70

Alex2

преди 3 години

Мая Галева назначи шиши за шев на Данс 2013 г ама тия които имат още бяло около устата откъде ще знаят

69

Гореща новина

преди 3 години

Радев е поискал и оставка на Папата! Казал е протести докато Папата не стане християнин!

68

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на мутренската шайка!

67

Alex2

преди 3 години

Като падне правителството няма да има айде Гърция а айдееее Крим или Сочи!

66

Анонимен

преди 3 години

И азе се чудиме да излизаме ли на протесто или не, ама видех две убави моми на снимката и че земем па да излезнем, ако обещаят да не ме бият

65

Анонимен

преди 3 години

radef iska Balgariq da e oblast na rusiq

64

gosho

преди 3 години

kato suborite kabineta da ne revete posle che emigrantite,koito veroyatno shte napuplyat v stranata gi e pusnal borisov.togava radev da prashta jena si na granitcata samo ot neya ste se vurnat v turciya

63

Анонимен

преди 3 години

от 30 стана ха 40 душиостаналото е охрана, че един друг ще се избият

62

ДртПрч

преди 3 години

Провалихте на хората почивките. Неслучайно протестират.

61

Жан-Жак Русо

преди 3 години

Всеки има право да протестира. Това е демокрацията. Във Франция "жълтите жилетки" протестираха година и половина, трошиха витрини, палиха коли, ядоха бой от полицията, и какво? Да не би да накривиха капата на Макрон?Изпълнителната власт се крепи не на улицата, а на парламентарно мнозинство.Това също е демокрацията.

60

Анонимен

преди 3 години

Смях останали са няколко трола и пишат ли пишат свърши цирка

59

Анонимен

преди 3 години

Речникът на демонстрантите е пошъл и беден.Повечето от тях нямат вид на хора със завършено висше образование.Повечето от мъжете имат вид на мут-ри.50 Хил. или 500хил. дори на мегдана не са 6 милиона и 900 хиляди българи.Аз не желая за пореден път най-про-стоте българи да определят живота ми.Аз няма да изляза да защитавам властта, но искам ред и спокойствие в обществото, в което живея.Лошото е, че общество от прос-таци е заплаха за здравето и сигурността на образования човек.

58

Анонимен

преди 3 години

Кое му е хубавото на протестите?Тези хора на мегдана са малцинство.Те тероризират останалите, налагат гръмогласно своето мнение.България е представителна парламентарна демокрация.Едва ли някой на мегдана прави разлика между различните форми на демокрация.Тези хора са със синдрома на Дънинг-Крюгер.Те не познават механизмите за упражняване на правата си извън булевардната демокрация.Има "Психология на тълпата" от Г.Льобон от 19 век, която трябва да се изучава в задължително в средните у-ща.

57

Анонимен

преди 3 години

////защото има пандемия глу..пако и умират и млади хора ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МАНГЪРОВЦИ!!На едни избори ще се види кой какво и как.Не ви ли е срам бе...

56

Марешки президент

преди 3 години

Време е протестите в София да станат два - единият за оставка на Резидента разединител, маша на олигархията. Марешки го погна от парламентарната трибуна, да оглавява и протеста.Идат избори, да събира електорат,

55

Анонимен

преди 3 години

Борисов още от времето когато беше главен секретар на МВР или там каквато беше титлата забравих вече но помня че каза ЧЕ НЕ ПИЕ и никой никъде не го е видял пиян,а виж Гадев как МУА кебапчета и лежи по диваните в кръчмите,и Корнела КАК ДРУСА ГЬОБЕК на Бузлуджа го има фотографирани и видеозаписано.Поне за това на Борисов копче не може да му кажете защото НЕ Е ГЛУПАВ,слуша си Цеца ама дОма,не играе кьочеци по поляните.Деса пък въобще да не я коментираме на какво прилича.

54

Анонимен

преди 3 години

Тази мантра с "умните и красивите" е пълна простотия, нещо като "свобода, равенство, братство". Никой няма да допусне случаен човек да вземе властта. Всичко се ръководи от предварително подбрани кадри. Енергията на народа се използва като инструмент от кукловодите. От една кошара ще ни вкарат в друга.

53

Анонимен

преди 3 години

Големият печеливш от всичко това е путинова Русия. Но хората, както винаги, са потънали в заблуда, че нещо зависи от тях. Кремълския агент Черепа започна протестите, другите кремълски агенти Трифонов и Радев ги подкрепиха, БКП си организираха електората, и наивния българин скочи и той да протестира. Дестабилизация - най-старият руски похват спрямо България.

52

Цъфнал гербер

преди 3 години

Сто човека на кръст излезли по площадите и бият тъпана че представлявали народа. Дойдат ли избори и Бойко мачка като валяк. *** мишоците!

51

Анонимен

преди 3 години

С Тея крадениевра в шкафчето...само затвор