16

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен Алкохолик...... Чеборашката руски не знам и никога не съм бил комунист. Човечността няма партийни интереси. Вие и този индивид 2луп сте едни и същи просто живеете с омраза вместо да се радвате на живота и хубавите..... Къде видя омраза бе чмо? Напиши ДДТ Капитан Колесников и слушай. Не пиши глупости. А психопата Путин е съвсем друга работа.

15

Чичо

преди 3 години

Трагедия си е, но е важна Държавата! Отделния човек няма значение. Нашта държава трябва да се поучи от това и да вземе да прегази льохманите, дето запушват пътните артерии на столицата.

14

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Приятел на 47 години съм и за разлика от теб и Чеборашката руски не знам и никога не съм бил комунист. Човечността няма партийни интереси. Вие и този индивид 2луп сте едни и същи просто живеете с омраза вместо да се радвате на живота и хубавите неща. Живот изпълнен с омраза е пропилян. Прочети граф Монте Кристо и ще разбереш.

13

Анонимен

преди 3 години

Някой да иска руская ваксинъчка?

12

Антикомунист

преди 3 години

В болшевишка русия човешкия живот няма никаква стойност. Поредното доказателство беше вчера - представиха "ваксина"."Баби народят" си е руски израз. И няма нищо случайно в него.

11

Деянов

преди 3 години

Болшевишката гордост и дебелокожие костваше смъртта на морячетата. Можеха да бъдат спасени.

10

пияница мистик

преди 3 години

До 2лупТулупе, виж какво пише колегата ти комунист Анонимен Алкохолик:"Колко деградира трябва да си за да се радваш за смъртта на хора."А сега си прочети ти какво си написал.Малко синхрон вкарвайте в тъпотата си, дрогаре чyгyнени тиkви, че иначе ставате много смешни :)))

9

Антикомунист

преди 3 години

Курск е символа на болшевишка русия и на отношението на хунтата в Кремъл към руския народ - Она утанула.

8

2луп

преди 3 години

Викаш рашките са негодни и си убиха екипажа, а американците не са. Да ти припомня ли корабът Индианаполис. Това е най-бързата instant karma в света. Чак се радвам как акулите са си направили пир с утрепките докарали атомната бомба хвърлена над мирни жители.

7

Жо

преди 3 години

ТИПИЧНО РУСКО информационно затъмнение с дезинформация, характерно за трагични събития. Спомнете си, как ни информираха (или по-соро дезинформираха) за ядрената скатастрофа в Чернобил. Как 4 дни ни казваха, че "няма нищо страшно".При катастрофата с "Курск", съобщението е с ДВА ДНИ закъснение!Путин се измъква от кревата си в курорта Сочи ЧЕТИРИ ДНИ след катастрофата, за да обяви дебелата лъжа, че "Русия разполага с всички необходими спасителни средства". А вие продължавайте да му се кланяте!

6

пияница мистик

преди 3 години

Не дадоха на умните западняци да им спасят с батискаф моречетата, за да не им научили военните тайни по подводницата, а сега джуджето Пyтиk им носи цветя. Типична съветска простотия, така са от ВОСР - 1917 година. Над 100 години тъпотa

5

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Колко деградира трябва да си за да се радваш за смъртта на хора. Отново няколко индивида тук на заплата за да пишат глупости доказват липсата на еволюция у тях. Дано след време с изкарани те стотинки успеете да си платите за това, което Бог ви е подготвил. Да почиват в мир хората

4

Чебурашка

преди 3 години

ДДТ Капитан Колесников ................. После о случившемся долго будут врать расскажет ли комиссия, как трудно умирать. Кто из нас ровесники, кто герой, кто чмо, капитан Колесников пишет нам письмо. Кто из нас ровесники, кто герой, кто чмо, капитан Колесников пишет нам письмо.

3

Анонимен

преди 3 години

"случайната експлозия на торпедо предизвиква авария....."ДрОгаре няма случайности.......разпада на сСсР то е ЗАКОНОМЕРНОСТ.

2

Чебурашка

преди 3 години

Путин:"Она утонула!"

1

Анализатор

преди 3 години

Рашките ше беци трябва да се прочистват регулярно, така нивото на получовеците в световната човешка популация се поддържа на едно приемливо ниско ниво, в случая с Курск Господ си свърши работата като гушна стотина руски де генерати, по-рано афганистанци, чеченци, абхазци и узбеки ус мъртиха хиляди рашки единици, сега коронката мори рашката ко чина, и накрая *** ще довърши рашкото бл ато с ваксината си-биологично оръжие. Якооооо, днес е голям ден за световната демокрация, ще се напия от радост!