7

Анонимен

преди 3 години

Турците станаха за смях. Не може да превърнеш света София в джамия. Света София винаги е била и ще си остане църква. Ако се молиш в църква, но твърдиш, че е джамия, значи не си нормален психически. Това е все едно да се ожениш за мъж, направил операция за смяна на пола и да твърдиш, че е жена.

6

Анонимен

преди 3 години

То си беше джамия,но не действаща.

5

Анонимен

преди 3 години

Баба Меркел ще има още една за молитва!

4

до 6

преди 3 години

Не, вече Лайнов,сега пише само за Бойко и как ще го свали т нар гражданско общество.Дайнов е най-големият национален предател който е виждала майка България.Ако беше 1919 тоя тип незнам как щеше да вирее в България.Уви,червената банда издигна подобни "космополитни" *** на такива позиции да сформират обществено мнение.

3

Анонимен

преди 3 години

Вие гледайте България да не падне за втори път защото вече ще е завинаги имайки предвид мисленето на повечето чалгаджии из България.

2

Djon

преди 3 години

Да наистина не подкрепям това решение на Ердоган, както и обявяването на Ерусалим за столица на Израел и др.подобни необмислени решения.

1

Анонимен

преди 3 години

Защо сега ни съобщавате, че водата е мокра?Отдавна се знаеше за това намерение, но...беше мноооого тихо.Естествено, много е жалко.За много неща."След дъжд - качулка."