214

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ БЕ КАРАКОЧЕВ, КАТО ИСКАШ ДИАЛОГ , ЕЛА ДОВЕЧЕРА ПРЕД ОРЛОВ МОСТ!!!КВО РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ!

213

Анонимен

преди 3 години

До 225За Христо Иванов ли става въпрос?Това с дебаркирането на Росенец беше умно, не го бях чувал много много преди това :)Хвърления български флаг в храстите от догановите копои, нажежи допълнително страстите на българския народ, все пак нямаме пленено българско знаме през цялата си военна история и изведнъж в храстите :( Проблема е, че се замислих как ГЕРБ дойдоха на власт, пак си играеха с турската заплаха, също се питам, досега не се ли знаеше за палата на Доган?Сега ли беше момента?

212

Затвор е нужен

преди 3 години

И то голям за всички вас. А тоя се продаде и накраде. Вече е аут

211

Анонимен

преди 3 години

Какъв диалог, бе?Ние ви говорихме, казвахме...посочвахме проблемите..вие се правихте на ударени.Обяснявахте ни, че най-абсурдните неща са, всъщност, нормални. Че така се правят нещата.Правехте ни на луди...Сега...вече започнахте да искате диалог.Какъв диалог?Ето ти диалог- Гешев е маша на мафията. Заедно с Бойко. Вие сте им съучастници.Трябва да си ходите.Нещо да отговориш на това?

210

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, не ни харесва модела от последните 10 години, а дойдохте на власт точно с обещания да промените модела от последните 30.Сега ди признавате, че само сте искали да се възползвате, а не да променяте каквото и да е.Не знам кво се пънете сега, когато ви заболя - диалог трябваше преди 1-2 години, а не като видяхте, че ще ви отнесем.

209

До 196

преди 3 години

До АнонименНяма да ти казвам за кого да гласуваш, защото ще започнеш шведнага да плюещ по тях.Има избор. Виж кой йсе бори, единствен, срещу Доган, мутрата и настоящата ситуация със сбърканото ни правосъдие.Мисли и реши.Но, тази мантра, че освен великата мутра, друг никой не би могъл да управлява е толкова сбъркано, че дори няма и да го коментирам.

208

Анонимен

преди 3 години

За разлика от скалъпените компромати, това с Фигуранте и Божков е истина. Продължавайте да им играете по свирката. Простите хора няма да се вършат никога.

207

реконтраадмирал

преди 3 години

Нужен е диалог, каза Каракачаков - "между мен и чашката!"

206

ядосан

преди 3 години

И ти не си нужен, но се налага да търпим присъствието.

205

Анонимен

преди 3 години

За да не създавам впечатлението че подкрепям правителството на Падишаха, ще изтроля, че доколкото знам Воеводата не е бил в казарма, но иронията е, че е министър на отбраната :))Не беше хубаво в казармата, но си беше някакъв житейски опит, Каракачановявно е минал без този опит :)

204

Анонимен

преди 3 години

Спрете да блокирате града ***. Използват ви най-нагло.

203

Въпросчо

преди 3 години

Диалог ? С кого ? С тълпа ненужници ? Тези не са служили войници, не са гладували, издържани и галкени от комунисти-родители, със замъглено съзнание от игли, татуси и илюзия, че са интелигентни !!! Всички тези са за сметището ! Никога няма да изработят една стотинка за държавата си !!! Те нямат и държава - изгонени са от другите държава като ненужни ! Бързо да ги пращаме да копаят магистралките - иам много работа там !

202

Анонимен

преди 3 години

Протестите обслужват Черепа и Че Ге Радев. Не мерси!

201

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ ***, НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАШ НЕУДОБНО -БЕЗ ДА СИ ХОДИЛ В КАЗАРМА, В МИНИСТЕРСКИЯ СТОЛ НА МИНИСТЪР НА МО?

200

Анонимен

преди 3 години

ТУМБАК, АМИ ИЗЛЕЗ ДОВЕЧЕРА ПРЕД НС ЗА ДИАЛОГ БЕЕЕ!ЗАЩО СЕ КРИЕШ?

199

Анонимен

преди 3 години

Прости и злобни протестиращи не желая да ме управляват.

198

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е че преди съм гласувал за тебе. Кво различни искания, кво гей бракове бе ? Лустрация и съд за агент Иван и всички като него

197

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са с нисък интелект и много агресивни. И освен от компромати се съмнявам от нещо друго да разбират.

196

Анонимен

преди 3 години

Ей оядено момченце. Сещам се само за един министър председател който влезе беден във властта и излезе беден оттам. Но *** са много силни.

195

Помнещ

преди 3 години

ОСТАВКА на Мутрите! ВЕДНАГА!