42

Анонимен

преди 3 години

Не, не, няма диктатура. Само малко, нали?!?

41

Анонимен

преди 3 години

Дядка гледай си пенсийката и не се обаждай, ей това склерозата не прощава

40

Анонимен

преди 3 години

Прав сте професоре. Ако имаше диктатура , днес нямаше да има бити и унижавани полицаи. Тази група луди протестиращи щяха да са бити и арестувани.

39

Анонимен

преди 3 години

Този се гласи министър да става.... Лиже, та си къса наколенките повече и от Барни. Гнус......

38

Анонимен

преди 3 години

инициативата на Борисов е силен политически ход, за да пренасочи популистките прояви в друго русло."Предизвика всички останали да сложат на масата своите идеи. Да се отиде към рационален политически дебат.--------Те не го пускат в село, той пита за поповата къща...Какъв рационален дебат, какъв силен ход, бре!Искат му оставката за пълен политически и морален провал, какви предложения ще ми прави доказан политически от падък!

37

Сат Н

преди 3 години

инициативата на Борисов е силен политически ход, за да пренасочи популистките прояви в друго русло."Предизвика всички останали да сложат на масата своите идеи. Да се отиде към рационален политически дебат.--------Те не го пускат в село, той пита за поповата къща... Какъв рационален дебат, какъв силен ход, бре! Искат му оставката за пълен политически и морален провал, какви предложения ще ми прави доказан политически ***!

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Надява се да има "експертен кабинет" в рамките на това НС и той да я премиер я нещо друго... Този е елементарен комунист. Страшно съм учуден, че не е бил агент на ДС. Смятам, че това не е възможно и по някаква причина не е обявен. Всичко у него показва ДС школовка.

35

егати професора

преди 3 години

"Каква смяна на модела? Моделът е парламентарна демокрация."А, така! Сам го каза нали? Сам го каза! Какъв професор си ти бе?Другарят Близнашки, бивш член на БСП и комунист ни говори за диктатура и демокрация???Ами да, смяна на модела е нужна, защото той е всичко друго, но не и това, цитираното от мен горе в кавичките.Нямаме парламентарна демокрация а еднолично управление на Борисов.Иначе, когато Народното Събрание го привика да му иска отчет, той е задължен да дойде!

34

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktАбе немец твоя началник още ли се занимава със продажба на винкели ? Берете ли жилязу или сте на хранилка при диктатора ?

33

Татунчу

преди 3 години

БЛИЗАШКИ ! Каквото му името ,такова му е и деянието. Освен да ближе високо поставени *** няма други наклонности!

32

Анонимен

преди 3 години

Другари превратаджии, на футболен език много от най добрите играчи стават най лошите треньори. Например Стоичков, Балъков, Пенев и т.н. Добрия летец Радев е много лош политик, и даже е вреден . Анадъмно или НЕ.

31

Анонимен

преди 3 години

А не уе, сега цялата върхушка върти Флоров с 200

30

Sichtpunkt

преди 3 години

Гнусен, мазен и противен човек, олицетворение на диктатурата и корупцията е тоя.Ако беше диктатура, за това си писание щеше да те бият до скъсване в някой арест! Противни същества сте вие!

29

А личи ли му...

преди 3 години

Казват да, че тоя ПEЗЕBEHK бил чист *** .....та личи ли му....питам за един преател!!!!

28

ПроСоТо

преди 3 години

това е ПРОТИВ Природата!!!!При ВСИЧКИ ПРИРОДОСЪОБРАЗЕНИ живи организми има:-Есен,СТАРИТЕ ЛИСТА ОКАПВАТ и на тяхно място идват НОВИ!!!!!..Само в тая пуста да опустее "политика" и ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ, УВЕХНАЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИСЯТ НА КЛОНА!!..ей за това некои твърдят,че човека е най-увреденото и УВРЕЖДАЩО творение на..Природата..

27

Анонимен

преди 3 години

Гнусен, мазен и противен човек, олицетворение на диктатурата и корупцията е тоя.

26

Анонимен

преди 3 години

Туй човече пък къде се бута?Къф ли си цъpvyл, ама даваш тон на по-големи от тебе!

25

дедо от село

преди 3 години

Хора като тоя дето са надкрачили времето и преди 89 и след нея трябва да не се допускат във властта!

24

Анонимен

преди 3 години

Сега големия купон е в едно мазе в Банкя

23

Анонимен

преди 3 години

Ближи си сладоледа.