анонимен

преди 3 години

Затрихте я държавата и Борисов е надгробния камък, пльоснат отгоре с ваша помощ. И ако някой се опита да го отмести силом нищо чудно да повика своя приятел Ердоган на помощ и тогава ето ви осъществена картата, която Турция публикува миналата седмица... Мдааа.... А вие, вие сте ид.....ти!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

спри да говориш за отчеството некадърник чалгаджийски, разкажи как доган бей си загражда държавата безнаказано и мутрите му хвърлят знамето, и ти се правиш че всичко е наред и другите ти виновни некадърник връзкарски

11

Анонимен

преди 3 години

Призивавам не се карайте, аз ще съм на власт. Който не е съгласен да се съгласи иначе е криминален контингент и трябва да се репресира. Как няма да се постигне съгласие?За да има съединение на България е нужен външен враг (и то победим), а ние сме приятели с всички (зашото не можем да победим никой). Какво ни остава освен да воюваме помежду си?

10

Анонимен

преди 3 години

Е то и Испания едва ли е искала гражданска война ама стана нали така.Испанския случай е като нашия.Дайновисти ръчкат млади и болни в съзнанието младежи към гибел.В Каталуния преди 2 г пипнаха водачите и въстанието приключи.Но испанците имат опита от 34 година.Ние нямаме опит и сега гледаме и умуваме.Докато умувате лудите пак са Орлов мост и знаят,че съда е с тях .А Лозан го назначиха при Борисов 2.

9

Иван

преди 3 години

Виж кой говори......

8

Шкембе Патреот

преди 3 години

Ако гласувате за НАС -Ви обещавам категорично че 2021-2025г Ще направя минималната Пенсия 300лв!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Колко паспорти продадохте, Каракачанов?Никой не ви разследва, нали? А кората ги вкарват в затвора за 0,00001% от стореното от вас.Торбичката Билла, а?

6

КАРАТУМБАКОВ

преди 3 години

Призовавам -да седнем на една кръгла маса - да пием арно ракия,, да хапнем наденица Луеки -Ке Умрем за Нея!!-и да попръцкаме арно и да поспим -После ще мислим за Десерта!

5

Анонимен

преди 3 години

къде ще сядаш , като лаят гербавите лаеш и ти с тях пък сега ще се правил на обединител аде вънка

4

Анонимен

преди 3 години

Добре си изредил проблемите, Каракачанов! Нали точно за това говори от толкова време Радев и се опитва да налага вето на глупавите закони, които приемате в парламента! Закопахте държавата, бе!

3

Анонимен

преди 3 години

Писа се патриот, критикуваше мутрата докато на критиките срещу него получи желания народен вот и като получи властта, предаде избирателите си и се прегърна с мутрата. Не ставаш. Ти целият си една кривица. ВЪН!

2

Анонимен

преди 3 години

Ти пръв си кажи кривиците, Каракачанов!И ти започна като гуруто си, който на срещата в Словакия или Словения се измъкна от персоналната вина, превръщайки я в колективна- "СправихМЕ си се с коронавируса? Не се справиХМЕ". Цитатът не е дословен.ВАШИТЕ СИ КРИВИЦИ ПОКАЖЕТЕ! И не ни вкарвайте във вашия филм.

1

Анонимен

преди 3 години

Пак празни приказки. Хора още ли вярвате. Тези ги дрънкат, начело с Боко едни заучени фрази, едни празни изречения ... след 5 мин всичко е забравено и продължаваме с кражбите.Празни думи за да става вятър че доста топло тези дни... цирковете на едно мафиотско правителство