520

Анонимен

преди 3 години

Ще падне бой за тези милиарди , тикун дано загуби власта и няма достъп до лапачката , и сега е грозно богат , къде сте виждали уранготан с интелект на тикврна семка да има шкафчета с евраци и кой знае колко милиони още в офшорки

519

Mister Cro

преди 3 години

Баце ти за тези парички седиш още в МС, викаш и тех да ги гепиме по разни бутафорни проекти....!!!

518

ДДРОнег

преди 3 години

Абе мухобойки верени ни мисли всички за 80 процентови ???!!!Не знае ли , че не може ни сложи цензура на европейските новини !!!Ние не сме като него, можем да чеем и говорим и на други езици , освен на Български, а мухобойко дори и на Български не може да говори правилно !!!тик-воч, знаем, че България взема най-малко пари, така че за какъв успех говориш, не знам, може би за това, че си откраднал най-много !!!

517

A

преди 3 години

Бойко купува на зелено 8 бр. изтребителя F-16 за 1.3 МИЛИАРДА долара (и заробва българите), а САЩ купуват 8 изтребителя 5 поколение F -35, които първоначално са били предназначени за Турция, za 862 МИЛИОНА долара. Да ви е честито българи!

516

Анонимен

преди 3 години

малиии тоя комунист ще размахва този лист за да му вярват глу.пац.ету- ами то се дава на глава от населението него никой нито го е викал нито го е питал- спора беше между големите колко да са парите и каква част от тях да са кредит и коя безвъзмезднотоя мутрак се разхождаше по коридорите за да го показват нашите телевизиивижте какво показват западните медиинашето недоразумение не представлява интерес за никоя

515

Който трябва

преди 3 години

Съседната статия до тази в днес.бг гласи "Всеки 3ти Българин не може да си позволи седмица на море". Да ви е честит Бойко и новите МУ 29 милиарда. НЕ ПРОТЕСТИРАЙТЕ!

514

da

преди 3 години

До 1 rumania 80 milarda.samo nie nichto. dokoga ste ni potupvat po ramoto. trebva da stanem kato garzite. vinagi ismakvat maximuma. e xaide 200 miliona poveche. tova e nichto v sravnenie s drugite balkanski strani , saglasen sam s teb.

513

Чиновник

преди 3 години

Абе другарЕ, защо не публикувате снимка на протеста, която да е направена от високо? Да не би да ви е срам, че на такава снимка, ще се види, че на "грандиозния протест" сте се събрали едва 50 маргинализирани тyлyпa и се чудите как да си уплътните времето.

512

Анонимен

преди 3 години

до 547Колко просто. Все е едно слушам "премиера"

511

Лили Барута

преди 3 години

До сега си строяха апартаменти с частен асансьор. От сега очаквайте и с площадка отгоре за хеликоптери,къщи и вили по Света на тайни места,банки и офшорки тъпкани с евра до пръсване...И ако само на един бездомен му бъде помогнато ще призная че от нищо не разбирам!!!

510

Анонимен

преди 3 години

Поплавете заглавието. България получава едва 7 милиарда. Другите 22 са си заем. На фона на това което получават като помощ другите държави нашето си е грандиозен провал.

509

Няма такава държава

преди 3 години

До родна картинкаТова е първа инстанция.А Живко Суджука ще бъде оправдан.Същото беше и с ЦвЦв.В най-корумпирана страна от 11г властва Тиквата и Хунтата му.Нито един осъден гербераст няма за тези 11г.Нито един.За тикварите закони няма.Всички пълнят чекмеджета ,защото знаят че Каскета ги върди.

508

Анонимен

преди 3 години

Бисеров го оправдаха Огнян Донев го оправдаха за 60 млн неплатени данъци с мотива, че " не е бил длъжен да знае , че трябвало да го плаща ". Пълен смяхНищо добро не ни чака . Мафията е на всички нива , и не се вижда как може да бъде премахната

507

АМИ ТАКА СИ Е ....

преди 3 години

КРЕДИТ СЕ ДАВА НА ТОЗИ --КОЙТО МОЖЕ ДА ГО ВЪРНЕ С ЛИХВАТА!НИКОЙ НЕ ДАВА КРЕДИТ --НА ЧЕРВЕНИ АЙДУЦИ И СЕЛСКИ ПРО.ШЛЯ.ЦИ...ХА,ХА,ХАААА...ЗА "БОГ ДА ПРОСТИ"!ГЕРБ --ПОНЕ ПРАВИ НЕЩО!БКП/БСП ...НЕЩО ДА СА СЪТВОРИЛИ...ХА,ХА,ХАААААААА??!!!/ОСВЕН 3-ФАЛИТА --ДРУГО НЕ ВИЖДАМ.../

506

Анонимен

преди 3 години

Нещо много ни прецакват. Получаваме 7,7 помощ, другите са си заем с лихви и с връщане. Внасяме по 1,4 на година х 7 е 9,8. Значи получаваме 7,7 а внасяме 9,8. Баси и хубавата новина

505

родната картинка

преди 3 години

""Специализираният наказателен съд постанови присъда от 2 години условнос 4 години изпитателен срок набившиядепутат от ГЕРБ Живко Мартинов по делото, станало известно като "Суджукгейт". В мотивите на съдията се казва, че има доказателства за поискан със заплахи и предаден 1 тонсуджук, вследствие на което енастъпила вреда в размер от 7070 лв. за бизнесмена Антон Проданов.""-----ефективна присъда за някой герберски мафиот или " наш човек" кога ?

504

Анонимен

преди 3 години

Другари изтекоха ли ви лигите ?

503

1

преди 3 години

А Гърция получава 70 милиарда.Явно Мицотакис е по-добър приятел на западняците от борисов.Пък и говори няколко езика, явно успява да се разбере с европейските си колеги.За разлика от нашия тапир дето мучи на руски с шопски диалект.

502

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/527Преди са лъгали. Още миналата година при изборите лъгаха.Но, както казва рюте: "Да лъжеш в политиката не е грях".Въпрос на европейски ценности.

501

Анонимен

преди 3 години

Ето какво се кани да окраде алчния банкянски б.е.к. Барба Ганьос.И затова стиска властта със зъби и нокти.Дано се задави този безкрайно нагъл и арогантен безбожник.