42

А-Я

преди 3 години

И тоя не бава шефа сиНе ще да дава оставкаЛизинг ли има , ипотека ли..Боко всичко за себе си ли е взел ??Ще ходи пак в Перник ( вече поне вода има)... Децата поотраснаха няма да ги е страх от земетресения..Но...него го е страх!! ЦСЗ....е здраво построен, там земетресения няма

41

ГЕШЕВ

преди 3 години

Влади.....кажи го по-просто на Р.Р. ! - ГЛАВА ПЪРВА от НК - престъпления с/у ДЪРЖАВАТА .опит и насърчаване на смяна на законно избрана власт .чрез АНТИКОНСТИТУЦИОННИ действия - от 20 години - до ДОЖИВОТ без замяна !

40

asd

преди 3 години

Радев е марионетка на мафията. Беше ясно от самото начало, като се има предвид чий кандидат е. А и ако кривне, Йотова ще му откъсне главата на мига.

39

Анонимен

преди 3 години

До Момчето на таткоРадев е предател,откъдето и да го погледане човек,а това,че Радев служи и на убийци и криминали,просто е допълнителна гарнитура към предателството му!

38

Анонимен

преди 3 години

Горан е финансов министър и вице при 3 фалита на България в 2013 заедно с Дянков, 2017 и 2020 г.

37

Анонимен

преди 3 години

Помним страстната целувка нужди лидерите на БСП и ДПС! Даммм

36

Анонимен

преди 3 години

Вместо да търка нара в Софийския,той дава акъл,дето го няма.Аза Еврозоната,бащата насвалутния Ботев България е на друго мнение.Но мин.фина.има личен интерес.

35

Анонимен

преди 3 години

За провалите на ГЕРБ естествено са виновни Орешарски и Радев.

34

Момчето на татко

преди 3 години

е силно разтеловежен и с основание. Състави ли Радев правителстно ще стане много лошо. Влади ше е на мушката, защо е на върха на всички скандали и на корупцията, а те са свързани с пари. Много пари. Безропотното прислугване на Бойко ще му изиграе лоша шега. Като му поиска оставката, той вече го хвърли на вълците без да му мигне окото. Трябва да му е "свтенала лампичката". ББ-Т насъсква кучета си срещу тоя и оня, ама седи на завет и гледа сеир. Радев му приседна, приседна и на Влади, тежко му.

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е само това,прочети статиите в различни медии,Божков не просто е убивал,а е убивал хора или чиновници,които са защитавали държавния интерес,като така отсранявал интересите на държавата и населението за лична изгода,за да граби лично,не са само данъците или хазарта!

32

KAngelov

преди 3 години

Пфу, нагло ***!

31

Анонимен

преди 3 години

Колко ти струва часовника,министърче маз но

30

ivailo

преди 3 години

Важното е , че Радев тръгна срещу мафията във властта... И с това печели все повече почитатели, за ужас на Бос Боку Банкянски.

29

Анонимен

преди 3 години

Владко, що свали Ролексчето бе, подарък от Доганя ?

28

Анонимен

преди 3 години

Сега,не мога да разбера,грях ли е или е незаконно да си партиец или да си партнираш с партии?Незаконно ли е,грях ли е,какво е?И какво лошо видяхте в ДПС? Може би ги дразни някои,че ДПС единствени имат смелост да защитят българския интерес и затова им бъркат в плановете да заковат и заробят България тотално!Мразят ДПС,защото защитават интереса на държавата.И ДПС не ограбват държавните средства,както някои олигарси и нямат собствени медии.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОня дубаец ощетил хазаната с 700 млн? Абе аланколу, кое е виновен? Викате, че със сигурност не е най-успешния финансов министър :) :) :)Ама явно лакомията му няма край и дубайските кинти секнаха.

26

Горанов

преди 3 години

Не съм свързан с ДПС, просто от време на време ходя при Доган за "подкрепа".

25

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че нагляра няма как да си отиде, докато мутрите управляват.Все пак той води двойното счетоводтво на държавата и се грижи за чекмеджето на Ту лупа.

24

Анонимен

преди 3 години

"Няколко пъти съм търсил подкрепата на ДПС, няколко пъти са ми помагали за запазването на този данъчен модел"Дам, хич не си свързан с ДПС... ;) ахахахаххаха

23

ДДРОнег

преди 3 години

Относно герб - ами знаем си ги, що за нагли типове са !!!Относно Радев - сега неговите интереси (на бсп) съвпадат с интересите на народа против самоуправството на герб!!!Но ако Радев беше наистина честен човек (а то такива няма да допуснат в управлението) щеше да публикува далаверите на гербаджии и "патрЕоти", щото и президента има разузнаване и знае "две и двеста" !!Но не го прави и на мен ми е чсно долу-горе защо и не го оправдавам !!!Ако бсп дойде на власт и срещу тях ще протестираме !!!