131

Анонимен

преди 3 години

Искам да дочакам деня,в който линейките няма само да преминават,а ще почнат да взимат пациенти от Орлов мост! Ковид,краста,хипертония, шизофрения... Те умеят да чакат!

130

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбирам, отровните черепчета си мислят, че сме им някакви заложници.

129

Анонимен

преди 3 години

Бях охрана на времето на централно място във Варна, само дето не се снимаха с мен :)) Тълпа, какво да ги правиш, само че аз мразя много хора, приличат ми на овце :)) Та за този протест, може спокойно да им бъда охрана, ще си поспя добре :)))

128

до 125

преди 3 години

До Сега разбрахПрокурор като длъжност е държавен защитник и защитава държавата , ако е силен прокурор това означава, че защитава по добре държавата срещу народа, прокурорите дори нямат право да се занимават с граждански дела не само конфликт на интереси а изрично забранено, затова не е в интерес на народа да има силен прокурор.

127

До 142

преди 3 години

Тц, ще почакате до март 2021 година.

126

Анонимен

преди 3 години

Да хвърляш боя и домати по герба на страната - това какъв те прави?

125

Анонимен

преди 3 години

Това вече не е протест. Със всеки изминал ден стават все по малко и по малко. Парите са на привършване. 50 души тръгнали да свалят правителство. Оставка няма да има да ви е ясно и да не си губите времето ако не ви плащат.

124

До 132

преди 3 години

Благодаря, за поканата, но ще пропусна, имам си други приоритети.

123

Анонимен

преди 3 години

Много ме е яд, че енергията на младите и интелигентните се използва от комунистическото отроче Христо Иванов, който преди демокрацията е ползвал всички блага на комунизма, а след това става заклет демократ и либерал. Сладка му беше коалицията с ГЕРБ, една дума не каза няколко години, сега защитник на демокрацията. Цялата политика е пълна с такива слънчогледи и от това страда демокрацията. Докато хората не изберат истинските си водачи, които да отразяват някаква смислена идея за развитието на БГ.

122

Анонимен

преди 3 години

Този кмет от с.Леденик(почти квартал на Търново) също излязъл на протест? Преди година пътя за там беше асфалтиран и построен нов мост.Ама нали е избран от листата на ДБ...трябва да се покаже идентичност! Макар предишния мандат беше от листата на БСП? Демокрация,Сър.. :-))

121

Анонимен

преди 3 години

Каква е тая свинщина,че то на село кочините са по чисти?Протестърите са много угоени бе,много им отива атентичната обстановка!

120

Анонимен

преди 3 години

До ден 40 и приключват с вандализмите си тези безделници.

119

Анонимен

преди 3 години

Благодарете се ,че имате благата наречени комуникации ,че по на североизток нямат вече 3 дни там хората знаят за какво протестират и наистина ги смазват бой за това.

118

Анонимен

преди 3 години

До 116. От кога си в нета? Тук се пише всякак! Стига да напишеш нещо смислено.И що годе средно интелигентният българин да те разбере!-:) Ти ме разбра нали? Е? Не сме в училище бе п е д а н т! По скоро се замисли за казаното! А Не как е написано!-:) Мога и такъв роман да ти напиша.Та нищо да не разбереш! Кой разбрал разбрал!-:) За останалите ще е за " домашно"!-:)

117

Анонимен

преди 3 години

Питали радио ЕреванМоже ли дрон да напълни нечие чекмедже с пачки и злато,радиото отговаря, може ако се управлява от пилот-Президент!

116

Бау

преди 3 години

До 132Не е ли по-добре в Четвъртък в 12 да идете ... на работа? Или това ви е работата?

115

Анонимен

преди 3 години

Каква "смърт" бе"?Нали бяхте ангелчета дето само ви биели.Даже Радеф се изтпанчи да лъже, че трябвало да се спрат екцесиите срещу вас.Сигурно ако спре да се обажда ще му спрат субсидиите от Кремъл.

114

Анонимен

преди 3 години

В ЧЕТВЪРТЪК 12 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА А ВЕЧЕРТА ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ.БОРИСОВ И ГЕШЕВ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА.

113

Анонимен

преди 3 години

Абе ГЕРБавите много харесват Каскета май??Но Маджо ще му види сметката по един или друг начин!!

112

И Радев липсва .....

преди 3 години

Къде се скри главният Метежник - Фигурантът Радев ? Да не се уплашил от многото протестиращи ........