648

Анонимен

преди 3 години

Ало протестърите- каква дрога ви дават за да сте толкова злобни? То само наркоманите останахте. От немай къде и роми приютихте, че няма кой да спи в копторите ви. На избори, на избори драги мой ще плачете, ама ще плачете че даже и в парламента не можете да влезете, а оня с юмрука все някога ще му свърши мандата. Темида го чака:)))))))))). Както и вас разбира се:)))))))))) там ще ви харесат- едни такива млади, едни такива пухкави, едни такива готови на всичко:))))))))))))

647

Анонимен

преди 3 години

По телевизията показват деца ,които викат оставка...герберастите трябва да се замислят защо и децата ги възприемат като символ на злото...защото всяка открадната банкнота от шкафчета на Боко е една открадната от тях усмивка...за кюлчетата да не говорим...а просташкия език...това пример ли е за децата...За това са протестите...за да осигурим едно по-добро бъдеще за децата си ,а не да ни ограбва и унизява мафията...да си купува коли и после да гази с тях протестиращите срещу нея...

646

Чебурашка

преди 3 години

Радев е много словоохотлив когато трябва да преекспонира някоя лъжа за насилието на полицията срещу правратаджиите. Обича да навестаява мнимите пребити в болницата и да говори нелепици за "полицейската държава". Но сега мълчи и не обелва дума. Може би не смята децата на противниците на преврата за хора или според него те са неизбежните "съпътстващи жертви" на революционния преврат, който ще го доведе до властта. Не вярвам вече да има нормален човек, който да има илюзии за морала на "Президента"

645

ако има мъже

преди 3 години

Вече има подадено заявление в столична община,за разрешение граждански отряди да попречат да се нападат български жени и деца.Довечера в 21.00 пред Румънското посолство.По мирен начин ще се пречи на развилнелите се платени протестъри да блокират и тормозят гражданите на София.

644

Bad Company

преди 3 години

Много искам да видя сега лицата на младежите от първите дни на протеста като гледат как тълпата безчинства с жена и деца. Това ли искахте, деца? Разбрахте ли сега как ви употребиха?

643

Анонимен

преди 3 години

Вече 40 дена се протестира и протестите ще се разрастват,наближава краят на хунтата и до последно шайката на Боко,включая и троловете със зъби и нокти ще бранят откраднатото от народа ,а и знаят,че ако паднат от власт ще трябва да го връщат и чака бай Ставри в централния.Дори вече се вземат някои мерки предвид очакваното ново попълнение от герберасти.Например вече на всеки двама души ще има една кофа за естествените им нужди,а за Боко като голяма клечка,са закупили изкуствена кукла за да я помпи

642

само да попитам

преди 3 години

Онези с "релсата "докъде я докараха...или вече се връщат обратно:)))

641

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица слушах една жена стояла 4 часа в блокадата, А трябваше да отнесе документи и пижама на съпруга си, приет по спешност в болница! ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО Е ПРЕЖИВЯВАЛА,докато е чакала да се набесуват пияни революционери на РАДЕВ

640

Вълчан

преди 3 години

Протестиращите се упражнявят да ни управляват - със сопа. Ще го допуснем ли, българи?

639

Ганди64

преди 3 години

Те интелигентните хора се прибраха като видяха тия дето искат да са им лидери,останаха само *** и наркоманчета чакайки за някой лев от тримата ***

638

АБЕ

преди 3 години

До АнонименНяма как нагъл и крадлив гербераст ,да уважи чуждо мнение ,или да повярва за проблемите на другите.Той е в центъра на вселената .Но пък разбира от юмрук в муцуната================Как прекрасно си се описал - това сте вие, дааааа

637

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 669Нищо не е "видял".Поредния ***, не виждаш ли, тия са изгубили всичко човешко в тях. Из*етта на обществото, както тези по кръстовищата така и защитаващите ги тук във форума.8-)

636

Анонимен

преди 3 години

Какво да си видял!ПРОТЕСТИРАЩИ МОЖЕ ДА СЕ ОТДРЪПНАТ И ДА НАПРАВЯТ ПЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО! ДАЛИ ЩЕ ЗАГУБЯТ! МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЛЯТА! ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА АКО НАКОЙ ПОСТРАДА! КАКВО ЗНАЧИ ДА СЕ БЛОКИРА НА ВСЯКА ЦЕНА! ИМА КОМПРОМИС! РАЗУМНИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНЯВАТЕ СИТУАЦИЯТА! ВИЕ САМО НА ИНАТ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ!

635

Анонимен

преди 3 години

Дано нервите на ББ и депутатите на ГЕРБ да издържат на платените ***!

634

Анонимен

преди 3 години

Няма как нагъл и крадлив гербераст ,да уважи чуждо мнение ,или да повярва за проблемите на другите.Той е в центъра на вселената .Но пък разбира от юмрук в муцуната.

633

Чебурашка

преди 3 години

Всички превратаджии за дрогиран психопати подобни на съществото, което залива форума със словесна помия и си опитва да оправдае извергите посегнали на невръстни деца.

632

Анонимен

преди 3 години

Полудели прости *** обясняват за жената "убийца" каква "касапница" искала да направи, каква "провокация" ....Само да ви кажа, маргинали сте и ще продължаваме да ви правим такива.Можете да се криете зад мониторите, но все някога трябва да излезете сред нас и се вижда веднага кои сте ...

631

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да си заработваш парите на протеста! Народен съд за Радев, слугата на Божков, че насъсква българи срещу българи!

630

Баща

преди 3 години

Всеки нормален родител ще избегне риск за децата си, когато види такъв.За това в случаи на блокади (да речем ремонт на път, кърпене на дупки, изкопни дейности на ВиК) вие не опитвате да минете през тях, а намирате обиколен маршрут.Мисля че Фъндъкова ни е тренирала много добре с това упражнение? Или нещо греша?Чиста проба провокация беше това! И то много жалка и опасна за живота и здравето на десетки хора ПЛЮС деца, които бяха в автомобила!Абсолютна безотговорност! СКАНДАЛНО Е!

629

Анонимен

преди 3 години

Гледам протестиращите - толкова изкривени лица от злоба и нахъсани да рушат и бият не съм виждала никога през живота си, дори и в гладната луканова зима и при купонната система.