59

До 61

преди 3 години

САЩ бомбандира България като съюзник на Русия след уговорка с Русия

58

Анонимен

преди 3 години

Русия сама изнесе тежеста на войната и победи Германия въпреки че САЩ и Англия през цялото време подкрепяха и финансираха Хитлер.

57

До 56

преди 3 години

Това от кухнята на готвача на Путин ли е? Русолизците по правило не посочвате източници. Но ние ги знаем. Спутник и Раша ту дей.

56

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, а САЩ бомбардираха София и избиха без причина няколко хиляди мирни българи жени и деца.

55

Анонимен

преди 3 години

Нашите корени са славянски. Нямаме нищо общо със сащ. Връзката ни е със славяните.Да, светът се мени, но историята прави една нация важна.

54

До 53

преди 3 години

САЩ бяха съюзник на Русия и като съюзник на Русия бомбандираха България. А СССР й обяви война, въпреки, че България не и е обявявала никога война. Така, че сърдете се на съюзника на САЩ. Съюзникът е СССР, да го повторим за тия, дето се правят, че не забелязват.

53

US военнопрестъпници

преди 3 години

САЩ бомбардираха София и избиха хиляди цивилни българи. Избиването на цивилни граждани по време на война без някаквa военна или стратегическа цел се квалифицира от Женевската конвенция като геноцид и военно престъпление. САЩ са военнопрестъпници.

52

Анонимен

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоражени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

51

До 46

преди 3 години

Нищо чудно:80 % русофили сред българите. Каза го вашата Захарова80% от българите са *** каза го вашият професорЧисто математически това дава 60% от русофилте са ***. Сега знаем защо нямали проблеми с Русия.

50

Анонимен

преди 3 години

До 41.Бомбардираха и правилно. Съюзник на Фашистка Германия

49

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ бомбардираха България без никаква причина и избиха близо 5 хиляди български цивилни граждани жени и деца.

48

Анонимен

преди 3 години

Чъечил и американциге са изкали да избият поне 200 хил цивилни българи както направиха в Дрезнен, но е трябвало да съгласуват бомбардировките със Русия, и лично Сталин се е застъпил за България и ги е озаптил. В този смисъл Сталин е спасител на Българския народ.

47

Анонимен

преди 3 години

До До 47Нормално е, те освен да лъжат друго не могат.

46

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че руШките *** българомразци пак са взели да "обещават" как Рушия ще направи на Румъния това или онова. Както обикновено, когато няма какво друго, се стига до заплахи и обещания за светло бъдеще.

45

До 41

преди 3 години

Когато САЩ бомбандираха София бяха съюзници на Сталин и бомбандираха в общосъгласувана с СССР операция. Така че 5000 жертви за и на сметката на руснаците.

44

Анонимен

преди 3 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.

43

Анонимен

преди 3 години

България обича Руснаците.Политиците насаждат омраза и хейт срещу тях. Правят го от интереси и за пари. Няма грам проблем между Българи и Руснаци в цяла България.

42

Анонимен

преди 3 години

Румънците нямат спечелена война. Особено успешно се представят срещу България през ПСВ. Българските полкове минават през Румъния като ураган.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39География, История, то тия комунисти са пълни неграмотници за каквото и да става дума.

40

До 29

преди 3 години

Така е като познаваш историята от сталински учебници. При Сталинград не румънците а англичаните помагат на русннаците. Те успяват на разчетат немските шифровани с Енигма телеграми и им издават точния час на нападение и разпределението на силите