202

аз-ът

преди 3 години

Забележете на снимката, жестоката, неистово злоба на двете елементарни п...и!----много силна. Вижте това са притивни и диви хора. Тук го няма осъзнатия човек да каже-квто можах -напрвих за държавата си и народа си, раздадох се, ще ме помнят-това е най-важното, сега да идва следващата смяна. Тук имате дивия с*лянин - аз ли бе, ка па ше им се дам на тия бе...Че ги убием бе, че ги смажеме бе...ей...П.П.А и как са се опетлалил-сдадат ли власта, веднага стават следствени

201

?

преди 3 години

До Коя е по-грозна Може ли и двете? Еднакво *** и нахални.

200

Анонимен

преди 3 години

ВАНДАЛИТЕ НА РАДЕВ ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ И ВСЯВАТ СТРАХ, ИЗДИГАТ БЕСИЛА...

199

Анонимен

преди 3 години

Арестувайте Горанов.Готви се да напусне страната с откраднатите милиони.Семейството му вече е в чужбина.

198

Тъп

преди 3 години

До АбеАко стане напечено ще се скриеш в миша дупка. И конституционния съд няма да ти помогне. Писна ми от ***.

197

До 228

преди 3 години

Деске ти ли си бе?!

196

Стоедин

преди 3 години

.... и като казвам началниците извън България няма предвид само Дубай.

195

Абе

преди 3 години

Да се сезира Конституционният Съд и той да каже нарушава ли Радев Конституцията и законите и да го отстраняват и съдят. Този човек е всичко друго но не и Президент, ще остане в историята като Разединителя на България.

194

Майка

преди 3 години

Ако някой дори и за миг си помисли да прави простотии в метрото, когато дечицата ни отиват или се връщат от училище, ви обещавам от името на всички майки в София, че не просто ще бъдем на площада за да ви изметем, но и че ще ви дръпнем шалтера! Не ми пука кави сте на площада, но не вбесявайте майки! Природата знае, че в този свят няма по-отмъстително, по-свирепо и по-упорито същество от майка защитаваща детето си!

193

Анонимен

преди 3 години

Пипнете ни президента и гледайте тогава ваше чудо!

192

Анонимен

преди 3 години

аз не виждам какво разделение на нацията има...всички са единодушни ,че ГЕРБ трябва да си ходи...а и не виждам някой да е на тяхна страна-като изключим неговата щайка парламента и няколко смешни трола пуснати по сайтовете...На тях ли разчита Борисов да ги спаси...това също е един от признаците за неговата шизофрения...да вярваш в несъществуващи неща и да живееш в един собствен свят в спалнята...където е видно истинското лице на еднокнижника...

191

?

преди 3 години

Демократите в България убиха представата ми за демокрация. Демократи станаха хора, които имаха проблеми с образованието, демократи станаха хора, които през живота си не са прочели нито една книга, или най-много една. Демократи станаха тези, които продадоха интересите на България за жълти стотинки, само някой от някъде да ги подкрепя. Този от някъде го интересува само какво ще спечели.

190

Стоедин

преди 3 години

Ще го кажа още веднъж, пък нека хора помислят: Радев не е никакъв президент а дребен тарикат. Цялото му появяване вчера и предишните пъти на протестите е за да се отчете на началниците си извън България, да им покаже, че изпълнява задачите (раздор, разкол, разделение и противопоставяне, отслабване на държавата България) и че могат да разчитат на него. Очевадно е. Предателство. Позор.

189

Анонимен

преди 3 години

Дариткова (както и останалите от шайката), когато говорите за разделение е редно да погледнете назад и да видите собствените си действия. Вашето поведение винаги е било или ние, или нищо. БСП няма да ги огрее скоро за власт, но това не означава, че вие ставате. Хората от години ви показват, че не искат нито червени, нито сини, нито жълти, нито н***срaни... Искат управление за бъдеще на българските граждани в България. Вие си гледате само джобовете... Без изкл. НС стана сборище на крадци!

188

Рико Магнитски

преди 3 години

Привет Пееф :)Здрасти Баце

187

ХОРА!

преди 3 години

ПОМОЩ! Слепи ли сте. Комунистите трият нашето съзнание! Паметника на Съветската армия ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ! ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАНЕ И МАВЗОЛЕЯ! Нашите деца трябваше да видят КАК И КЪДЕ СМЕ ЖИВЯЛИ! ТРАБВАШЕ ДА ВИДЯТ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА КОМУНИСТИЕ. СЕГА ТЕ ЗАСТАВАТ РАМО ДО РАМО с тези ПРЕДАТЕЛИ! УБИЙЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЯДОВЦИ, ЛИКВИДАТОРИТЕ НА НАШАТА БЪЛГАРИЯ!

186

Анонимен

преди 3 години

Дайте факти, ***. Факти, факти,факти. Само мрънкане как комунистите идват, да вземат местата на необразованите ви ***. Чичо.леля,татко,мама и тн ги няма в идващата система.

185

Шаши

преди 3 години

Някой знае ли, САЩ колко войници има в България. За нас, които гласуваме е важно. Ама не обръщаме внимание.

184

Илиева

преди 3 години

Забележете на снимката, жестоката, неистово злоба на двете елементарни п...и! Не разделяйте народа,който и без това живее много трудно.Тези опушени фусти,знаят ли,че има пенсионери,които нямат пари за елементарни лекарства определени от личния лекар.Толкова сте омразни за хората,че и когато си отидете ще споменават майките ви.Навлеци,изнасяйте се от хралупите си,стига сте мърсили въздуха на останалите българи.

183

До 208

преди 3 години

В Карлуково има още свободни места.*** да се лекуваш.