322

генчо

преди 4 години

Днес,краткото и корумпирано правителство на Бойко Борисов празнува пирова победа,ние друго и не сме очаквали!Силата на бумеранга в Австралия вече го видяха!Нашите хунтови творци,просто не знаят какво идва и какво ще им се случва!

321

8

преди 4 години

ГЕРБ пропусна историческата си възможност да оцелее ! Отсега нататък ще се дави в собствената си кръв .Върви уверено по стъпките на НДСВ към изчезване .Не може да предложи на тези млади хора нищо съществено ,защото се роди в посредственост и умира в такава !

320

Гадовеее

преди 4 години

И запечени в тепсия,ще ни дъвчат всички тия ГАДОВЕЕЕЕ!

319

GG

преди 4 години

Нека комунистическия вой запоне СЕГА !!!

318

Анонимен

преди 4 години

До Гуфу 332 Вярно , пооправиха някой друга Ж.П гара . Някой друг релсов път - не може да се отрече Кофти ,че съсипаха Ж.П транспорта в България .

317

Анонимен

преди 4 години

До Гуфу 332И как се усвояват Както при програма за" развитие на селските райони" - Строиха се едни стадиони , едни фитнес зали и всякаква ненужна инфраструктура в селца с 100 баби и дядовци . кому са необходими . И отгоре на всичко се разпадат на следващата година За измамите в земеделието няма какво да се говори . Танева все пак каза да си траем Тоест - усвояват се пари . От определен кръг хора . А нищо не се подобрява живота на хората , за което са предназначени парите

316

12

преди 4 години

Обичайните заподозрени БСП и ДПС - само те да не дойдат на власт защото сме свършени.Нинова съсипа собствената си партия от където не я искат но тя твърдо иска да съсипе и државата

315

антиконфликт

преди 4 години

Е, сега стана ясно поне кого подкрепят "умните и красивите" по улицата- БСП и ДПС. Продължавайте все така, догодина може да ги докарате на власт. Ще ви гледам как ще цъфнете и вържете. Първото , което ще се случи, ще бъде да спрат еврофондовете като при Орешарски. След това ще се изметете в "лошия" Евросъюз да миете чиниите. Някои могат да изберат и североизточното направление. А дано, ама надали.

314

Анонимен

преди 4 години

Вотът не го подкрепиха тези, които знаят, че няма да влязат в следващия парламент, като Воля, независимите, НФСБ и ВМРО. ГЕРБ е друг случай - искат те да проведат следващите избори, за да ги фалшифицират и спечелят и после да откраднат милиардите от ЕС, както крадоха досега.

313

сминдух енд чесън

преди 4 години

Интересен е вота на Марешки,да не дойде БСП на власт.Откъде е сигурен ,че БСП може да спечели предсрочни избори.Като гледам количеството жандармерия май само страха е голям.

312

A

преди 4 години

Другите чакат голямата далавера. Ако паднат от влас - няма да има парички от европейските милиарди.

311

Зозо

преди 4 години

Абе къде е Волен? Сериозно, да не го е тръшнала короната? :)))))))))))))))))))))))))))Или прави тайни руски комитети..... новият руски Левски :)))))))))))))))))))))))))От както му опростиха 100000лв. април месец, ни вест ни кост.....Даже по ТВ атака само повторения :((((( Няма вече шоу.

310

Анонимен

преди 4 години

хахахахаах

309

Анонимен

преди 4 години

До обективенМного си обективен. Хаха! Нали ББ ги е създал с тази цел. Да оберат "патриотичния"вот и "протестния"вот. И да има сигурно мнозинство в Парламента. И по-малко ДПС да му извива ръцете. Патриотите да го играят лошото ченге, а той доброто. Марешки го играе против всички. Ами друг начин няма. "Атака" са директно при ДПС.

308

Анонимен

преди 4 години

Магарешки - платена патерица на ГРОБ! Ще видиш повече Народно Събрание само по телевизора! Ти си позор за народа! Оставка! СЕГА!

307

Гуфу

преди 4 години

До 298,Не разбирам какво искаш да кажеш. Усвояването на фондовете е публична иформация. Никоя държава не може и не е усвоила 100% от поюагащите и се средства по програмите. Ние сме една от страните, която усвоява най добре европейските средства. Но да предположим, че усвоим минимално, примерно 20%. Пак е с 20% повече от колкото при Орешака, щото тогава бяха спрени. Всеки е свободен да има мнение и симпатии. Но нека се придържаме към фактите. Има избори отиваш, гласуваш.

306

Зозо

преди 4 години

До обективен .....Марешки просто си взеха от 500 евровите банкноти........Хр. Иванов взе от Цв. Василев и Божков....., а БСП май им пратиха пак само билетчета да търкат :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Глад..............

305

Анонимен

преди 4 години

До обективенАдрианчо?

304

Анонимен

преди 4 години

До Няма такава държаваАдрианчо?

303

обективен

преди 4 години

Тиквения властелин Боко е извадил от чекмеджето ,за да остане на власт още няколко дни.А продажните патриоти и послушниците на Марешки просто си взеха от 500 евровите банкноти.