67

Шопо

преди 3 години

Важното е Братиньо да влезе в затвора !!!

66

Анонимен

преди 3 години

Заповедта за Севда PR блокадите се изпълнява, както видяхме. Постановка и много жалка картинка. ДНЕС.БГ се набута с идентични събития в България и Беларус. За Беларус няма кой да ви плаща и станахте за резил, след като ги отразявате...

65

Знае се!

преди 3 години

Докато има Стойчовци като тоя, ще има и протести и нежелани ситуации.

64

кой да ги пише бе

преди 3 години

До Анонимен 80на теб някой друг ли ти пише коментарите бе

63

въпрос до полицията

преди 3 години

какво би станало ако искам да мина с автомобила си през незаконно блокирано кръстовище и нося собственното си лично и законно оръжие за самоозащита на мен и на моята собственносткакво би станало ако някой потроши колата ми и при пряка опасност за здравето ми и собственността ми използвам оръжието си за самозащита?отговорете ако може?и също така не е ли ваше задължение да няма незаконно блокирани улици и пътища именно поради тази причина?

62

Анонимен

преди 3 години

Тук сами си пишете коментари, само да си повярвате. Жалка картинка...

61

Анонимен

преди 3 години

Да, България през Мая Манолова, издигната от отровното трио за кандидат-кмет ще съдействат на БСП. Слави с най-новия си политически проект ще съдейства. Предишната партия на Слави, Гергьовден, подкрепяше на 100% БСП в парламента. Гаранция за същото и сега!

60

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще оправи България. Да живее спасителния план на БСП за България. Гаранция от Румен Гечев.

59

sd

преди 3 години

ГЕРБ, БСП, ДПС, (+ Магарешки и патреотете) са една клика която искат надпревара да направят България руска задунайская губерния. България е жестоко ограбана от ла-йн-яната си ''матушка''.

58

sd

преди 3 години

ГЕРБ, БСП, ДПС, (+ Магарешки и патреотете) са една клика която искат надпревара да направят България руска задунайская губерния. България е жестоко ограбана от *** си ''матушка''.

57

Анонимен

преди 3 години

Да поканиш в студиото един от провокаторите, като го наречеш "политолог" е доста нечестно действие.

56

Анонимен

преди 3 години

Айде и протестите да поемат по обходния маршрут към обичайните парламентарни избори.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Сигурно, за тия дето живеете на село. На нас софиянци ги нарушават и още как.Тия от БСП такъв мощен шут ще получат на изборите, че чак в Москва ще се озоват. А Грипенчо, той ще направи добре да се кадидатира пак, за да галсуваме със смазващо мнозинство за опонента на тоя предател.

54

Анонимен

преди 3 години

И ГЕРБ не ви пречи. Я какви хубави избори ще има през март

53

Анонимен

преди 3 години

Блокадите не нарушават ничии права. Има обходни маршрути. Я, какво околовръстно като слънце ви е направил тиквата.

52

Анонимен

преди 3 години

ДА, България върнаха България към 20те-30те години на миналия век, когато политиците са се държали като хулигани и са притискали опонентите си с неполитически средства. Което е довело до пълна деградация цялата ни политика.

51

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

50

Анонимен

преди 3 години

Никой не си е мислил, че Маджо е човече на Христо Иванов Всички си мислим, че Христо Иванов е човече на Маджо

49

Анонимен

преди 3 години

Лека дрога, с.ек.с, разходки в планината...Повечето хора не знаят изобщо как да се справят с безпокойството си. Гледам тук има дори такива, които смятат, че няма ковид. Което е типично за силно страхуващите се. По-лесно е да повярваш в конспирация и да отречеш проблема, отколкото да започнеш да се справяш с него. Което пък води до повече проблеми Да си намерят подходящ отдушник, вместо да пречат на другите

48

ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш хРистю се затече и изрече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ