153

До162

преди 3 години

Белите манти???Там са облечени в скафандри ,тъпчo.И ти трябва да си облечен като всички ,,тях,,

152

Българин

преди 3 години

Еми то е ясно.В момента, в който Борисов подаде оставка и Румен Шведски назначи служебен кабинет, заразените от коронавируса ще се върнат към нормалните нива :10 - 20 заразени на ден!Нормална цоциалистическа разработка на ДС. Нищо ново под слънцето!

151

До 177

преди 3 години

Росата е кондензирана вода върху студена повърхност от по-топъл въздух, защото по-топлият въздух поема повече влага. Няма как да вали роса. Но има кок да показваш неграмотността си с всеки следващ пост. Дерзай.

150

Анонимен

преди 3 години

"до 168 Чоджум, че какви по крути мерки искаш у нас? Я кажи? Да ходим в гората с маски ли? Да бягаме в парка с маски ли? Що Ли?"Да няма събирани на повече от 30 човека на едно място и те да са с маска....предвид политическата ситуация сега това, за съжаление, е трудно изпълнимо чисто политически....но скоро ще стане по естествен път изпълнимо...той дарвин си го и описал човека...

149

Анонимен

преди 3 години

169,ако младият е заразил стария тряа е минало поне седм от заразяването защото в тоя момент когато изследваха младия стария вече беше с пневмония в болница. Демек младия трябва да е бил носител повече от седмица, което би позитивирало или pcr или ig. Не дрънкай глупости. В следващите седмици на младия се правиха повторен и трети тест! За съжаление на паникьорите нещата са малко по различни. А между другото всяването на паника се преследва от чл326 на НК.

148

До 172

преди 3 години

Предположението ми се потвърждава. Ти наистина си руски ***. Водиш дискусията като по техен учебник. Кой е казвал, че иска по-крути мерки. Казах, че руснаците са ги прилагали. Не съм казал, че са пример за подражание. Те не са за нищо пример за подражание.

147

До 170

преди 3 години

Какъв приятел?Интимен ли?А имал ли си приятел летец?А приятел политик или поне Пиар?

146

Анонимен

преди 3 години

Nestinarkite i boys maximus kade ste igraiat v ulskite goresti vecheri?

145

До 165

преди 3 години

Ти си толкова зле, че и роса не си виждал. Толкова ли ти е допотопна техниката, че и гугъл не можеш да заредиш? Напиши роса и виж какво ще излезе. С всеки аргумент показваш, че тъпотията на руския *** няма граници.

144

До 166

преди 3 години

Ами няма място за паника.Нали те съм на мястото на боледуващия и семейството му.Това ли е успокоението?Малко бил в болницата.Егати разнообразието .

143

до 160 от славянин

преди 3 години

''Тези с по голямата продължителност на живота,никога не ходят на лекар.Самите те казват,че дори и да са болни няма да отидат при доктор,защото докторите не могат да лекуват абсолютно нищо.Дори и дребна настинка,или зачервено гърло и кашлица,да не говорим за по сериозни работи и неразположения.''Именно! Навремето имах един приятел студент по медицина, такива неща ми е споделял от кухнята на официалната медицина, че ако човек ги знае, не би стъпил в болница!

142

Анонимен

преди 3 години

"Единият се разболява и развива пневмония. На другия нищо му няма,pcr,img са негативни при тройно тестване през няколко дни. Размина се с превантивна карантина. До тук с ултразаразния вирус!"И това какво доказва? Че не е заразен...айде бе, просто разболелият се човек е проявил ранни симптоми, още преди да почне да ръси вируса навсякъде....вече има твърде много информация и научни статии за коефициента на репродукция и да той е голям и при едно турболентно разпространение е геометрична прогресия

141

158

преди 3 години

Нито един факт не предостави. Само неграмотни твърдения и опорки от руски сайтове, предназначени за такива като теб. Защото руснаците у тях си взеха още по-крути мерки от нас

140

До 162

преди 3 години

Да не работиш.Защото онова там те е работа, а призвание.А ти си мизантроп, което не е проблем в момента, но ония хора ще търсят в теб съчувствие, което нямаш откъде да им предложиш.Не се изучава.С него се раждаш .

139

Анонимен

преди 3 години

155, е как го е уморил като е отрицателен на 3pcr и 3 img. Случаят е документиран от РЗИ! Не манипулирай! В момента старият вече е изписан от болница и си е вкъщи, а на младия другата седмица му изтича карантината. Демек и двамата са си живи и скоро ще се върнат на работа! Случаят обаче показва че заразяването всъщност не е толкова лесно! Особено ако се спазват мерките място за паника няма.

138

До 160

преди 3 години

Преди 200 години, когато са ходели още по-малко на лекар, средната продължителност на живота е била около 40 г.

137

До 143

преди 3 години

Детето те е в рискова група.Друго е ти да имаш стиснато да идеш да се бориш с последиците от вируса в такова отделение. И да спазваш мерките за безопасност. Всичките.

136

до 149 от славянин

преди 3 години

''Не искаме да работиш в КОВИД отделение, защото имаш фашистки разбирания.Ще се гавриш с нещастните хора.Ще им говориш гадости и ще се изпълваше с радост,когато страдат.Лош човек си и нямаш работа в такова отделение.''Ами хайде уточнете са накрая какво искате от мен - да работя или да не работя в ковид отделение, за да видя какво е ''истински ужас''! А ако работя в такова, на нещастните хора бих им обяснил как да живеят, за да не боледуват и как белите манти да не ги лъжат и дезинформират!

135

До 151

преди 3 години

С напористите ти драскания показваш не само аграрния си произход, а и взаимната свързаност на неук привърженик на Мангъров. Няма микроскопични капки. Вземи се образовай, преди да даваш акъл на другите.

134

Анонимен

преди 3 години

Тези с по голямата продължителност на живота,никога не ходят на лекар.Самите те казват,че дори и да са болни няма да отидат при доктор,защото докторите не могат да лекуват абсолютно нищо.Дори и дребна настинка,или зачервено гърло и кашлица,да не говорим за по сериозни работи и неразположения.