130

Анонимен

преди 3 години

82 Защото няколкото платени от Черепа и белградския беглец ***, не могат да насрочват избори.

129

Анонимен

преди 3 години

Тая срещу полицаите ,със сигурност мисли,че надува нещо друго ,на кожена основа.

128

ОФ

преди 3 години

Отечественофронтовската опозиция на ОТРОВНОТО ТРИО,Христо Иванов,Мая Манолова,Румен Радев,Корнелия Нинова и компания удари дъното!!!!Черепа от Дубай и Мустака от Белград само хвърлят съчки/мръсни мафиотски пари/ в огъня белким им се размине затвора!Какво падение....За сведение на протестърите историята е доказала,че ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ може да вземе властта в България само ако ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ е на Дунава!!!

127

законноизбрани

преди 3 години

Никога не съм вярвал ,че са законнойзбрани....и вярвам ,че ако пак те проведат изборите пак ще бъдат ,,законнойзбрани,, Затова трябва оставка и нови честни избори ! А и никъде не е казано ,че каквото и да става трябва да се изкара целия мандат ,като трябва герберите да правят контра протести и да се премерят силите...

126

Програмист

преди 3 години

Някога майките са се хвърляли върху децата си за да ги защитят от от ятагана на башибозука, а тези ги ползват като жив щит срещу полицията.Някак си не е правилно тез уж болни и недъгави деца да се влачат по протести в пек и сняг и да се ползват като лост за изнудване.Тези деца не растат в подходяща среда на площада при напушените наркомани, и очевидно за тях не се полагат правилните и достатъчни грижи.Да идват социалните и да ги съберат.

125

Анонимен

преди 3 години

130 Божков е на отчет на службите, още преди прехода.Купувал си е спокойствие, като им е плаща, а те са го оставяли да си работи "бизнеса".

124

Анонимен

преди 3 години

Костовизмът е политически свършен.Пример.На плажа пред Росенец вместо да набият депесарските слуги на Доган,Дайнов и сие взели да се прегръщат и целуват и като в механа изпели химна(турските депесари с отвращение).Тва е положението.За ислямизацията си има персонално отговорни сред костовистите.Дайнов!

123

Анонимен

преди 3 години

Вместо полицията да ни пази от крадци те ни пазят от протестиращи. Изводът е,че и крадците и протестъращите са престъпници.

122

Анонимен

преди 3 години

134 Тези майки са напът, да станат срам за всяка майка.

121

урунгели

преди 3 години

Опротивяха на всички

120

Анонимен

преди 3 години

Милионите, които дължи Божков на държавата, щяха да отидат при тези майки, пенсионери, болници, училищата...

119

Анонимен

преди 3 години

Майките начело с Майката на всички Българи - Мая Манолова!!

118

разкарайте

преди 3 години

Рекетьорките, съюзили се с мазната комунистка Манолова да точат *** от държавата. Да извадят по колко пари им се плащат , защото хората знаят и вече им писна от тяхната алчност и ненаситност.

117

Позната картинка

преди 3 години

Пълна пародия...анархия и псевдодемокрация!!!Застаряващи 60 годишни "младежи" от ОТРОВНОТО ТРИО начело с Христо Иванов-Пинокио се подпичкват с полицаите и остроумничат насред кръстовища и площадчета за сметка на огромната маса незаинтересовани граждани на София които ги заобикалят с погнуса и отвращение!!!!

116

,,,

преди 3 години

Всички плюете Божков, а не се сещате кой му даде крила и при кого му беше възхода. (Боко) Шефа ви създаде канибал, а сега ревете.

115

Разумен

преди 3 години

Законно избрани управляващи вземете пример от Израел с рекетьори и терористи не се водят преговори а се изтриват!

114

Анонимен

преди 3 години

115 Ясно е, че "майките", не искат помощ за децата си, а да поставя БСП на власт.

113

За сведение по-долу

преди 3 години

че чорапът е миризлив,две мнения няма,така е.Но приятели,още от 90-тегодини в униформата на ВВС чорапите са сини,ВМС-черни,а зелените са в СВ.

112

Анонимен

преди 3 години

Айде да хвърлят стотинки срещу вас - вие какво ще направите? Ще седите и ще гледате стоически или какво? Що за безобразия?

111

Анонимен

преди 3 години

Няма ли най-после отношението към полицаите да стане тема на медиите? Всеки си го изкарва на тях. Диви селяни си правят каквото искат с тях и ги предизвикват до крайност, за да видят дали ще реагират и как точно. Що не хвърлят стотинки срещу някои гражданин в рейса или на улицата, да видят какви шамари ще ядат.