9

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз ще каже за Шотландия. Ще дадем ли на Шотландия независимост, ще подкрепим ли териториалната цялост на Великобритания?Европейският съюз ще призне ли независима Шотландия?

8

Анонимен

преди 3 години

И що тия които "спокойно" си вървят по улицата са поляци латвиици естонци и тн.Кво дират у Беларус на мка си птката.Трепете ги и в плитки гробове.

7

Анонимен

преди 3 години

В YouTube e пълно с клипове с брутално насилие срещу хора които просто си вървят по улиците....Този пo'длец Лукашенко заслужава куршум или бесило.

6

Анонимен

преди 3 години

А ти кои искаш да се развихрят ЕС Сащ и Китай ли?Бедност корупция и мизерия.

5

U2

преди 3 години

ТО АКО ПИТАМЕ МОСКОВСКИЯ ХРАНЕНИК ЗАХАРИЕВ ЕС ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЗАЩОТО ПРЕЧИ НА ВЕЛИКАТА РАССИЯ ДА СЕ РАЗВИХРИ...

4

Анонимен

преди 3 години

Китай да не се бърка в Славянските държави тези азиатски ***.Да си седят в тпата Азиа.

3

Идеалист

преди 3 години

Смятам, че на много малко хора им е ясно какво става в Беларус. Лукашенко е притиснат от Изток и Запад. Зад него твърдо е само Китай, защото той е поел по неговия път на развитие.

2

Диана

преди 3 години

Според мен, протестиращите трябва да се радват, че набират все повече гласове на изборите и трябва да работят разумно за създаване на повече доверие към тях, което да ги доведе до по-добри резултати на следващите избори! Некат критикуват конструктивно управляващите, да дават предложения за реално решение на проблемите, да следят за злоупотреби и беззаконие...Не могат да претендират за бърза победа! По-добре тя да дойде бавно, но СИГУРНО! Много е важно хората да уважават тези които ги управляват.

1

Анонимен

преди 3 години

Страшен руски ***. Тоя гном и с камъни да го пребият ще му е малко