149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Няма да могат никога повече да лъжат така, колкото и да се опитват. Това свърши.

148

Анонимен

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада.

147

Анонимен

преди 3 години

"Визите са само за да спират русофилите и агентите на Москва."А българските визи кои американци спират, впрочем България налага ли визи на САЩ, или американците си влизат в България като че ли им е бащиния?

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158"По време на американското парнтьорство, ЕС и НАТО в България изчезнаха 2 милиона, други два милиона слугуват на Запад защото в България няма работа и страната е първа по смъртност в света."Логика: Слаб 2

145

Анонимен

преди 3 години

Не пиши лъжи за Белене.Ами вземи прочети спомените на Г. Константинов, който е лежал по българските затвори и лагери 10 години.Където с убитите са хранени прасета. Комунисти, друго не мога да кажа.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155България има рекорден БВП в цялата си история за 2019. Това не става с усвояване на еврофондове или работа на Запад.Пробвай някоя друга опорка.:)))

143

Анонимен

преди 3 години

По време на американското парнтьорство, ЕС и НАТО в България изчезнаха 2 милиона, други два милиона слугуват на Запад защото в България няма работа и страната е първа по смъртност в света.

142

Дойче Дезинформеле

преди 3 години

Огромната американска пропагандна машина не можа да окаже никаква съпротива на гениалния ход на Путин с ваксината. Само някакво вяло кляфкане от туземния слугинаж, ама то колкото да не секнат центовете грант и шекелите аванта.Браво Владимир, пак ги надхитри.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152По време на комунистическия режим в България безследно са изчезнали 60 хил човека. Те са завършили живота си в лагера Белене, където прасета са били хранени с хора. Комунистите са били зверове.

140

Анонимен

преди 3 години

То друг бизнес освен българската министърка на туризма да ходи в Русия да се моли за руски туристи в България няма. 2 милиона мият улиците и нужниците на Запад. Останалите в България живеят от руски туристи или покрай фирмите на правителството които "усвояват" европейски пари.

139

Анонимен

преди 3 години

Братята американци са винаги добре дошли в България!!!

138

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантикТе и сега ни пускат свободно. Визите са само за да спират русофилите и агентите на Москва. :)))

137

Анонимен

преди 3 години

В Белене за цялото му съществуване и имало околко 2300 въдворени. Това са били предимно черноборсаджии, спекуланти и обвинени в корупция държавни чиновници, имало е и малък процент криминални. А тикива хора днес при ЕС Америкаското партньорство управляват държавата, а САЩ и ЕС ги подкрепят.

136

Обективно

преди 3 години

При социализма в Белене лежаха престъпници като Кирил РашковПри демокрацията Желю Жабата помилва Рашков и го пусна от Белене защото бил репресиран и престъпникът Кирил Рашков стана демократът Цар Киро в КатуницаТакива са ви всичките уж невинни жертви в Белене, всички са били престъпници и са работили срещу българската държава и българското общество

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Американците влизат в България свободно, защото им вярваме и защото идват с добри намерения и няма опасност оттам да дойде някой русофил.:))))))))))))

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142"Българската министърка на туризма на крака ходи в Москва да обещава безплатни визи и да се моли за руски туристи да идват на черноморието българите да им сменят чаршарите да изкарат някой лев да не гладуват, иначе трябва да мият тоалетните в Германия, но и това скоро няма да могат."Нарича се бизнес, но комунистите си нямате идея от това. А комунистите с големите претенции и външни тоалетни не ми обяснявайте.:)))))

133

Анонимен

преди 3 години

А американците кандидатсват ли за българска виза, или си влизат в България като че ли им е бащиния?

132

Обективно

преди 3 години

До Русия изби 60 хиляди българи в лагера БеленеЗа всичките 45 години социализъм Съюзът на репресираните в България твърди че 50 хиляди души са били репресирани, като под репресии се разбира, че са ги накарали да излязат веднъж в годината в събота да си почистят пространството около блока, а тях ги мързи да гледат и се изкарват репресираниКъде изчисли 60 хиляди само в Белене?

131

Анонимен

преди 3 години

Когато служителите наРушкоПасольство станат по-малко от американските войници в България, тогава и визите за USA могат да отпаднат.

130

Анонимен

преди 3 години

Българската министърка на туризма на крака ходи в Москва да обещава безплатни визи и да се моли за руски туристи да идват на черноморието българите да им сменят чаршарите да изкарат някой лев да не гладуват, иначе трябва да мият тоалетните в Германия, но и това скоро няма да могат.