37

Ма не тъй бе, бате

преди 3 години

До ОставкаНали сме демократи?Дайте му на човека възможност да избира - или импийчмънт, или оставка. Президент е все пак.Какво сте се развикали оставка, та оставка? :)

36

Анонимен

преди 3 години

Хайде някой да ми обясни как точно младите и умните от протеста смятат да ги оправят,Боко ако подаде оставка? Някой вижда ли по-далече от тая оставка и какво точно вижда?

35

Анонимен

преди 3 години

Младите искат нови лица,независими да дойдат и да ги оправят. Не те самите да направят нещо,защото ако беше така щяха да се съберат,да направят платформа,да предложат идеи и лидери, нови партии,от които наистина има нужда. Но те искат НЯКОЙ ДРУГ да ги оправи. И са готови да се оставят на професионалните манипулатори да ги използват. А после ще пищят защо няма вазелин. Не,мерси,ние тоя филм достатъчно сме го живели и не трябва да го допускаме.

34

Оставка

преди 3 години

Оставка ,Оставка,Оставка...

33

Анонимен

преди 3 години

До А бе 2333,Ти си много наивно момче.Светът гледа, но какво от това?Решават силните на деня и решенията им са съобразени единствено с техните интереси. Така редят съдбите на целия свят.мигар не знаеха какво представлява Пабло Ескобар?Не знаеха ли, че един от поддържаните от тях африкански диктатори беше човеко..ядец?

32

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е едноличното правителство, неподлежащо на контрол от страна на парламента на човек, партийно зависим, реваншист, злобен и марионетка на олигархически интереси,да настани на едни постове едни хора, което ще.ни върне отново десетилетия назад и няма да ни позволи да тръгнем напред. Справка-договорът за Грипените. Обаче сега е по-страшно,защото са твърде изгладнели,озлобени и подплатени с парите на Божков и останалите кръвопийци.

31

Анонимен

преди 3 години

Днес герберите едвам намериха кой да попълни местата за депутати, след редица откази на поредните в списъка. Все по-трудно става да се намерят желаещиМуа ха ха ха

30

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТНарода го знае това, но гледа мирно да се прави протеста, все пак полицаите и те са българи, но от грешната барикада.

29

Анонимен

преди 3 години

Нинова не веднаж е казвала, че Бойко е диктатор, но ние живееме в димокрация и че няма свобода на словото и печата, но всеки може да си каже мнението !Факири са на демагогията и жонгльори на манипулацията.

28

православен патриот

преди 3 години

Мафиотите не разбират от мирни протести !!! Ще наглеят така още много време ,да изкарат до изборите , ще ги изманипулират и пак ще ни натресат диктатора за премиер....не се примирявай народе ....следвай девиза на патриотите - Свобода или Борба !!!!!!!!

27

Анонимен

преди 3 години

До гробарите тук:Що пестите от автобуси, кво стана с ромите?

26

Анонимен

преди 3 години

Атакисте, къде е Волен Сидеров?

25

Анонимен

преди 3 години

Абе, на гърбавите и почивните дни ли почнаха да им плащат? Пълно е тука

24

А бе 23

преди 3 години

Сега да не сме 44 г целия свят гледа . Щом хората са на площада значи искат да сменят ,,законното,правителство по рано защото не им харесва ,да не говорим ,че много хора искат сериозно разследване не от Гешев ...След като ще се спори кой са повече и прочие и няма да има оставка се вижда, че всичко ще премине към ескалация...

23

Анонимен

преди 3 години

Свиркайте и викайте, той Боко сам ще сдаде поста. Даже им се помолете

22

Анонимен

преди 3 години

Протеста ще трае докато свършат парите на Черепа.Той ще бъда първата жертва на мутрите и тогава ще разберем колко пари е завлякал от бабите, дето му търкаха жетончетата !

21

Анонимен

преди 3 години

Мутрите вън !Гониш Черепа, хващаш Фигуранта !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

20

Без мене няма протес

преди 3 години

Аз водя стадото, което е много лесно, защото са все младички и наивни агънца. Затова и прякорът ми е Арман Излъжан. Хехе.

19

Анонимен

преди 3 години

Видно е,че това беше максимума на протестите и хората,които се връзват,няма да станат повече. Нормалните хора ходят на работа и искат стабилност и предвидимост, а не подобни пърформънси. Затова и те зоват за метежи,неподчинения,скоро сигурно и мостове ще взривяват. Това е опит за налагане на диктатура. В демократичния свят властта се взима с избори. Внимавайте,всички вие наивници,които подкрепяте подобна подмяна, до какво може да доведе това.

18

много е просто

преди 3 години

Всичко зависи от компрометирания ,,бос --шкаф,, именно -- подава оставка или не подава оставка-- е те тук е страха му ,че и Гешев ще е до тук А другия няма да му се церемони.....затова нещата се спичат и полицията знае до къде ще се стигне ,но нека да не забравят , че всеки трябва освен по служба да действа и по съвест....