30

Анонимен

преди 3 години

хахахаха,герберските *** са се разбесували.Колколи *** трябва да си че да гласуваш за комунистическата партия наречена герб?отговор:съвършено ***

29

ultra

преди 3 години

До АнонименБеларус независима държава - хахахахаха!

28

Хемус

преди 3 години

Лукашенко заминавай си,че беларуските да станата като украйнките,за един шоколад с лилава крава,да правят хоп

27

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее Александър Лукашенко ! Велик ръководител и държавник ! Майданчето на *** там няма да успее...

26

Мишо

преди 3 години

Хора, грам не ме интересуват вашите истории за Беларус. Защо обръщате внимание на тези глупости, защо Евросъюза не погледне на протестите в България и не каже на ББ да си ходи или да го обяви за персона нонграта в Евросъюза! Имаме си свои проблеми! А нас като ни мачкат, лъжат, крадат и трупат милиарди всичко е демократично!?????? Позор!

25

Анонимен

преди 3 години

Прилика между протестите в Беларус и България няма. Беларус е суверенна и независима държава. България е мафиотизирана държава. Там протестите са насърчавани от външни сили, които искат Беларус да заприлича на Украйна, за да могат да я контролират. В България протестите целят да се премахне мафията от управлението и да се спре разграбването на държавата.

24

ultra

преди 3 години

До АнонименС тази разлика, че ако Тиквата беше диктатор, досега отдавна да са пометени безработляците от блокадите, а за интернет -дращене по клавиатурата, само щяхме да си мечтаем! Слава Богу, че тук е територия на ЕС и НАТО!

23

Анонимен

преди 3 години

Руските ***, четете ли, това ви чака и вас под ботуша на Москва. Ще виспират нета и даже няма да можете и да тролите тук. Представяте ли си тогава как ще бъде?

22

Анонимен

преди 3 години

Радев е най-достойния президент който България е имала някога!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Радев е просто следващия Лукашенко!

20

Анонимен

преди 3 години

В Евразия, където иска да ни отведе товарищ Радев, е така.

19

Диктатора Лукашенко

преди 3 години

... изобличен да лъже за спирането на нета в страната.Безценно.

18

Анонимен

преди 3 години

До До 8/12Опорките ви не минават, а един ден тия дето сте се наредили тук, за да защитавате собствения си провал, ще ви изритаме окончателно от обществото.

17

Серсем

преди 3 години

Е и нашият Тиквун е същият. Те го не щат на село,той поп тръгнал да става. Конституция щял да пише.

16

Анонимен

преди 3 години

Радев не се беше сетил снощи да спре нета като му скандираха Радев вън от Варна. Сега има да преписва от диктатора. Утре ако нямате нет - да знаете - Радев е навън и хората скандират: юмруче, ИМПИЙЧМЪНТ - веднага!

15

пепе

преди 3 години

Най ми е смешно като лум*ените сравняват Лукашенко с Бойко. Бързо се забравили, че последните избори ги провете точно ктехния вожд Радев!

14

Анонимен

преди 3 години

когато в сащ има демонстрации и протести със сблъсъци между полицията и хората,арести и насилие за това е виновна демокрацията-всеки има право да изразява своето мнение,а тръмп не е отговорен за нищо.когато обаче същото това се случи в беларус то тогава е виновен единствено и само лукашенко.

13

Анонимен

преди 3 години

интересно преди изборите тукашните спецове казваха че Путин иска да смени Лукашенко а сега казват че го защитава,спечиялистчета изяснете се най-накрая кой иска да го смени

12

БОЙКО СПИРА НЕТА

преди 3 години

МАЙТАП, БЕ, УИЛИ, ТОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА НАРОДА СИ, НЕ Е КАТО ЛУКАВИЯ БЕЛАРУСИН. КАКВО НЕ Е НАПРАВИЛ БОЙКО ЗА БЪЛГАРИЯ?

11

BG реалност

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ