150

деца на д-р Борисов

преди 3 години

Вижте сега дечица на по 20 и 30 годинки " демократични'! Вие помните д-р Борисов от има няма 30 г.Ние го помним от зората на " демокрацията" след 1989 г.Разбрахме че бил пожарникар и после създал Ипон пазаческата фирма да пази този който може да си плати! Пази д-р Живков щото държавата плащаше тогава.После пази царя Мадридският крадец щото Той сам си плащаше!-:) И после борчето започна да скача от пост на пост в държавата устремен към Мин председателското место в държавата! Този човек е Лицемер!

149

Анонимен

преди 3 години

Причини за оставка няма. Не го ли разбрахте? Мислите се за най-важните хора, само защото най-силно крещите. Ние не крещим като вас, но за разлика от вас ние гласуваме когато има избори и пак ще го направим.

148

Анонимен

преди 3 години

Така ще е, като не разрешиха леката дрога.

147

Анонимен

преди 3 години

Тези ако знаят колко са дотегнали на всички - бедна им е фантазията.През 2014та нямаше хулигански изцепки, нямаше потрошени коли и изплашени деца. По-интелигентни бяха протестърите.Сега като че е събран измета.

146

Шаши

преди 3 години

Даа, някога по депутатите хвърляха павета. Всички си спомняме Костов как излезе от НС - дъжд от павета. И тогава протестираха за по - добър живот. И сега това искат хората, ама жалко. Жалко за протестърите от 1997г. жалко и за тези. След 20 - 25г. ще си спомнят и сегашните, и вече ще знаят, че нищо не се е променило.

145

Анонимен

преди 3 години

Всеки народ си заслужава съдбата!После недейте да вините САЩ, Европа, Русия и евреите!Дет съ вика: "Пр-ст народ - слаба държава"!

144

Анонимен

преди 3 години

Гледайте 7/8 ТВ - силата е в истината!

143

Анонимен

преди 3 години

До до анонименнакрая ако БСП спечели изборите ще излязат на протест 5 човека

142

Боби

преди 3 години

Всяка една капчица кръв е петно за ГЕРБ. Това петно се увеличава и доверието се топи.

141

Анонимен

преди 3 години

Лошия матриял си отива, народа не го иска.

140

Анонимен

преди 3 години

До а те като протестираБОЙКОВАТА ПРОПАГАНДА РАЗЧИТА НА ТОВА ЧЕ ХОРАТА ЗАБРАВЯТ И ДОРИ СЕ СТАРАЕ ДА ЗАЛИЧИ СПОМЕНИТЕ ЗА МИНАЛОТО

139

Анонимен

преди 3 години

Всяко яйце, счупено не за да даде живот или да нахрани, носи едно малко проклятие, вие си натрупахте цяла грамада от проклятия, те ще ви стигнат.

138

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко и да иска, не може да подаде оставка, удобен е на всички :)

137

Анонимен

преди 3 години

МИСЛЯ ЧЕ ГЕРМАНЦИТЕ МОГАТ ДА ДАВАТ ПАРИ И НА НЯКОЙ ДРУГ

136

а те като протестира

преди 3 години

До Анонимен 178 Защото същата тази полиция беще окупирала дни наред Орлов мост с искания за ранно пенсиониране и високи заплати - окупираха го незаконно! Ти какво, не ПОМНИШ или ти плащат да не ПОМНИШ? Как работеше тогава и защо не им потърси сметка? Ама *** трябват, мой човек, не на" гол тумбак ....

135

Анонимен

преди 3 години

Едно управление дори да няма алтернатива си има край хахахахахаНЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ! ПОСЛЕ ЩЕ СИ СПОМНЯМЕ ЗА НЕГО!!!

134

Анонимен

преди 3 години

Управляващите не само ще продължат да игнорират гласовете на милиони българи, но и ще опитват чрез всякакви начини йезуитски изявления, популистки обещания, уволнения , псевдо процеси, нова Конституция, ВНС, изменение на закони , купуване на депутати и пр. да удължат времето на управлението си, т.е. да спасят кожите си и по възможност си осигурят безнаказаност чрез участие в следващото НС и правителство.

133

за 173

преди 3 години

До АнонименА КОГАТО ГЕРБ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ КОЙ ЩЕ ТУРИМ ДА НИ УПРАВЛЯВА????

132

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко е доказал за 10 години, че ако няма поне 20 души под прозореца му да го навикват и замерят с домати нищо няма да свърши. Като му се говори кротко и учтиво той гледа разсеяно и се бара тарикат.

131

Анонимен

преди 3 години

Това ли е демокрацията ? Всеки нагъл *** под формата на протест да тормози останалите. В конституцията е казано ,че никой не може да нарушава правата на другите.Защо полицията не въдвори ред. Страх ги е че ще ги обвинят в полицейско насилие. А ние нормалните граждани дето работим и плащаме и техните заплати да го духаме.