71

Тонката

преди 3 години

Преди малко и джендъра Асен Генов-Лилавата Перука сподели,че тези *** на Орлов Мост в момента изглеждат жалко:):):)Цяла София ги псува,а те чакат някой да ги набие без значение кой и да ревнат чрез телевизията на измислиците БТВ пред Европа:):):):)

70

Ф.С.В.

преди 3 години

за първи път виждам толкова НАГЪЛ ЧОВЕК! Въобще не му пука-Явно освен че е монголопитек е и дебелокож като хипопотам! Ако АЗ сега спря едно Ламборджини за 1 мил-утре ще съм на разпит,а на другият ден ще съм в ареста и после ще бъда законно ОБРАН от Държавата! как ги имам тези пари? един обикновен българин не може да има такива доходи-И Премиер дори! Колко МУ е заплатата? ПОД 5000 лв е! За 10 г повече от 500 000 лв не може да има право! Ама баба му тези люти чушки-трябваше като "свещички" отзад

69

Анонимен

преди 3 години

На три поколения българи мечтата ни е да те свалим от власт гербава мутро.

68

Кюлчета & Евраци

преди 3 години

Божков-Горанов-Севда-БорисовТова е пътят на пачките до Чекмеджето.700 млн лева дето трябваше да са в хазната....

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73, кво да ти обясни, че гроб са партия с дпс и "усвояват" поне половината пари от европейски, държавни и общински приекти...

66

Работещ човек

преди 3 години

ТИКВУНЧО МОЖЕ ДА НЕ ПЕРФЕКТЕН КАТО ВСЕКИ ОТ НАС НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ЗАЩОТО:1. Държи ниски данъци 10% и тези като мен изкарват пари и плащат ДАНЪЦИ2. Стреми се да се интегрира максимално в ЕС (Еврозона и Банков Съюз)3. Строи ударно - Разширение на околовръсното в София, Хемус, Струма, Разширява МЕТРОТО!4. Стреми се да лавира между Русия и САЩ. Газопровод за едните, Самолети от Другите!Това е добре за мен!Корнелка ако доди ще вдигне данъци ще спре строежи и ще раздава на търтей и лентяй!

65

Протестиращ с 200

преди 3 години

Бойко е чао!Ще повлече със себе си ЦЯЛОТО ГЕРБ + ГЕШЕВ и ШИШИ. ОТ ТАМ ПАДАТ И ДПС.После ни остава само ЛУСТРАЦИЯ, ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ и РЕФОРМА НА ПОЛИЦИЯ/СЪДЕБНА СИСТЕМА и нещата ще се случат.Браво! Посоката е вярна. Продължаваме!БЛОКАДИ ДО ОТКАТ. ЗАТВАРЯНЕ НА СОФИЯ 24/7

64

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бокича така...започна и кат Главсек на МВР,де що имаше някаква...ундурма и той там...цъфнал,без да разбира нищо(нали е пожарникар).Така доби...известност,кат борец за...правдата.Сега кат премиер я кара по същия начин -пътува и все...инспектира,като пак не разбира...нищо.Но вече много взе да му личи...кухендърското поведение.Освен това и тези...чекмеджета и...псувни,хептен му сринаха репутацията,което показва,че много е...надскочил нивото си на...компетентност,на една...обикновена градска мутра.

63

Анонимен

преди 3 години

Баце, кажи една псвня че да те разберем, иначе се едно не си ти дееева ;)

62

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА!:):):)

61

Анонимен

преди 3 години

Боко, като е такъв строител, да обясни защо във Варна пречиствателната станция направена с 50 милиона евросредства не работи? Къде потънаха тези пари? Защо изобщо се правят неща, които след това не работят? Срамота е в един морски град, всички феклани канали да се изливат в морето и накрая да се направи пречиствателна станция за 50 милиона, която да не работи!

60

Илиев

преди 3 години

Борисов,строежът на газопреносната магистрала,ще продължи и без теб.Застани срещу стотиците хиляди българи,които искат да се изнесеш завинаги от "Дондуков"-1,заедно с прокурора който ти назначи.Не се крийте като съсли.Очаквай Р.Радев да те съди за идиотските,за каруцарските думи по негов адрес.Години наред,габровския демагог е свидетел на подобни просташки изрази,но мълчи като ***,когато има запек.

59

Тъп

преди 3 години

Преди няколко дни написаха, че Гърция останала без газ. Гърция консумира руски природен газ. Защо пълнят главите на българите с глупости, че ще стане по-евтино с някакви други източници на синьо гориво?

58

На пазар

преди 3 години

Независимост?! Оставка ли подава

57

Бау

преди 3 години

Ако не инспектираше постоянно нищо нямаше да свършат. По някаква причина народа си мисли, че е грешно да го прави ...

56

Анонимен

преди 3 години

Абе,мутраген,ти една улица "Граф Игнатиев" не можа да направиш,газопровод инспектираш.Да не говорим за новия булевард във Варна,който при всеки дъжд се превръща във Венеция.

55

Стефчо

преди 3 години

Тоз ги плещи тиа от 10 години едни и същи.Само тъпче в чекмеджето ,но не рубли.Огън да го тори.

54

Анонимен

преди 3 години

Снощи излязоха 120 000 души. Спрете с глупостите. Герб пътува към небитието, Бою към затвора - ще учи пандизчиите на псувня.

53

Тонката

преди 3 години

Четвъртък по обед Некви *** запалили на Орлов Мост скарата,пекат кебапчета,фиркат бири и полицаите ги гледат и се смеят:):):)И така искали оставка на правителството и Гешев:):):)Ше стане ама некой друг път:):):)

52

Анонимен

преди 3 години

Инспектор Дюдю.