103

Анонимен

преди 3 години

До ???Не го прави по-голям патриот (от кого, обаче, и как се измерва патриотизма), администрацията се учи и практикува. Кого да сложат? Грую от Горно Нанадолнище, знатен овцевъд? До 1989 имаше доста такива на челни постове.

102

Анонимен

преди 3 години

Съмнява ме новото здравно предложение да е роден 1977, но знае ли човек...

101

???

преди 3 години

Може ли една счетоводителка (Теменужка Петкова) да е министър на енергетиката???Това искам да знам аз, да ми кажат умните гербери!!Няма ли на територията България електроинженери, физици и енергетици???

100

Секача

преди 3 години

БСП/Радефф/Черепа искат да съсипят държавата. Те искат служебно правителство на фона на пандемията, която тепърва ще се усети. Няма да може да са приемат законови мерки и ще настане пълна анархия. Бойко ни плашеше с чували, а тези ще ни ги предоставят ! Мислете !

99

Анонимен

преди 3 години

А защо да не преподава на студентки по медицина !?Радев нали е преподавал на секретарката си военно дело и гинекология !!!

98

Анонимен

преди 3 години

Познах че с отиването си в Брюксел искаше да поотложи паниката която го беше обзела, както и че с отпуснатите пари ще надуе вувузелата, колко е велик и т.н...:) За оставките, това си му е коронния номер, единствено малко ми е жал за "Младенов" , не виждам с какво е предизвикал гнева божи...хаха

97

Жалка история

преди 3 години

Със стари ** Рви, нов * Ардак не става!Въщонст, * Ардакът си е все * Ардак.Некомпетентни, амортизирани, компроментирани Много жалка история

96

Ф.С.В.

преди 3 години

Ананиев е всичко-Дори Космонавт може да бъде -стига да е Послушко!!

95

Анонимен

преди 3 години

НА ИКОНОМИКАТА ПАК ЧЕРВЕНО ЧОВЕЧЕ

94

До питащите

преди 3 години

на вас никога не ви е достатъчно. 29 милиарда евро са ви малко, щот са за 7 години, професори с дипломи ви простеят щот сте много тарикати. Пенсии двойни ви малеят щот сте много работни, по-малко смърт от пандемията ви е конспирация- защото не ви е засегнала лично и т.н. да не изброявам. Когато не знаете какво искате защо въобще някой ви обръща внимание - това се питам.

93

??????

преди 3 години

"Преподава на студентки по медицина, като има публикации в редица медицински издания."Тоя професор само на студентки по медицина ли преподава.....................хаха..................как така стават тия неща??Какво ли им преподава, или ги изпитва голи от 23:00 вечерта до 2:00 през нощта!!Ей.................и аз искам да преподават така на студентки!!

92

Анонимен

преди 3 години

До 105Е нали най-западното на азиатския Фигурант в Президентството са му познанията му по английски език, а пък сега е малко, че новите министри са и професори по ресора си !Айде, бегай на протеста да събираш тоалетна хартия ди избършеш плювaлника !

91

Анонимен

преди 3 години

Браво на Бойко Борисов ..............прави радикални и гениални ходове...........................хаха.........................така и аз мога да стана министър-председател!!Назначавам си ресорни министри, утре някой не ми харесва, сменям го с някой друг..............ей това е за Нобелова Награда!!

90

Анонимен

преди 3 години

Маринов, не знам защо, но постоянно го наричам Младенов хаха

89

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи, харесва ли ви да служите на Черепа ? Платени и излъгани от мафията викат - мутри вън ! Хахахахахахахахахахахга

88

???

преди 3 години

Това, че някой е професор, доцент, доктор, инженер, има 2 магистратури по икономика или е завършил университет на Запад прави ли го по-умен, по-добър администратор, по-голям патриот и по-мислещ за доброто на България??Според мен - не и не!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Горанов винаги го е гледал странно Бащата на народа, Младенов мисля че си беше окей за полицията на народа, не мисля че имат кой знае каква вина.Важното е Бойко да оцелее ако ще всички да уволни в държавата...хаха

86

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Правилно е записано че проф, Ангелов преподава медицина на студентки, но не и на студенти. Часовете по практика включват опознаване на анатомията на човешкото тяло и са в късните часове на денонощието.

85

Ивайло

преди 3 години

Гледайки коментарите и +/- мога да направя обосновано предположение, че държавната администрация и прочие всички на държавна хранилка, в момента нищоправят и са заети в работното си време да възхваляват слънцето си и решенията му.

84

Анонимен

преди 3 години

Тоест поредните бушони изгоряха заради царя, не се ли изтърка вече този подход?!