169

Мераклия съм ти..

преди 3 години

Ох кунчето Нинова ..Ооооохх одървих се...

168

Анонимен

преди 3 години

БСП са лева ръка десен джоб

167

Анонимен

преди 3 години

Да не се захваща, че ще станат още по бедни. И парите от еврофондовете ще отидат в касата на БСП.

166

Анонимен

преди 3 години

До Видин165 Във Видин всички са тъмночервени,те съсипаа и разрушиа този град.

165

Анонимен

преди 3 години

Великата приватизаторка Нинова,която се е обогатила от нея незаконно,се изживява,като премиерка,абсурд.

164

999

преди 3 години

Нинова вече възроди касата на БСП - бяха откраднати стотици хиляди лева, приходите са нищожни и сега касата е празна. Не искаме Нинова така да възроди България. Не искаме кражби от държавната хазна и обедняваме като по време на правителствата на БСП.Протестъри, осъзнайте се. На практика вие връщате на власт БСП и ДПС, които съсипаха БГ.

163

Да знаете

преди 3 години

Когато комунист ти каже,че грее слънце,виж дали не вали дъжд!!!

162

Румен Гадев

преди 3 години

Планът на Корнелия/БСП се натича ТЕХНОИМПЕКС 2 !!!! Така че хората да са спокойни. Северозапада ще има голямо "бъдеще" при реализирането на този план!

161

Анонимен

преди 3 години

*** има много планове. Планира и не си поплува. Още на 28 г. приватизира Б-я и се превръща в една от най - младите милионерки. Купува хотели не само в Халкидики. Импексовата дама е деен изпълнител в новата партия "Няма такава лотария". Председател - Черепа, Касиер - Вълка, Тех. консултант - Маджо, Изпълнители - Фигуранта, Копейкин и Импексова, Подставено лице - Пинокио, Щаб - Любовното трио. Това със северозапада е прах в очите на слепите. БСП никога няма да управляват България. Мутракеса!

160

Арбитраж:

преди 3 години

Селяните Трифонов - какъвто беше баща ви знаят, че къртицата е голяма напаст за бъдещата реколта и обикновено като я хванат Трифонов и се случва случка. Особено къртица като твоята Станиславе към която ти май си прекалено привързан! Много си я обичаш явно! Баща ти ако беше жив сигурно щеше да каже: Жив да не съм! Сина ми къртица да храни, а не земята да гледа!

159

Аз

преди 3 години

Да не дава Господ...

158

Курнелия е абсурд

преди 3 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

157

Видин

преди 3 години

Видин мрази БСП!

156

Да

преди 3 години

Само думи, нищо конкретно, но Видин е червен!

155

БСП си отива

преди 3 години

Младите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...

154

1

преди 3 години

До Въпрос към ***?,,"Техноимпекс"има 27 собственика акционери,а Барселонската къща и къщата на Халкидики,имат,само един собственик.

153

Арбитраж:

преди 3 години

За младите ни читатели ще поясним - къртицата е вид гризач, който се характеризира със способността да копае тунели и дупки и е много сляпа за сметка на способностите и да рови и да дълбае земята със специалните си зъби и нокти.. Интересното при къртицата е, че тя се счита за вредител от селяните, защото подрива и яде корените на земеделските култури. За разлика от мишките, къртиците са много по-индивидуалистични и умни. Соколи, ястреби, орли рядко могат да я хванат защото е прекалено умна!

152

Курнелия е ку-ку

преди 3 години

На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.

151

Анонимен

преди 3 години

обещавай корни раздавай и прати после сметката на бате Бойко да се оправя като след онуй мозъчно светило и капацитет корешарски

150

Арбитраж:

преди 3 години

Трифонов - как да те убедя, че е за твое добро да пожертваш мръсната къртица на която ти позволи да си развява у.яяяя. в национален ефир прекалено дълго време. Окото или къртицата Трифонов? Или и двете?