63

Анти ислям

преди 3 години

Сега България ще превърне всички джамий в църкви

62

Анонимен

преди 3 години

Да сринеме джамията в София.

61

ПротоБулгар номадик

преди 3 години

До АнонименМи не не са. Това са същите българите от Кубратовата импперия които говореха на турски език. След разпада на империята българите приемат латинските имена и кирилицата. А другите турци от Кубратовата империя се пренаселват в анадола и живеят като византийци. След разпада на византийската империя те се присъединяват към Селджуската и Османската империя а останалите българите си остават на балканите тези които си промениха писмеността на кирилица.

60

Гост

преди 3 години

До АнонименТолкова си объркан, еретико " Христос е бог, той е вторият Божи син след Луцифер, дух от най-висшата йерархия."Кощунство! Иисус Христос е Господ, Бог и Син на Бог Отец, както и е Син на Пресветата Богородица и Дева Мария ( Той е Богочовек), Изкупител. Иисус Христос се почита така, както изповядват вярващите Православния Символ на ВяратаЛуцифер е дявол, сътворен бивш ангел, паднал от Божията благодат, враг и противник на Триединния Бог, на Православната Църква, на човешкия род

59

Анонимен

преди 3 години

По нареждане на Масква ли.

58

анонимен

преди 3 години

Действията на сегашното правителството на Турция,не се харесва от повечето турци.Икономиката на Турция е пред фалит.

57

Анонимен

преди 3 години

Младите турци и туркини са съвсем обикновени млади хора ,който не искат да живеят като фанатици Те нямат вина затова което вършат политиците им.

56

До 70

преди 3 години

Затова мюсюлманите ще завладеят обезлюдените и развратени европейски държави.

55

Анонимен

преди 3 години

Половината турци - белите и красивите, са всъщност българи. По време на турското робство са вземали от всяко село най-здравите момчета и най-красивите момичета да ги карат в империята. Стотици хиляди деца.

54

Анонимен

преди 3 години

В 15.00 в CNN turk слушайте и се пукайте.

53

Анонимен

преди 3 години

Е и...Защо да не го превърне?

52

8888

преди 3 години

Тази постъпка от страна на Турция ще и донесе катастрофални икономически последици!

51

Анонимен

преди 3 години

Христос е бог, той е вторият Божи син след Луцифер, дух от най-висшата йерархия. А Мохамед е бил просто обикновен човек, и в този смисъл това което е постигнал като обикновен човек е голяма заслуга.

50

Анонимен

преди 3 години

Досега уважавах турците, мислех, че са културни хора, които уважават другите нации и религии, но вече ми паднаха в очите. Щом турците не уважават християните, повече да не очакват от мене уважение. За да искаш уважение, трябва първо ти самия да го правиш. Каквото повикало, такова се обадило.

49

до Fenasi Kerim

преди 3 години

Това, че България ще има по-малко население, не значи, че дъщерите ни ще ходят със забрадки. Със забрадки ходи родата ти в Анадола и по ромските махали, където не са виждали вътрешна тоалетна през живота си. Българин със забрадка няма и няма и да има. Това да ти е ясно!

48

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблемът, нали служат на същия Бог.

47

хахахаха

преди 3 години

Пък хасфалт паша реза лентички на няколко джамии,едно от които в Стара Загора-град с над 100000 убити МИРНИ жители по време на Освободителната война....И ся се крие ...Абе,тва чекмедже да не беше оттам???

46

Анонимен

преди 3 години

Лошото за мюсюлманите е, че дори и те след смъртта си отиват пак при Христос, същият, когото са злословили и мразили от люлката си.Прошката е най-великото нещо на света след Божията Любов и всички го знаят, но малко го и изповядват.

45

Fenasi Kerim

преди 3 години

Много женички пишете против Исляма, внимавайте, защото това е бъдещето ви и дъщерите ви ще ходят със забрадка. Защото ние, за разлика от вас, раждаме и отглеждаме децата си. Вие пиете хапчета и правите аборти, а после ревете! Замислете се!

44

Гост

преди 3 години

" След "Св. София" Турция превръща и манастир в Истанбул в джамия "Срамота! Срам и позор за Турция! Турци, прекалявате с търпението на Православния Християнски свят. Църквата " Хора" е много красива, там бях преди 1 година и няколко месеца, всички византийски мозайки и икони показват живота на Пречистата Пресвета Богородица и Дева Мария - Рождеството Й, Родителите Й, Въведението Й в Храма , Благовещението Й, изображения - сцени свързани с Рождество Христово, както и Успението Й.