120

Анонимен

преди 3 години

Махането на мутрите от властта не е смяна на караула, а опит за връщане към нормалното.

119

Анонимен

преди 3 години

Боко е в изолация. Ще подаде оставка до дни. Мафията ГЕРБ умира.

118

Анонимен

преди 3 години

"политическа рамка и посока първоначалният текст, който бил предложен, отговарял на очакванията на хората по площадите" .. до този ред стигнах и няма нужда да чета повече. Гробавите сменят тактиката - министъра на здравеопазването един от първите с това "99.9 от родителите искат пристствено.." са томи дончев "99.9% от исканията съвпадат с предложените промени". и ДВЕТЕ СА ТОТАЛНА ГЛУПОСТ и не отговарят на истината. Поредният опит да се избяга от отговорност и да се насади вина-та другаде

117

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си.Току що министъра най-блико до Борисов заяви,че всяко стоене на Герб във властта носи щети???Какво по-голямо признание за тоталния провал на Герб.Дончев,подай оставка и поведи хорото...Герб не е партия ,а мафия.

116

Анонимен

преди 3 години

В нормална демократична държава шишита, бацета, каскети и черепи щяха да висят по затворите. В нормална недемократична държава щяха да висят по стълбовете.

115

Анонимен

преди 3 години

До сега българите не бягаха, а си вземаха билет и тръгваха за която европейска държава си поискат, където да отглеждат и децата си, тези българи никога няма да се върнат, сега обаче наистина ще има стотици хиляди бежанци от руския радев " рай", в който отново ще деградират България с мутрите на " прехода"...Бягам преди да сложат " протестиращи" с автомати по Кпп тата

114

Искаме да Стриймват

преди 3 години

Искам Дончев и Бойко да си направят влог канали в ютюб и да снимат как минава всеки техен ден.Това ще е интересно. И ще засили доверието и прозрачността на правителството.

113

Сахар

преди 3 години

До SichtpunktАбсолютни глупости.Англия не можа да излезе от ЕС с години при положение, че минаха през референдум... ***!ОСТАВКА!

112

Бойко е Беден

преди 3 години

Бойко живее с 4000лв на месец.Живее като аскет и яде основно картофи. От 20 години събира пари - събрал е 500 000 - 1 милион за това време. И като добавим събираните от роднини, които той пази на сигурно в шкавчето си - ето ти ги 2 милиона евро.Кое ви е странно. Тоя човек работи неуморно от 30 години!

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122А ПЕНСИЯТА ИВАНЧО ИВАНОВ ОТ КЕВР СЕ РАЗПИСВА ЗА 12 БОНА НА МЕСЕЦ,БЕЗ ПРЕМИИТЕ.

110

Sichtpunkt

преди 3 години

Фигуранта иска служебно правителство за три месеца (през които никаква работа по същество не може да се свърши), за да може да "усвои" милионите отпуснати ни от ЕС. Или още по-лошо да извади България от ЕС и да я "хвърли" в руска орбита!Фигуранта е напълно вреден за България!

109

Анонимен

преди 3 години

Затова ли давате кеш по 1 млн. за да направите бройката 120?!!

108

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!Долу поръчковото каскетче на мафията!Затвор за шайката!

107

Разведчик

преди 3 години

Борисисов е поставено лице на Путин с цел да се окраде максимално и да се съсипе военната индустрия.

106

Анонимен

преди 3 години

Ако вземете и да се гръмнете след оставката, това напълно би отговорило на исканията на всички.----------ПЪРВО ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ.....ПОСЛЕ И ДА ПРОСЯТ НА ГРАФА , НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАЕДИН ДЕПУТЯГА ИЗКАРВА 65000 НА ГОДИНА - ТОВА РЕАЛНО ЛИ Е ????

105

Анонимен

преди 3 години

Гербавите ще имат трагичен край. Пари няма, държавата е фалирала, сметките са надписани, поне в София, краде се за последно. Само света да не им се стори тесен.

104

2-ри Септември

преди 3 години

Дончев:"Ако на 2-ри септември се гласува свикването на ВНС, Бойко Борисов ще си подаде оставката"Мисирка:"А какво правите ако не се гласува?Дончев:"Според мен трябва да се случи същото"----Значи вече е решено. Оставка ще има БЕЗ значение какво ще стане на 2-ри

103

питам

преди 3 години

На 26. 08. 2020 Нинова имала ли е среща с Доган, за кворума за нова конституция.

102

Анонимен

преди 3 години

До УйдрурамаСтига писа глупости,Доган не управлява отдавна,откакто му спретнаха атентата и сега се целува ръка на Бойко,не на Доган,но спретнаха атентата срещу Доган,именно защото е предупреждавал през 2009г.,че това управление на ГЕРБ ще бъде опасно за странатаПроблема е,че сега ситуацията е друга и ако сега падне ГЕРБ,няма да се подобри ситуацията в България,а ще се влоши и то доста,тази бесилка не беше случайно сложена,само врагове на България може да искат Бойко да падне от власт в момент

101

Анонимен

преди 3 години

"Томислав Дончев: Смяна на караула не би отговорила напълно на исканията на хората"Ако вземете и да се гръмнете след оставката, това напълно би отговорило на исканията на всички.