153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190Помниш ли псоледния референдум? Да ...

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186Мечтите са безплатни ... то вие и без това пари нямате:))))

151

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРАКо бях "комунист" от хунтата, до ся да те бяхме издирили и да ти бяхме свили перките, не мислиш ли?

150

Анонимен

преди 3 години

Гошко

149

Анонимен

преди 3 години

Референдум за ЕС и НАТО както в Англия, а не купени яничаре да налагат на народа. Освен това страната се обезлюдява и обескърви и се налагат ислямски, евреиски и католически ценности, защото в ЕС и НАТО преобладават католиците евреите и ислямите.

148

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРДа копираш един линк и да ДОКАЖЕШ твърдението си, отнема около 3 секунди. Да "оправиш" жената изисква, да можеш ... абе чисто физически, което е съмнително, както и да има желание от нейна страна, ама с това отношение, не вярвам, че има жена, която да ти се навие, поне не и от "неплатените".

147

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРНе знам дали осъзнаваш, че ти, който си барман си черноработник, а не аз, който съм финансист.Не разбрах, колко ти е била месечната заплата за времето когато си работил в Нюрнберг?

146

В Европа

преди 3 години

има много младежи, които разсъждават като ЕСССР. Родителите на повечето от тях са дошли от Турция Иран, Пакистан, Ирак и други с голямата мечта да бъдат в " Европа ". Много от тях дори са направили малък бизнес, обикновено търговия. Но техните деца вече гледат, че местните взимат по-високи заплати. И започват да завиждат, ама че тези хора стотици години са се борили на тази територия за да взимат тези заплати - не ги интересува. И отиват да правят революции и атентати... А родителите им се чудят

145

Анонимен

преди 3 години

В много други държави като Полша , Чехия , Словакия , Унгария , Италия вече се говори за излизане от тоя *** нареч ЕС

144

Анонимен

преди 3 години

ЕС е провален съюз. Нищо добро не ни очаква ако останем в ЕС. Все по-зле ще става положението колкото и да протестираме и да колкото да сменяме управниците.

143

Анонимен

преди 3 години

До признахте най-сетнеПо турско? Ммм ... чакам Бойо да прави Батак, ама знам ли ...

142

Анонимен

преди 3 години

Кой каквото и да си пише ясно е едно, ако ЕС те иска си стоиш , ако ли не е ясно. Борисов ще си стои още много години, защото ЕС и НАТО си го иска. Е другарите ще се напъват, защото Путин им е платил , ама файда никаква.

141

Анонимен

преди 3 години

А министърката на туризма ходи на крака в Москва да се моли за руски туристо със 150 евро заплати да идват на черноморитео българите евроатлантици да им сменят чаршафите и да изкарат някой лев да не гладуват.

140

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРКъм кой по дяволтие се обръщаш? Поне 5 човека те питат. И какъв друга може да съм ти аз? Ти за мене си направо враг. Такива като тебе СТЕ ОТВРАТ и СРАМ за странта ни. Айде ходи да миеш барове на "по ниска от датчаните запалта".

139

ЕС

преди 3 години

България е с най-високата смъртност в целия свят. Какво да говорим повече....

138

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРНе разбрах, какво търсиш в държава на такъв "отвратителен" съюз? Дай пример за по-добро място. Ако има такова защо не си там?

137

СТОЯН ГАНЕВ

преди 3 години

ИЗРАЕЛ Е НОМЕР 1 -- КАК Е СТЕГНАЛ ПАРЛАМЕНТА СИ !!НАСЕЛЕНИЕ - 9 МИЛИОНА 225 хил. ЕВРЕИ : 5 700 000..АРАБИ : 3 500 000ДЕПУТАТИ : 120 !!ПАЛЕСТИНСКА ДЪРЖАВНА АВТОНОМИЯ - НАСЕЛЕНИЕ : 5 МИЛИОНА !НА ПЛОЩ ОТ 27-28 хил. кв. км (ИЗРАЕЛ + ПАЛЕСТИНА) == има 14 милиона и 200 хил. население !Палестина е уникуум -- 5 милиона навлека на площ само в Ивицата Газа, Западния Бряг на река Йордан , и в Източен Ерушалом = на 5000 / 6000 кв. км .

136

признахте най-сетне

преди 3 години

Само през турско сме имали повече права и по-добър живот! Защо по-малко се говори?Платените руски историци ни скараха с братята турци и ни наложиха любов към Русия?Историята се пише само от победители без да съответства на историята на победени?Не вярвайте на руската пропаганда съдържаща 52 различни идеологии наречени славяниПо-скоро да се връща Султана и да си спасява раята - презакрепостена презаробена!!

135

Анонимен

преди 3 години

Преките и непреките загуби на България от ЕС са около 400 милиарда, ако не и повече. Само от спирането на Южен Поток загубихме около 100 милиарда.

134

Анонимен

преди 3 години

До 169Вземи един речник и потърси значението на думата "оксиморон".