241

Анонимен

преди 3 години

В историята на България Няма партия, която да е имала 3 последователни правителства - само ГЕРБ постигат това!Как ?Народа ги одобрява, това е положението.Сега протестират 500-600 платени мъррзеливци.Това не е Народа на България.

240

Анонимен

преди 3 години

И АЗ НЕ СЪМ ТИРОЛ, НЕ МИ ПЛАЩАТ ЗА ДА СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ РЕЗИЛ ГАДЕВ.

239

Анонимен

преди 3 години

РЕЗИЛ РАДЕВ ДА СИ ПРИБИРА ОТПАДЪЦИТЕ, ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДЕСА И ДА ПОЕМА КЪМ КРЕМЪЛ- ТАМ ПОСРЕЩАТ ДОБРЕ ВСЕКИ ПРОПАДНАЛ И МРАЗЕН ОТ НАРОДА СИ РЕЗИЛ.

238

Анонимен

преди 3 години

Тирол ли съм- не!На държавна заплата ли съм-не!ДЕЦА, съпруг, не са държавни служители! ПОДЪРЖАМ ББ ,ЗАЩОТО РАБОТИ, ЗАЩОТО ОТКЛИКВА НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА, ЗАЩОТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО СЕ РАЗДЕЛЯ С ВСЕКИ, КОЙТО Е ЗАПОДОЗРЯН ЗА ПРОСТЪПКИ! В НЕГО ИМА ДОБРОТА И ЧОВЕЧНОСТ! Пишете ми гадости, все едно

237

Анонимен

преди 3 години

Половината палатки хвръкнаха. Останаха само тези в които са кашоните с бира.

236

Анонимен

преди 3 години

До До 252/261Руски *** обясняват кой какъв е.АХАХАХАХАХА

235

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

234

Анонимен

преди 3 години

Бе тия палатки да не са само декор?Щото иначе няма как да хвръкнат ако в тях има хора.

233

Анонимен

преди 3 години

Как така палаткити хвръкнали? Къде са хилядите протестиращи които ги населяват?

232

emigrant

преди 3 години

Нищо,Черепа ще купи нови!!С чужда пита всеки може помен да направи!!Да му мислят нещастниците дето подкопават скалата като г,лупави нещастни мравки за по 50 лева,а когато падне тая скала,пак ще пищят и пак някой ще им е виновен!Стачкувайте и се тръшкайте,да може да докарате на власт немилостивите начело с Румен Гечев?!Гледам го че пак ехидно точи зъби!Той е специалист и ще ви направи заплатите за нула време по 100 000,за нула време ще ви вкара в комунистически рай,който е началото на АДА!!

231

Bad Company

преди 3 години

"Умните и красиви демократи":1. Тормозят хората по кръстовища и пътища2. Безчинстват по улиците3. Рушат и цапат5. Поругават държавни символи6. Ковчези7. Бесилки8. Бият жени по кръстовищата9. Факелни шествия стил хитлерюгенд10. Говорят от името на народа а нямат и 1% от него11. Перманентно алкохолизирани и "на черешата"12. Уж идват от ЕС а искат да докарат Радев който е поставен от Решетников точно за да ни извади от тамТова ли пътя на България? Тези ли са "цвета на нацията"???

230

Анонимен

преди 3 години

С нова Конституция или без нова Конституция с Велико НС или с обикновено НС- все тая- пак ще гласуваме за ГЕРБ. От мен 10- гласа- Аз, жена ми, сина, снахата, дъщеря ми, приятелят и, тъщата и тъста, майка ми и баща ми. А вие ако искате се наокайте. И не ние сме мафия. Мафията стои зад фигуранта си на Дондуков 2- .!.

229

Анонимен

преди 3 години

И медиите допринасят(в това са много силни)"онези" житейски неудачници да се почувстват специални и незаменими"революционери"... жалка картинка как всяка една проява пък макар и цинична и *** води до отразяване... А мислещите и разумни чуват, гледат и преценяват и въпреки И купените общ."проучвания"на изборите утайката ще е за други

228

Анонимен

преди 3 години

Полицаи, кога ще разчистите тази *** от кръстовищата? До кога ще търпите да ви блъскат, обиждат и да ви замерят с домати?Къде се организират доброволните граждански отряди за протоводействие на протестиращата ***? Искам и аз да се запиша и да облъскам поне 2-*** "протестъри" До кога ще ги търпим?

227

Тези ли са добрите ?

преди 3 години

Маямата - само провали прави. И меррзости.Нинова - разби БСП за лична изгода, Техноимпекс.Христо Иванов - провален политик, цял живот яде от фондации. Няма поне един депутат в НС.Слави Трифонов - изгониха го дори от БТВ. Сега е Нула. Дава глас на мафиотите.Черепа - крие се от правосъдието.Румен Радев - назначава любовницата си на 2 договора към ВВС. Съветниците му са от ДС, двама са с обвинения!

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 251Трола си ти! Адрианчо? Нормалните хора имат нормална работа. Печелят добре и се радват на живота.

225

Анонимен

преди 3 години

Герберски тролчета, с какво смятате да се захванете, когато баце спре да ви плаща насъщния? От коментарите ви личи, че не сте нито грамотни, нито интелигентни, нито особено адекватни. Така че ще ви е трудно и вероятно ще ходите по кофите или по магистралите, изборът е ваш. Когато не ставаш за нищо, не ти остава друго, освен да пелтечиш заучени опорки в защита на силовата групировка, която тараши държавата, срещу някой дребен лев надник. Сигурен съм, че сте удовлетворени от съществуването си.

224

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов колко депутата има в Парламента ?Нито един !И този иска да е управляващ държава ?!?!Народа го е изгонил от Парламента, това е!

223

Анонимен

преди 3 години

Протестите ще спрат, когато спре кранчето от Дубай. Когато черепа спре да плаща на тези мизерници от кръстовищата.

222

Анонимен

преди 3 години

Като ги гледам останалите мераклии за власт че са провалени и жаллки... ще гласувам за ГЕРБ.Не желая Славуца и Ристю да управляват България, с помощта на Черепа и на Деса мъжа !!!