454

Toй е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

453

Анонимен

преди 3 години

Най-верлятно барселонката се е отказала от Борисов като го видяла какъвКАТИЛ е на снимките и записите...А и за какво и е този предстоящ затворник при това разорен,а о глупав да си дава парите на някакви ***,които кудкудякат или блеят като овце по цял ден...

452

Анонимен

преди 3 години

471 Слави е учил, недоучил, не разбира от политика, срича, пее песните на Маестрото и се плези, това може, а и парички от мутрите да прибира.

451

Анонимен

преди 3 години

Днешното президентство е вече дискредитирано, то е загубило вече и легитимност, и достойнство. Виждате как Деса патоложката току що станала студентка по политически патологии на 51г. се е превълнала по - скоро в символ на съветник xD Политически патологии ще ми учи и то на английски! Алоо, Радев - излагаш като кифладжия без кифли? Затвори си сам устата... щото колкото повече я отваряш - толкова повече се излагаш. Прозрачен си! Продължавай в същия дух - за последно ти е! Фигурант с болни амбиции

450

Тато

преди 3 години

Приземяване.....

449

децата

преди 3 години

и внуците ти ще знаят ,че си предател.

448

Анонимен

преди 3 години

ГРОБарите няма да смеят да се покажат на нито едно национално честване или празник...ще ги скъсат от освирквания и подигравки...заслужават си го...само някоя друго тяхно *** злобно цвърка от дупката си,за да му дадат сиренце за вечеря.

447

Мамин колю

преди 3 години

Ех обре кога ни бяу та видил !?! Въх въх пфу да нтии уруки.

446

Анонимен

преди 3 години

Румбата пак се е издънил като новобранец. Не му увира главата на това момче и това е.

445

Айде бе

преди 3 години

А трябва да ти се затвори устата, за да спреш да говориш глупости. Пътят към конституционни промени минавал през: разпускане на народното събрание, оставка на правителството и.... оставка на главния прокурор.Какво общо има главния прокурор с конституционните промени бе, льотчик? Ти просто водиш лична война срещу Борисов и Гешев. "Надпартиен обединител на нацията"....

444

Народа

преди 3 години

Единствено Слави Трифонов ще донесе стабилност на България!!Видяхме че и Борисов и Радев са мафиоти!!Трябват нови, честни и родолюбиви политици като Слави Трифонов.

443

ПР

преди 3 години

Много мъченици напоследък. И все наддали на килограми.

442

Анонимен

преди 3 години

Всички видяхме кой лежи в напреко на матрака, потънал в корупция и простотия! Какво коментираме!? Оставка!

441

Анонимен

преди 3 години

Реално ние нямаме премиер защото е в Барселона и не се знае дали ще се върне така, че оставката и затвора са задължителни.

440

Анонимен

преди 3 години

darjavnata glava bila patron...a koi lovdjia natiska spusaka da leti pazrona? :)))

439

Анонимен

преди 3 години

Борисов не може да подаде оставка защото реално нямаме президент

438

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е напълно уверен в своята въображаема компетентност и на практика е неспособен да види екстремността на своята некомпетентност. Ето защо винаги се изказва зле подготвен от своите съветници - мутрите на СИК и ВИС. Терориста Елекво Божков и Александър Маринов сътрудник на ДС и последния човек говорил с Васил Илиев бос на СИК. Мафията са хората до теб, Радев! Престани да насъскваш българи срещу българи! Непростимо е и ще останеш в историята на Б-я като Разеденител! Оставка!!!

437

Едно уточнение

преди 3 години

Не президента Радев, а онова глупаво недоразумение от Банкя е в Барселона на разпит за пране на пари в особенно големи размери.Президента се движи свободно сред истинските Българи и усеща обичта на хората, за такава която онози престъпна твар може само да мечтае.

436

Анонимен

преди 3 години

pensionerski kurnazlik

435

77

преди 3 години

Това е съвсем ясно. Нещо ново?